Fausia lolomi i le initaneti


O pepa faʻasalalau o se tasi lea o manaoga faaopoopo o le tusitusiga tusitusia o le fefaʻatauaiga. I le taimi muamua, afai e tatau ona e maua lau lava "faailoga tusi," e tatau ona e alu i le atinaʻe talafeagai, lea o le a faia ai se laasaga lolomi mo se aofaiga patino, ona faia ai foi lea o lona faataitaiga faaletino, e faapena foi mo se totogifuapauina.

Afai e te manaʻo e faʻamalosia lou taʻitoʻatasi ma i le taimi lava e tasi e teu ai tupe, e mafai ona e fatuina se ata vaaia o le tusi faʻamaufaʻailogaina oe lava e ala i le suʻeina i le fesoasoani a se komepiuta. Mo le mamanu o tagima, o loʻo i ai se polokalama faʻapitoa e aofia uma ai mea faigaluega talafeagai e tusi ai se faʻatulagaga tulaga ese. Ae e mafai ona e faigofie - faʻaaoga se tasi o 'upega tafaʻilagi na faia mo le faʻamoemoega lava e tasi. E uiga i ia punaoa ma o le a talanoaina i lalo.

Faʻapefea ona lolomiina i le initaneti

O le tele o tagata faipisinisi i luga o le initaneti e ofoina atu se faailoga tusi i luga o lau faatulagaga, ae latou te le faatagaina oe e sii i luga i lau komepiuta. Ia, o na risosi e mafai ai ona e maua le faaiuga mulimuli ua talosagaina foi e totogi, e tusa lava pe itiiti ifo pe a faʻatusatusa i le faʻatulagaga o le atinaʻeina o poloketi. Lalo o le a tatou tilotilo i ni 'upega tafaʻilagi se lua, o se tasi o ia mea e totogi, ma le tele o uiga, ma le saoloto - o se filifiliga sili atu ona faigofie.

Metotia 1: mySTAMPready

Faʻafesoʻotaʻi ma faʻatinoina punaoa i luga o le upega tafaʻilagi mo le faʻatulagaina o faamaufaʻailoga ma faʻamau. O iinei o mea uma lava e faʻapitoa i auiliiliga aupito itiiti: o faʻamaumauga o le lolomiga ma ona elemene uma - tusiga ma ata - ua auiliiliina lelei. O le galue ma se faailoga tusi e mafai ona amata mai le maina, pe mai se tasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa, fuafua i se tulaga uigaese.

Auaunaga i luga ole laiga mySTAMPready

  1. O lea la, afai e te fuafua e fatu se lolomi mai le sasa, a uma ona e kiliki i luga o le sootaga o loʻo i luga, kiliki le ki "Lomia Fou". Ia, afai e te manaʻo e amata galue ma se faʻataʻitaʻiga faapitoa, kiliki "Mamanu" i le pito i luga o le itu tauagavale o le faʻamatalaga web.

  2. Amata mai le maʻila, i le faamalama pop-up, faʻamaonia le ituaiga o lolomiga ma lona telē - faʻalagolago i le pepa. Ona kiliki lea "Fausia".

    Afai e te filifili e amata i le faʻataʻitaʻiga maeʻa, kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e te fiafia i ai.

  3. Faaopoopo ma faasaʻo mea e faaaoga ai meafaigaluega na fausia i loʻuSTAMPready. A maeʻa lau galuega ma lomitusi, e mafai ona e faʻapolopoloina le laulau faʻaopoopo i le mafaufau o lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Tikiala le laiga lolomi".

  4. Filifili le filifiliga e manaʻomia ma kiliki "Download".

    Faʻamanino lau tuatusi imeli ole aoga, lea o le a tuʻuina atu se laasaga o le lolomiina o mea e faia. Ona maka lea o le meataitasi e te malilie i ai ma le maliega o le auʻaunaga ma kiliki le ki "Totogi".

E totoe na o le totogi mo auaunaga o se 'upega tafaʻilagi i luga o le itulau Yandex.Cashy i soʻo se auala faigofie, mulimuli ane o le faʻamaufaʻailoga i le faʻatulagaga e te filifilia o le a auina atu o se mea e faʻapipiʻi i se imeli email e faʻapipiʻi i le poloaiga.

Metotia 2: Pepa ma Timini

O se mea faigofie i luga ole initaneti e ui o lea e mafai ai e oe ona lolomi i se tulaga patino ma faasaoina le faatulagaga ua maeʻa i lau komepiuta mo le leai o se totogi. E le pei o MYSTAMPready, o lenei punaoa ua maua ai se avanoa e galue ai naʻo elemene o loʻo i ai, ma e na o se logo e mafai ona faaulufale mai.

Lologa ma le Lisi Faʻamaumauga ile Initaneti

  1. I le taimi lava e tasi i le itulau faatonu, o le ae vaai i se laasaga sauni, lea e tatau ona e toe teuteuina mulimuli ane.

  2. Ina ia suia le faʻamaufaʻailoga muamua ia oe, kiliki le sootaga. "Faatuina sau lava oe" ma faaulufale mai le ata manaomia ile saite. Ina ia suia le fua ma le tulaga o elemene, ia faʻaoga le taamilomilo i lalo ifo. Ia, o loʻo lolomiina le lolomiina o tusitusiga i le faʻaaogaina o vaega talafeagai o le mamanu.

  3. A uma ona e faʻataʻitaʻia le faʻatulagaga, e faigofie ona e faʻasaoina i se komepiuta o se ata. Mo le faia o lenei mea, kiliki i luga o le upega na faia faatasi ma le ki o le kuki saʻo ma faʻaaoga le mea autu o le lisi autu "Faasaoina le Ata e pei".

Ioe, o le auina ese atu o le laulau ua maeʻa i le manatuaina o le PC o se vaega o galuega tauave e le o maua iinei, aua o le auaunaga e taulaʻi i le mauaina o poloaiga mamao mo le gaosia o faamaufaailoga ma faailoga tusi. Ae ui i lea, talu ai o se avanoa faapena, o le a le mea e te le faʻaaoga ai.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faia o faʻamaufaʻailoga ma faʻamau

I le faaopoopo atu i punaoa ua taua i luga, e tele foi isi auaunaga i le initaneti mo le fatuina o faailoga tusi. Ae peitaʻi, afai e te naunau e totogi, o le ae le maua se mea e sili atu nai lo mySTAMPready i luga o le fesootaiga. Ma i totonu o filifiliga saoloto, o faʻamatalaga uma i luga o le initaneti e tutusa uma i tulaga o galuega.