E faʻapefea ona fufulu le puipui VK

I le lē mafai, o le faʻafesoʻotaʻiga e na o le tasi le auala e faʻamalo ai savali uma mai le puipui - tape faʻatoa uma. Ae ui i lea, o loʻo i ai auala e faʻavave vave ai le VC wall e ala i le solo uma o faʻamaumauga. O ia auala o le a faʻaalia i laʻasaga taʻitasi i lea laasaga.

Ou te maitauina i le Vkontakte soʻotaga faʻapisinisi e leai se avanoa e maua mai mo se mafuaaga, ae mo faʻamatalaga saogalemu, ina ia mafai e se tagata o loʻo asiasi atu ma le faʻafuaseʻi i lau itulau ona le mafai ona faʻamalo uma au pou puipui i se tasi paʻu paʻu mo ni nai tausaga.

Manatua: Ou te fautuaina ia mautinoa muamua oe manatua le uputatala i luga o lau itulau VK ma o loʻo i ai lau numera telefoni lea e lesitalaina ai, ona o le mea e masani ai (tusa lava pe le mafai), o le vave faʻamaeʻaina o faʻamaumauga uma e mafai ona mafua ai le masalosaloga "V Kontakte" poloka, ma o le mea lea e ono manaʻomia ai faʻamatalaga faʻamaonia e toe faʻaleleia ai avanoa.

E faʻafefea ona tape uma pou ile VK wall i Google Chrome

O le auala lava e tasi e faʻamalo ai faʻamaumauga mai le puipui atoa ma aunoa ma ni suiga e talafeagai mo le Opera ma Yandex browser. Ia, o le a ou faʻaalia i Google Chrome.

E ui lava i le mea moni e faapea o laasaga o loʻo faʻamatalaina mo le faʻamamaina o faʻamaumauga mai le puipui o VKontakte e foliga mai e faigata i le tepa muamua, e le o le mea moni - o le mea moni o mea uma lava e faigofie, vave, ma e mafai foi e se tagata faʻapitoa ona faia lenei mea.

Alu i lau itulau faʻafesoʻotaʻi ("O Laʻu Itulau"), ona kiliki lea i luga o soʻo se avanoa avanoa ma filifili le "Vaaia le numera o mea".

I le itu saʻo po o le pito i lalo o le faamalama o le masini, o le a tatalaina meafaigaluega a le tufuga, e le manaʻomia ona e iloa po o le a le mea, na o le filifili "Console" i le laina pito i luga (afai e te le vaaia lenei mea, lea e mafai i luga ole laʻititi laʻititi o le screen, kiliki le ata ile pito i luga laina laina "i le taumatau" e faʻaali ai le le fetaui ma aitema).

Kopi ma faapipii le faʻasalalauga javascript i lalo i le faʻamafanafanaga:

var z = document.getElementsByClassName ("post_actions"); var i = 0; function del_wall () {var fn_str = z [i] .getElementsByTagName ("div") [0] .onclick.toString (); var fn_arr_1 = fn_str (fn_arr_2 [0]); pe afai (i = u z.length) {clearInterval (int_id)} other {i ++} .fl_arr_2 = fn_arr_1 [1] .split ("; }; var int_id = setInterval (del_wall, 1000);

A maeʻa lena, kiliki i totonu. O faʻamaumauga uma lava o le a otometi lava ona faʻaumatia taʻitasi i vaitaimi o le tasi le lua. O lenei vaitau ua mamanuina ina ia mafai ai ona e tapeina uma faamaumauga, ae le na o mea e mafai ona vaaia i le taimi nei, e pei ona mafai ona e vaai i isi tusitusiga.

A maeʻa le faʻamamaina o le fale (faʻamalo mai savali sese i le faʻamafanafanaga, aua e leai ni pa puipui na maua), tapuni le faʻamafanafanaga ma toe faafou le itulau (a leai, o le a taumafai le tusiga e faʻaauau le tapeina o faamaumauga.

Manatua: o le a le mea e fai e lenei tusiga o le siakiina o le numera o le itulau i le sailiga o faamaumauga i luga o le puipui ma faʻauʻu taitasi i le lima, ona toe faʻaluaina lea o le mea e tasi seia oʻo ina leai. E leai ni aʻafiaga e tupu.

Fufulu le puipui Vkontakte i Mozilla Firefox

Mo nisi mafuaaga, o le tele o faatonuga mo le faʻamamāina o le puipui o VK mai faʻamaumauga i Mozilla Firefox ua faʻaititia i le faʻapipiʻiina o Greasemonkey poʻo Firebug. Ae ui i lea, i loʻu manatu, o le tagata fou, o loʻo feagai ma se tasi galuega patino, e le manaʻomia nei mea ma faʻamalosia mea uma.

Vave vave ona tape mea uma mai le puipui i Mozilla Firefox o le browser e mafai ona toetoe lava o le auala tutusa e pei ona i ai muamua.

  1. Alu i lau itulau i le faʻafesoʻotaʻi.
  2. Faʻasala-aunoa i soʻo se mea i luga o le itulau ma filifili le mea e suʻe ai le Suʻe Element.
  3. Tatala le mea "Faʻamamafa" ma faapipii iina (i le laina i lalo o le faʻamafanafanaga) le tusitusiga lava lea e tasi na tuuina atu i luga.
  4. O se taunuuga, atonu o le ae vaaia se lapataiga e le tatau ona e faʻaofiina se mea e te le iloa i totonu o le faʻamafanafanaga. Ae afai e te mautinoa, faʻafesoʻota "faatagaina le tuʻuina atu" (e aunoa ma ni upusii) mai le komepiuta.
  5. Toe faia le laasaga 3.

Fai, a maeʻa ona amata lea ona aveese faamaumauga mai le puipui. A uma ona aveeseina uma, tapuni le faʻamafanafanaga ma toe uta le itulau VK.

Faaaogaina o faʻaopoopoga o masini e faʻamaonia ai faʻamatalaga puipui

Ou te le fiafia e faʻaaoga faʻaopoopoga o masini, plugins ma faʻaopoopoga mo gaioiga tusi. O le faʻamatalaga lenei i le mea moni o le tele lava o nei mea e mamao mai na o na galuega aoga e te iloa e uiga i ai, ae o nisi foi e le aoga tele.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o faʻaopoopoga o se tasi o auala sili ona faigofie e faamama ai le puipui o le VC. E tele auala eseese e talafeagai mo lenei faʻamoemoe, o le a ou taulai atu i le VkOpt, o se tasi o nai tagata o loʻo i ai i le faleoloa aloaia a le Chrome (ma atonu o le a saogalemu). I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a vkopt.net e mafai ona e download VkOpt mo isi suʻega - Mozilla Firefox, Opera, Safari, Maxthon.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga ma faʻataʻavale i pou uma i luga o le puipui (e ala i le kiliki i luga o "N entries" i luga aʻe o lau pou i luga o le itulau), o le ae vaʻai i le "Actions" i le pito i luga.

I gaioiga o le a e maua ai le "Clear wall", e vave ona solo uma uma faʻamaumauga. E le o mea uma ia o le VkOpt, ae i le tala o lenei tusiga, ou te manatu e le tatau ona faʻamatala auiliili auiliiliga uma o lenei faʻaopoopoga.

Ou te faʻamoemoe ua e manuia, ma e te faʻaaoga le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu iinei mo le filemu ma e naʻo au lava faamaumauga e faʻaaogaina.