E faʻapefea ona e faʻapitoa mai le komepiuta i le telefoni

Uo pele uo! I le aso, i luga o laʻu pcpro100.info blog, o le a ou toe iloilo polokalame sili ona lauiloa ma auaunaga i le initaneti mo le faia o telefoni mai i komepiuta i telefoni feaveai ma telefoni. O se fesili e masani ona masani, aemaise lava ona o tau mamao ma faavaomalo e taugata, ma o le toʻatele oi tatou o loʻo nonofo i le faitau afe o kilomita le mamao. Faʻapefea ona valaʻau mai le komepiuta i le telefoni mo le leai o se totogi Matou te malamalama!

O le anotusi

  • 1. E faʻapefea ona telefoni feaveaʻi i luga o le Initaneti
  • 2. Polokalame mo telefoni i luga ole Initaneti i telefoni
    • 2.1. Viber
    • 2.2. Whatsapp
    • 2.3. Skype
    • 2.4. Mail.Ru Agent
    • 2.5. Sippoint
  • 3. Auaunaga i le initaneti mo telefoni i le telefoni e ala i le Initaneti

1. E faʻapefea ona telefoni feaveaʻi i luga o le Initaneti

E lua auala e valaʻau ai lau telefoni mo le saʻoloto mai lau komepiuta:

  • faʻaaogaina o le fetaui talafeagai;
  • valaau i le initaneti mai le 'upega tafaʻilagi talafeagai

Faʻatautaia, e mafai ona faia lenei mea i se kata lelei, lipine (failauga) ma se masini faaleotele leo, avanoa i le lalolagi atoa, faʻapea foi ma polokalama talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi telefoni ile komepiuta

2. Polokalame mo telefoni i luga ole Initaneti i telefoni

E mafai ona e valaʻau mai lau komepiuta i lau telefoni feʻaveaʻi mo le faʻaaogaina o polokalama e tufatufaina saoloto i le lalolagi. O le autu autu o le polokalama faʻapitoa e faʻamautinoa le fesoʻotaʻiga o masini faʻatatau e ala i le leo ma le telefoni, pe afai e fia faʻaoga le 'aufaʻatasi i luga o le initaneti. O telefoni i telefoni feaveaʻi ma fanua lisi e masani ona molia i le tau maualalo nai lo telefoni feaveaʻi. Ae ui i lea, i nisi tulaga e mafai ona faia ma faʻaogaina saʻoloto mai le Initaneti.

O fesoʻotaiga leo ma fesoʻotaiga vavave e ala i fesoʻotaiga i luga o le lalolagi, Viber, WhatsApp, Skype, Mail.Ru Agent ma isi polokalama. O le manaʻoga mo ia polokalame e mafua mai i le mea moni o fesootaiga i le va o tagata faaaoga ua faia i le taimi moni ma e leai se totogi. O polokalama lava latou e le tele se avanoa i le komepiuta e manatuaina (e aunoa ma le amanaʻiaina o le volumes o faʻasalalau ma maua faila). I le faaopoopo atu i telefoni, e mafai e lenei polokalama ona faatagaina oe e lafoina ni feau tusitusia (talatalanoaga), e aofia ai le fatuina o vaega faʻafesoʻotaʻi, faʻapea foi ma le fesuiaiga o faila eseese. Ae ui i lea, o le telefoni i telefoni feaveaʻi ma le lisi o fanua e le o saʻoloto i mataupu uma.

O polokalame mo le telefoni i luga o le Initaneti o loʻo faʻaleleia i taimi uma, ma faʻaauau atili ona faʻaauau le faʻaoga-tagata ma fiafia i le mamanu. Ae ui i lea, o le fesuiaiga lautele i lenei sootaga ua faʻavaivaia ona o tapulaʻa i totonu o vaega o le Initaneti. O le lelei o sea fesoʻotaʻiga e faʻalagolago i le saoasaoa o le Initaneti. Afai e leai se saoasaoa tele i luga o fesoʻotaiga i le lalolagi, e le mafai e tagata faʻapitoa ona faia se talanoaga e aunoa ma le faalavelaveina.

O ia polokalame e talafeagai mo tagata o loʻo faʻaaluina le tele o taimi i le komepiuta. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e galue mamao, maua aʻoaʻoga ma faatalanoaga. E le gata i lea, o galuega faaopoopo e fesoʻotai ma faʻamaumauga ma le tuʻuina atu o faila, e sili atu ona faigofie le faʻaoga i luga o le komepiuta. Faʻatasiina o faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ai e oe ona faʻaaoga polokalama e lagolagoina ai lenei galuega i le taimi e tasi i luga o masini komepiuta.

2.1. Viber

O Viber o se tasi o mea e sili ona taatele, tuʻuina atu fesoʻotaʻiga e ala i le leo ma le telefoni i le va o tagata i le lalolagi atoa. E faʻatagaina ai oe e faʻafetaui le fesoʻotaʻiga ma isi faʻamatalaga i luga o masini uma e faʻaaogaina. I le Viber, e mafai ona e tuʻuina atu le telefoni mai le tasi masini i le isi. O le polokalama faakomepiuta e maua ai lomiga mo Windows, iOS, Android ma Windows Phone. E i ai foi lomiga mo MacOS ma Linux.

Ina ia amata galue ma Viber, e tatau ona e siiina le fetaui talafeagai o le polokalame mo le faiga o faagaoioia i luga o le Initaneti (e mafai ona faia i le upega tafailagi aloaia). A maeʻa ona tuʻuina atu le polokalama, e tatau ona e ulufale i lau numera telefoni, pe a maeʻa ona avanoa uma lea o filifiliga Viber i le tagata faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Viber i komepiuta

O Viber e le manaʻomia le resitalaina, na o lou manaʻomia e ulufale i lau numera telefoni feaveaʻi. Ae mo le tau o telefoni, e mafai ona e mauaina iinei. O nofoaga sili ona lauiloa ma le tau o telefoni:

Le tau o telefoni mai se komepiuta i telefoni feaveai ma telefoni i atunuu eseese

2.2. Whatsapp

O WhatsApp o loʻo taʻitaʻia i polokalame faʻapitoa e faʻaaogaina i luga o masini feaveaʻi (sili atu i le piliona piliona i le lalolagi atoa). E mafai ona faʻapipiʻi lenei masini komepiuta i komepiuta a Windows ma Mac. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina le initaneti o le polokalama - WhatsApp Web. O se faʻaopoopoga faʻaopoopoina o WhatsApp o le faʻamatalaga faʻamaonia lea e tuʻuina atu i le faʻamatalaga faʻaiʻuga pito i luga.

Faʻatonu WatsApp

Ina ia amata galue ma WhatsApp i lau komepiuta, e tatau ona e faʻapipiʻi ma faʻagaoioia i lau telefoni. Ona tatau loa lea ona e siiina le polokalama mo le polokalama faagaoioia fetaui mai le upega tafaʻilagi aloaia. A uma ona e siiina ma ulufale i le numera telefoni, e mafai ona e faia ni leo ma vitio i numera telefoni o isi tagata faaaoga WhatsApp. O telefoni i lenei polokalame e le o maua. O na valaauga e matuai saoloto lava.

2.3. Skype

Skype o le taitai i polokalama ua faʻapipiʻi i komepiuta patino mo le faʻamoemoe o le telefoni feaveaʻi. Lagolagoina e Windows, Linux ma Mac, ulu i lau numera telefoni e le manaʻomia. Skype na fuafua muamua mo telefoni vitio. E mafai ai ona e fatuina ni talanoaga vitio a kulupu, fefaʻasoaai savali ma faila, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o lau lau. E mafai ona faia telefoni i le faʻaliliuina i isi gagana.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Skype

Faatasi ai ma Skype, e mafai ona e faia le telefoni telefoni i laufanua ma telefoni feaveai i le tele o atunuu i le salafa o le lalolagi (o le fuafuaga o tau o le lalolagi ua na o le masina muamua). Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se masini talafeagai ma masini komepiuta e te manaʻomia e sau mai le 'upega tafaʻilagi aloaia. Ina ia maua ni minute avanoa e te manaʻomia e ulufale ai i au faʻamatalaga o le lisiina o aitalafu.

Le faia o se telefoni, faʻalauiloa Skype ma faʻasalalau Valaʻau -> Valaʻau i telefoni (poʻo Ctrl + D). Ona filifili le numera ma talanoa i lau fiafiaga :)

E faʻapefea ona e valaau i Skype i luga o telefoni

I le faaiuga o le masina o le suʻega, o le tau o le telefoni i laina laina laina Rusia o le a $ 6.99 i le masina. Talosaga i telefoni feaveai o le a molia eseese, e mafai ona e faatauina mai se afifi o le 100 pe 300 minute mo le $ 5.99 ma le $ 15.99 i le faasologa, pe totogi i le minute.

Totogi mo telefoni i Skype

2.4. Mail.Ru Agent

Mail.Ru Agent o se polokalama mai le na te atiaeina se tautua meli a Rusia masani lea e mafai ai ona e faia leo ma vitio i isi tagata faaaoga e ala i le fesootaiga. Faʻatasi ai, e mafai foi ona e telefoni feaveaʻi (mo se totogi, ae i le taugofie). Lagolagosua e polokalama Windows ma Mac. Le faia o telefoni i telefoni feaveai e te manaʻomia e teu ai tupe i lau teugatupe. Faatasi ai ma metotia totogi ma fua faatatau e mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Agent Mail.Ru - se isi polokalame lauiloa mo valaau i le salafa o le lalolagi

Ina ia amata ona faʻaaoga le Mail.Ru Agent, e tatau ona e siiina le polokalama ma faapipii i lau komepiuta. O loʻo i ai foi se faʻasinomaga i le initaneti o le polokalama (tagata faʻasino). Faatasi ai ma le Mail.Ru Agent e mafai foi ona e talanoa i le talanoaga ma fefaasoaai faila. O le faʻaogaina o lenei polokalame o le noatia i se teugatupe i le "My World" ma faʻatagaina oe e alu i lau itulau, siaki lou meli i le Mail.Ru ma maua faʻamatalaga e uiga i aso fanau o aso fanau.

Totogi mo valaʻau mai le Agent Mail.ru

2.5. Sippoint

Sipeti ma polokalame talu ai e mafai ai ona e valaʻau mai e te faʻaoga mai le komepiuta i le telefoni. Faatasi ai ma le fesoasoani a Sippoint, e mafai ona e valaʻau i le au fai saofaga o soo se telefoni feaveaʻi ma faʻapolopolo i telefoni ma mamao mamao. O le polokalama e mafai ai ona e tusia talatalanoaga ma talanoa ma isi tagata faaaoga. Ina ia faʻaaogaina, na o le resitala i luga o le saite ma faʻapipiʻi Sipiga.

Tau mo valaau mai sipnet.ru

3. Auaunaga i le initaneti mo telefoni i le telefoni e ala i le Initaneti

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi le komepiuta, e mafai ona e valaʻau mai e leai se totogi mai lau komepiuta i lau telefoni i luga o le initaneti. E mafai ona e faʻaaogaina auaunaga o le IP-telefoni e aunoa ma se totogi i luga o nofoaga nei.

Telefoni - O se auaunaga faigofie lea e mafai ai ona e valaʻau fua mai le komepiuta i le telefoni e aunoa ma le lesitalaina i le initaneti. E mafai ona e valaʻau i soʻo se tagata nofo aitalafu telefoni feaveaʻi poʻo le taulaga. Ina ia faia se telefoni, ia naʻo le numera o numera i luga o le keyboard keyboard, o lona uiga, e te le manaʻomia le suʻeina o masini ma le tusi resitala. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ona e valaʻau Megafon mai se komepiuta mo le leai o se initaneti. O se aso e tuʻuina atu mo le leai o se 1 minute o le talanoaga, o isi tau e mafai ona maua iinei. E le taugofie, o le a ou taʻu atu ia te oe.

Tau lava o le numera ole numera e te manaʻo e valaʻau saʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Zadarma.com - o se 'upega tafaʻilagi faʻatasi ma IP-telefoni feaveaʻi, faʻatagaina oe e faia se initaneti mai le komepiuta i le telefoni mo le leai o se totogi, fatufatuina faʻasalalauga ma faʻaoga isi faʻaopoopo avanoa. Ae ui i lea, o auaunaga i luga o le 'auʻaunaga e masani ona manaʻomia ai le itiiti ifo o se totogi faʻapitoa O le faia o se initaneti e manaʻomia ai le resitalaina i le 'upega tafailagi.

Aotelega o le laulau auaunaga Zadarma (clickable)

OeMagic.com - o le 'upega tafaʻilagi lea mo i latou e manaʻomia se numera o le aai ma fesoʻotaʻiga ulufale mai ma fafo. A aunoa ma se totogi, e mafai ona e faʻaaogaina le auʻaunaga mo le 5 minute i le aso ile vaiaso muamua. I le lumanaʻi, e tatau ona e filifili ma totogi mo se fuafuaga faʻapitoa (faʻapitonuʻu poʻo faavaomalo). O le totogifuapauina o le saofaga e amata mai i 199 rubles, e totogi foi minute. Ina ia maua le avanoa i le fesoʻotaʻiga, e manaʻomia ona e lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi ma le tuʻuina atu o au faʻamatalaga patino, e aofia ai faʻamaumauga folau.

Call2friends.com e mafai ai ona e valaʻau i le tele o atunuu mo le saolotoga, ae o le Rusia e le o se tasi oi latou: (O le umi o le valaau e leai se totogi e le tatau ona sili atu i le 2-3 minute e fuafua i le atunuu ua filifilia.

Fesootai i le soifua maloloina!