Aveese uo VKontakte

O le aveeseina o tagata mai lau lisi o uo i luga o le VK o se tulaga masani e tuʻuina atu e le pulega i tagata taʻitoʻatasi o lenei 'upega tafaʻilagi. I le tele o tulaga, o le faagasologa o le tapeina o paaga, e tusa lava po o le a le mafuaaga, e le manaʻomia ni mea faigata ma e le o taimi uma e fai ai taga mai oe.

E ui lava o le pulega o VKontakte ma maua ai le malosi e faʻamalo ai uo, ae i le va fealoai. fesoʻotaʻiga e leai se mea e mafai ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻamalo uma a latou uo i le taimi e tasi - mo le mea lenei e tatau ona e faia mea uma i le lima. O le mafuaʻaga lea, afai ei ai ni faʻafitauli o lenei ituaiga, e fautuaina e mulimuli i nisi taʻiala.

Matou te tapeina uo VKontakte

Ina ia mafai ona aveese se uo VK, e tatau ona e faia se tapulaa o mea e masani ona pasia e ala i se tulaga masani. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e iloa a maeʻa lau uo ona tuʻuina lau lisi, o le a tumau pea o ia i le au failautusi, o lona uiga, o au faʻaleleia uma o le a faʻaalia i lana faletusi tala.

Afai e te tapeina se tagata e faʻavavau, aemaise lava mai le le naunau e faʻaauauina fesoʻotaiga, ua fautuaina e poloka lana itulau ma le fesoasoani o le galuega tauave Blacklist.

O faʻasalalauga uma e mafai ai ona faʻaumatia uo e mafai ona vaevaeina i ni auala se lua, e fuafua i le lalolagi atoa o lou manaʻoga.

Metotia 1: Faʻasologa Faʻamau

I lenei tulaga, o le a e manaʻomia se faʻatautaia i luga ole Initaneti, maua i lau VK itulau ma, ioe, se initaneti.

E taua le iloa o le faʻamavaeina o uo, faʻapea foi i le mataupu o le tapeina o se itulau, o le a tuʻuina atu ia te oe se faamaufaʻailoga tuʻufaʻatasia.

Faʻalogo lelei i le avanoa e mafai ai e le faʻamalo ona suia e se loka faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, o lau uo muamua o le a tuua le vaega i le auala lava e tasi. "Uo", faatasi ai ma naʻo le tasi le eseesega, o le a le mafai ona toe asiasi i lau lava Faʻamatalaga VKontakte.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻasalalauga faʻatasi ma lou igoa faʻapitoa ma le upega tafailagi.
  2. Alu i le lisi autu i le itu tauagavale o le itulau i le vaega "Uo".
  3. Taofi "Uo uo ..." maua le tala o le tagata e faʻaumatia.
  4. Faʻafeagai i le avatar a le tagata na filifilia e faʻaaogaina le kio i le kene "… ".
  5. I le lisi matūua, filifili "Aveesea mai uo".

Ona o gaoioiga ua taua i luga, o le a tuua ai e le tagata le vaega ma au uo, o agai atu i "Tagata fai saofaga". Afai e te manaʻo tonu i ai, ona mafai lea ona mafaufauina le fofoina atoatoa o le faafitauli. Ae peitaʻi, afai e manaʻomia, faʻaaogaina atoatoa o le tagata, e fautuaina e faia ni gaioiga faaopoopo.

  1. Toe foʻi i le itulau autu e faʻaaoga ai le aitema "My Page" i le lisi tauagavale tauagavale.
  2. I lalo ifo o le faʻamatalaga autu o tagata faaaoga, saili le lisi faaopoopo ma kiliki "Tagata fai saofaga".
  3. O le faaiuga e fesuisuiai e fuafua i le numera o lau au fai saofaga.

  4. Suʻe i le lisi o tagata e leʻi leva ona aveeseina mai a latou uo, faʻafefe le kio i luga o lana avatar ma kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga o le satauro "Pupuni".

E le gata i lea, o le tulaga masani a VKontakte e mafai ai e oe ona faʻamaonia uo i le isi auala a le tamaitiiti.

  1. Alu i le itulau o le tagata e te manaʻo e aveese mai le lisi o uo ma i lalo o le avatar e maua ai le faʻamaumauga "O oe o uo".
  2. O le itulau e tatau ona faʻatinoina - e le mafai ona faʻaaogaina tagata faʻamalope pe tapeina i lenei auala!

  3. Tatala le lisi mataʻutia ma filifili "Aveesea mai uo".
  4. Afai e talafeagai, kiliki i lalo o le avatar button "… ".
  5. Filifili se mea "Lotu ...".

I totonu, o le faafitauli i le aveesea o uo VKontakte e mafai ona mafaufauina ua uma ona foia. Afai na e faia mea uma saʻo, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le lisi o uo ma tagata fai saofaga (pe ae manaʻo ai).

E taua le maitauina o lenei auala e talafeagai mo le tapeina o se tasi pe sili atu foi uo. Afai e te manaʻo e faʻaumatia tagata uma i le taimi e tasi, aemaise lava pe'ā sili atu i le 100 latou numera, o le faagasologa atoa e sili atu ona faigata. I lenei tulaga, e fautuaina e gauai atu i le auala lona lua.

Metotia 2: faʻamalo faʻamalo uo

O le auala o le tele o faʻamalologa mai uo o lona uiga o le faʻaumatia o tagata uma e aunoa ma ni tuusaunoaga. I lenei tulaga, o le ae manaomia le faʻaaogaina o se meafaigaluega lona tolu, nai lo le tulaga masani VKontakte, e pei ona i ai i le auala muamua.

Aua nei, i lalo o soʻo se tulaga, download polokalama e manaʻomia ai oe e ulufale i totonu o le initaneti ma le upega tafailagi. I lenei tulaga, ei ai se maualuga maualuga o le leiloloa o le avanoa i lau lava itulau.

Ina ia foia le faafitauli i le aveeseina o uo uma, o le a matou faʻaoga faʻapitoa faʻapitoa mo le Google Chrome Internet browser - VK Faʻatonu o le au. O lona uiga, e faʻavaeina i luga, o le a muamua ona e manaʻomia e sii mai ma faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi i lau komepiuta ma na o le faʻagasolo e foia le faafitauli.

  1. Tatala le lomiga lata mai o Google Chrome, alu i le itulau faalauiloa aloaia ile Chrome online ma kiliki "Faʻamau".
  2. E mafai foi ona e faʻaogaina le suʻesuʻeina i luga o Google Web Extensions ma saili le faʻaopoopoga manaʻomia.
  3. Aua neʻi galo e faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga.
  4. O le mea e sosoo ai e tatau ona e ulufale i le upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte ma lou igoa faʻapitoa ma le upega tafailautusi.
  5. I le tulimanu pito i luga taumatau o le masini, saili le ata o le faʻaleleia o le VK Friends ma kiliki.
  6. I luga o le itulau e amata, ia mautinoa o loʻo faʻamaonia le numera saʻo e uiga i au paaga (numera).
  7. Faasolo le faamau "Faasaoina Mea Uma"e fatu ai se lisi e aofia uma ai au uo mo le faʻaumatia atili.
  8. Ulufale soʻo se igoa i lau faitalia ma faʻamaonia le ulufale mai i le ki "Lelei".
  9. E tatau ona iai se vaeluaga o le laulau fou i luga o le lau. "Lisi Faasaoina". O iinei e tatau ona e gauai atu i le koluma "Uo".
  10. Kiliki le icon icon, faʻatasi ai ma se pop-up prompt. "Aveesea mai uo uma o loʻo i luga o lenei lisi.".
  11. Faʻamaonia le gaioioiga i totonu o le pusa talanoa e tatala.
  12. Faatali seia maeʻa le faagasologa.

Aua nei tapunia le itulau faaopoopo seia oʻo ina maeʻa le maeʻa!

A maeʻa uma galuega o loʻo i luga, e mafai ona e toe foʻi i lau itulau VKontakte ma faʻamaonia e oe lava ua maeʻa lau lisi o lau uo. Vaʻai vave lava e faʻafetai i le faʻaopoopoga lava e tasi, e faigofie ona e toe faʻafoʻisia uma uo pele.

O le VK Kamupanī ole faʻaipoipoga e tuʻuina atu galuega mo le faʻamamaina o le lisi o le lisi. O lona uiga, o tagata uma ua faʻaumatia o le ai ai i lau faila, ae le o le lisi uliuli.

Faatasi ai ma isi mea, faatasi ai ma le fesoasoani o lea lava faʻaopoopoga, e mafai ona e aveesea uma na o au uo, ae o se vaega foi o tagata. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaopoopoina le tulaga VK faʻamaonia ma le VK Friends manager.

  1. Ulufale i le VK.com ma alu i le vaega e ala i le lisi autu. "Uo".
  2. Faʻaaoga le lisi saʻo o vaega, saili ma faʻalautele le mea "Lists Friends".
  3. I le pito i lalo o le kiliki "Fausia Lisi Fou".
  4. Lenei e tatau ona e ulufale i so o se igoa lisi lisi (mo le faigofie o le faʻaaoga atili o le tusi talosaga), filifili tagata e te manaʻo e tape ma kiliki le ki "Faasaoina".
  5. I le isi itu, alu i le itulau o le faalauteleina o le pulega o le VK Friends i le pito i luga o le Chrome.
  6. I lalo o le tusiga "Faasaoina Mea Uma", filifili le kulupu fou na faʻaaogaina mai le lisi.
  7. Faasolo le faamau "Save list", ulufale i se igoa ma faʻamaonia le foafoaga.
  8. Ona e manaʻomia lea ona faia le mea lava lea e tasi i le tulaga o le aveesea o uo uma. O lona uiga, i le laulau i le taumatau i le koluma "Uo" Kiliki i le icon lona tolu ma se faʻamatalaga faʻafaatusa ma faʻamaonia au taga.

A maeʻa le aveeseina, e mafai ona e saogalemu e aveese lenei faʻaopoopoga poʻo le toe foi i le faʻaaogaina o lau Initaneti e fiafia i ai.

E taua le maitauina afai e tele au uo ma e te manaʻo e faʻamalo lau lisi o lau uo, ma tuʻu ai se vaega toaitiiti o tagata, e mafai foi ona faʻaaoga lenei tusi talosaga. Mo le faia o lenei, muamua lava, mulimuli i laasaga uma ua faʻamatalaina e fatu ai se lisi o VKontakte, ae aofia na o na tagata e te fia alu.

  1. Alu i le itulau faʻaopoopoga ma faʻapolopolo le lisi na e faia muamua.
  2. I le laulau o loʻo faʻaalia i le koluma "Uo" kiliki i le afi lona lua ma se faʻamafaʻailoga "Aveese uma oe le oi lenei lisi".
  3. O le taimi lava e maeʻa ai le faʻaeʻeina o le faagasologa, e mafai ona e toe foi saogalemu i le itulau VK.com ma ia mautinoa e na o tagata ua e filifilia e tumau.

I le tulaga o nei auala uma e lua, e mafai ona e aveesea soʻo se uo e aunoa ma ni faafitauli ma popolega. Faʻamau i luga o le faʻaaogaina o tagata faʻapipiʻi e pei ona i ai i soʻo se mataupu, na o le faʻaaogaina tusi.

Faʻafefea ona faʻamaonia uo, e tatau ona e filifili mo oe lava, e fuafua i mea e te fiafia i ai. Le manuia!