Faatonuga mo le fatuina o se taavale faʻataʻavalevale ma Ubuntu


E mautinoa lava o soo se mea e mafai ona faʻafuaseʻi ona amata ona le lelei. Ma afai o lenei mea na tupu i lau Apple iPhone, o le mea muamua lava e fai o le toe amata. O aso nei o le a tatou tilotilo i auala e mafai ai ona faatino lenei galuega.

Faʻafouina le iPhone

O le toe faʻaleleia o se masini o se auala lautele e toe faʻaleleia ai le iPhone i gaioiga masani. Ma e tusa lava po o le a le mea na tupu: e le amataina le talosaga, e le aoga le Wi-Fi poʻo le tino o mea uma e faʻamaʻi - o ni nai taga faigofie i le tele o tulaga e foia ai le tele o faafitauli.

Metotia 1: Faʻatulagaina masani

O le mea moni, o le faʻaaogaina o soʻo se masini e masani i lenei ala o le toe faʻaleleia.

  1. Faʻasalalau ma uu le ki o le iPhone seia oʻo i luga o le mata se lisi fou. Swipe le uila "Tape" mai le agavale i le taumatau, pe a maeʻa ona tape loa le masini.
  2. Faatali mo ni nai sekone seia maeʻa uma le masini. O le taimi nei e tumau pea i luga: ia faia lenei mea, i le auala lava e tasi, taomi ma uu le ki o le mana seiloga e aliali mai se ata i luga o le telefoni ma faʻatali sei maeʻa le download.

Metotia 2: Faʻamalosia Toe Toefua

I mataupu e le tali atu ai le polokalama, toe amataina le auala muamua o le a le aoga. I lenei tulaga, na o le pau lava le ala e alu ese ai o le faʻamalosia lea o le toe amataina. O au gaioiga atili o le a faʻalagolago lava i le mamanu.

Mo le iphone 6s ma lalo

Faʻafaigofie auala e toe faʻafou ai i le lua koni. Le faʻatinoina mo ata faʻalelei o le faʻalelei o le iPhone o loʻo maua i se faamau faaletino "Aiga", ua lava le umia i le taimi e tasi ma umia ki e lua - "Aiga" ma "Mana". Pe a ma le tolu sekone, e faafuasei lava ona tape le masini, pe a maeʻa ona amata le telefoni.

Mo le iPhone 7 ma le iPhone 7 Plus

E amata mai le ata lona fitu, na leiloa le faʻaogaina o le tino i le iPhone "Aiga", ona o le mea na tatau ona faia e Apple i se isi auala o le toe faʻamalosiina.

  1. Faʻasalalau ma uu le ki o le mana mo le lua sekone.
  2. A aunoa ma le toe faʻatuina o le ki muamua, toe faʻasalalau ma faʻaauau pea ona uu le leo i lalo seia oʻo ina faʻafuaseʻi le tapeina o le masini. O le taimi lava e te tatalaina ai ki, o le a otometi le amataina o le telefoni.

Mo le iPhone 8 ma fou atu

Mo a mafuaʻaga, mo le iPhone 7 ma le iPhone 8, na faʻaaogaina e Apple auala eseese o le toe faʻafouina o le tulafono - e le manino. O le mea moni e tumau: afai o oe o le tagata e ona le iPhone 8, iPhone 8 Plus ma le X X, i lau mataupu o le a toe faia le taʻaloga (Reset Reset) o le a faia e pei ona taua i lalo.

  1. Taofi i lalo le ki luga ma le vave tatala.
  2. Faanatinati le taʻalo i lalo ma faʻasaʻo.
  3. I le mea mulimuli, ia taomi ma taofi le ki o le ki seia uma le telefoni. Tuʻu le faamau - e tatau ona vave faʻavave le atamai.

Metotia 3: Amo

Ma le mea mulimuli, mafaufau pe faʻapefea ona toe faʻafouina le telefoni i totonu o se komepiuta. O le mea e leaga ai, o iTunes e leʻi maua faaeega faʻapitoa, ae ui i lea, na maua ai se mea faigaluega galue - iTools.

  1. Faʻataʻitaʻituina o nifo. Ia mautinoa ua tatala le polokalame i le lisi. "Meafaigaluega". I lalo ifo o le ata o lau masini e tatau ona i ai Toe toe fai. Kiliki i luga.
  2. Faʻamaonia lou faʻamoemoe e toe faʻafou le gaioiga i le kilikiina o le ki. "Lelei".
  3. I le taimi lava e uma ai, o le telefoni o le a toe amataina. E tatau lava ona e faʻatali seia oʻo ina faʻaalia le loka.

Afai e te masani i isi metotia o le toe amataina o le iPhone e le o aofia i totonu o le tusiga, ia mautinoa e faʻasoa i latou i faʻamatalaga.