Polokalama mo le tusia o se ata i le disk

Galulue faʻatasi ma faila e aofia ai se seti o galuega talafeagai mo le pueina i se CD / DVD. O le mea lea, o lenei tusiga o le a mafaufau i vaifofo sili ona lelei mo le faʻaaogaina o lenei tulaga. O le meafaigaluega o polokalama tuʻufaʻatasia o le a fesoasoani i le fatufatuina ma le pueina o ata, maua mai faʻamatalaga e uiga i le aufaasālalau, faʻapea foʻi ma le solo ese o le faʻataʻitaʻiga.

UltraISO

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa, lea o loʻo i ai se seti o galuega talafeagai mo le pueina o CD. O le faʻatasiga o le fatuina o se ata mai se CD / DVD e mafai ai ona vave kopiina se disk i le taʻavale. Ma o le faʻatautaia o se masini komepiuta e mafai ai e oe ona tatala faila faila i luga o le PC.

I totonu o lenei masini komepiuta o loʻo i ai se meafaigaluega mataʻina lea e mafai ona e faia ai le liua o faʻatulagaina o ata. O galuega uma lava o loʻo tuʻuina atu i le gagana Rusia, ae o le faʻatau mai o se faʻasalaga. O le UltraISO e talafeagai mo tagata o latou olaga i aso taʻitasi e uiga i le galue ma faʻatulagaga ata.

Download UltraISO

Faʻalogo

Afai e te manaʻo i faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le aufaasālalau pueina, ImgBurn e mafai ona faʻamalofia oe. I le faiga "Suʻega Aupito Manaomia" o le polokalama e faʻaalia ai faʻamatalaga atoa e uiga i sauniga uma (pe afai o le disasi e toe faʻafouina) na faia i luga o le aufaasālalau, faapea foi lona setete. O le mafai ona fatuina se faila ISO mai mea faitino o loʻo i luga o le HDD.

O le siakiina o se CD / DVD faamaumauina o se tasi lea o mea lelei o lenei oloa, lea e mafai ai ona e mautinoa o le faʻamaumauga o loʻo manuia. Pe a mu se pu i totonu o se faamalama faapitoa, e faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le faʻamaumauga. O le tufatufaina saoloto o le polokalame e tosina ai tagata e faaaogaina le tali o ia faafitauli.

Download ImgBurn

Ava malosi 120%

Alcohol 120% o le polokalama faʻapitoa e lauiloa mo le iai o ana lava meafaigaluega, lea e faʻatatau i le galulue faʻatasi ma ata ISO. E mafai ai e oe ona fatuina masini vili, ina ia mafai ai e tagata faaaoga ona faapipiiina ata i luga ia i latou. O se mea e faigofie ona tuʻuina atu i le aufaasālalau e tuʻuina atu ai ia te oe le avanoa e iloa ai faʻamatalaga e uiga i le CD / DVD, faʻapitoa, oa galuega e tatau ona faitau ma tusitusi ai le disk.

E mafai ona faʻaaogaina e au uo poʻo ni paʻaga le faʻaaogaina o au faila. Afai e tatau ai, o le polokalame e ese ai le taʻaloga e mafai ai e oe ona solo ese se siaki eletise. Faatasi ai ma le tele o galuega tauave, e le saoloto le polokalama, ma o le tau o lona mauaina e $ 43.

Tusia Alcohol 120

CDBurnerXP

Faigofie, ae i le taimi lava lea e tasi le polokalama talafeagai e mafai ai e oe ona tusia faʻamaumauga faʻamaumauga. E mafai ona fatufatu ata mo lona susunuina mulimuli ane i le CD / DVD. Faatasi ai ma CDBurnerXP e mafai ona e fatuina se CD-DVD ma le CD.

O le faʻaaogaina o le mea e faʻaaogāina ai le tino e aofia ai filifiliga e lua O le mea muamua e mafai ai e oe vave ona solo le disk, ma o le lona lua e sili atu ona faʻatinoina lenei taʻavalega, faʻaitiitia le toe faʻaleleia o faʻamatalaga ua tape. Afai e toʻalua ona ave taʻavale a lau PC, e mafai ona e faʻaaogaina le kopi o le kopi o le fatuga. Tusitusi i le aufaasālalau e tutupu faatasi i le taimi e tasi ma le kopi kopi. O le polokalama saoloto e saunia i le gagana Rusia, lea e sili atu ona faigofie.

Download CDBurnerXP

Ashampoo Burning Studio

Ua faʻatulagaina le polokalame e fai ma multifunctional. O loʻo i ai ni mea faigaluega ma isi mea faigaluega mo le galue i masini puʻe. Faatasi ai ma mea e tatau ai e pei o le faamaumauina o faʻamaumauga, faila lauiloa, ata. O se faʻaopoopoga seti o galuega e aofia ai le faʻamaumauga ma faʻalautele tulaga ma le faaliliuina o CD Audio.

O loʻo i ai le lagolago mo le toe faʻaleleia o faila i luga o le 'ea pe afai o se faʻamaumauga na teu ai. O le mafai ona faia se faʻamau poʻo se igoa mo le disk o loʻo faʻatinoina, o lenei mea e mafai ai ona e mauaina lau DVD patino o se taunuuga. Galulue faʻatasi ma ata e faʻaalia ai le latou foafoaga, pueina ma le matamata.

Download Ashampoo Burning Studio

Burnaware

O loʻo i ai i le polokalama se seti o meafaigaluega sili ona lelei e mafai ai e oe ona galue lelei i le aufaasālalau. O faʻamanuiaga e aofia ai le mafai ona maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le disk ma le taavale. Faʻaalia le faitau ma tusitusi faʻamaumauga mo le pulou, faʻapena foʻi ma le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma mea e faʻaaogaina.

E i ai se avanoa e fai ai se kopi o le poloketi mo le susunuina i le 2 pe sili atu masini. E faigofie ona e fatuina ata ISO mai faila talafeagai ma faila. O le fofo o le polokalama e mafai ai e oe ona kopi se disasi i le faatulagaga o ata. Faʻatasi ai ma isi mea, e mafai ona e susunuina faʻapipiʻi CD CD ma DVD Video.

Download BurnAware

Infrarecorder

InfraRecorder e tele mea e tutusa ma UltraISO. O loʻo i ai meafaigaluega mo le pueina o puʻe o fesuiaiga eseese, e aofia ai CD Audio, Data DVD ma ISO CD / DVD. E le gata i lea, e mafai ona e fatuina ata, ae paga lea, e le mafai ona e tatalaina i latou i le InfraRecorder.

O le polokalama e leai ni galuega sili ona lelei, ma o lea ua i ai se laisene saoloto. O le faʻamatalaga e matuai manino lava, o loʻo faʻaogaina ai meafaigaluega uma i luga ole laulau. O faʻamanuiaga e mafai foʻi ona e maitauina le lagolago o le lisi a le gagana Rusia.

Maua le InfraRecorder

Nero

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le galulue faatasi ma faasalalauga ma ata. O le fofo o loʻo i ai se atinaʻe multifunctional ma e tele avanoa mo le fufulu puʻe. Faatasi ai ma autu autu o se faamaumauga: faamaumauga, vitio, leo, faapea foi faila ISO. O loʻo i ai i le polokalame le malosi e faʻaopoopo ai le puipuiga i se taavale. O se meafaigaluega mamana e fatu ai se faʻataʻitaʻiga o le a mafai ai e oe ona faʻatulagaina uma le igoa ile luga o le disk e tusa ai ma mea e te manaʻo i ai.

O le faila i totonu o le ata vitio e mafai ai ona e pikiina le vitio ma vave ona tusi i se avanoa. I le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga o le toe faʻaleleia o faʻamatalaga, e mafai ona e siakiina lau PC poʻo le kiliva mo le leiloloa o faamatalaga Faatasi ai ma nei mea uma, o le polokalame ua i ai se laisene totogi ma ua matua mamafa tele le komepiuta.

Download Nero

Deepburner

O loʻo i ai i le polokalame se seti o galuega talafeagai mo le faʻamauina o masini puʻe. O loʻo i ai se lisi o fesoasoani e faʻaalia uma ai avanoa o lenei fofo. O le fesoasoani e aofia ai faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e faʻaaoga ai galuega taʻitasi.

E mafai ona e faamaumauina le tele o taʻavale, faʻapea foʻi ma le fatuina o se puʻupuʻu puʻe poʻo le CD Ola. O lenei fofo o loʻo tuʻuina mai ai se faʻagata faʻagata, o le mea lea, mo le faʻaaogaina atili o galuega, e tatau ona e faʻatau se laisene totogi.

Faʻaola le DeepBurner

Small CD-Writer

O le tulaga ese o lenei polokalame e le manaʻomia le faʻapipiʻiina ma e le o nofo ai i totonu o le faʻaoga. Tuʻuina e pei o se masini mumu komipiuta CD, Small CD-Writings e mafai ai e oe ona faia taʻaloga faʻatasi ma masini. O loʻo i ai se avanoa e fatu ai se atigi puʻe ma le OS poʻo le polokalama faʻapipiʻi o loʻo maua.

E faigofie lava le faiga o tusitusiga, lea e mafai ona faʻamatalaina e uiga i le faʻatulagaga o le polokalame. O le seti aupito maualalo o filifiliga e faʻaalia ai le tufatufaina saoloto mai le saite a le tagata e faia mea.

Tikiala Small CD-Writer

O polokalama o loʻo i luga o le a mafai ai e oe ona faʻaaoga lelei a latou galuega mo le fufulu puʻe. O meafaigaluega faaopoopo o le a fesoasoani e faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i luga o le aufaasālalau, faʻapea foi ma maua ai se avanoa e faʻaalia ai le fatufatuaʻi i le fatuina o igoa mo lau CD.