Siaki le laulau faʻapitoa i luga o le initaneti

O le suʻesuʻega o le tele o laulau e manaʻomia e le gata o le taumafaiga e tauloto, ae faʻapea foi le faʻamaoniga faʻamaonia o le taunuʻuga, ina ia mafai ai ona iloa le saʻo lelei o le mea na aʻoaʻoina. I luga o le Initaneti o loʻo i ai auaunaga faʻapitoa e fesoasoani e faia lenei mea.

Auaunaga mo le siakiina o le tele o laulau

Faʻamaumauga i luga o le initaneti e siaki ai le tele o laulau e mafai ai e oe vave ona fuafua pe faapefea ona vave ma vave ona e maua tali i galuega faʻaalia. O le isi, o le a tatou talanoa atili i auiliiliga e uiga i nofoaga patino ua fuafuaina mo lenei faʻamoemoe.

Metotia 1: 2-i-2

O se tasi o auaunaga pito sili ona faigofie mo le siakiina o le tele o le laulau e tusa lava pe mafai e se tamaititi ona fuafua e 2 -na-2.ru. E tuuina atu e tuuina atu tali e 10 i fesili, o le a le fua o le lua numera filifilia mai le 1 e oo i le 9. E le gata o le sao o le faaiuga, ae o le saoasaoa foi e amanaia. Ae a faʻapea o tali uma o le a saʻo ma i le saoasaoa o le a latou i luga i luga o le sefulu, o le ae mauaina le aia tatau e ulufale ai lou igoa i totonu o le tusi o talafaamaumau o lenei 'upega tafaʻilagi.

Auaunaga i le Initaneti 2-i-2

  1. A uma le tatalaina o le punaoa ile itulau, kiliki "Fai le suʻega".
  2. O le a tatalaina se faamalama lea o le a talosagaina ai oe e faʻamautinoa le oloa o numera lua fuainumera mai le 1 i le 9.
  3. Faʻatoʻa le numera saʻo i lou manatu i le avanoa avanoa ma faʻasalalau "Tali".
  4. Toe faia lenei gaoioiga 9 tele taimi. I tulaga taʻitasi, e tatau ona e taliina le fesili pe o le a le mea o le a maua ai se numera fou. I le faaiuga o lenei faʻatinoga, o le a tatalaina ai se laulau o taunuʻuga, faʻaalia ai le numera o tali saʻo ma le taimi mo le pasia o le suʻega.

Metotia 2: Onlinetestpad

O le isi auʻaunaga e suʻe ai le malamalama o le laulau faʻapitoa o Onlinetestpad. E le pei o le tuatusi talu ai, o lenei 'upega tafaʻilagi e ofoina atu se numera tele o suʻega mo tamaiti aoga o faʻalapotopotoga eseese, o loʻo i ai se filifiliga e fiafia i ai matou. E le pei o le 2-i-le-2, e tatau ona tuʻuina atu tali e le 10 fesili, ae i le 36.

Onlinetestpad auaunaga i le initaneti

  1. A uma ona e alu i le itulau e faia le suega, o le a uunaia oe e ulufale i lou igoa ma lau vasega. A aunoa ma lenei, o le a le aoga le suega. Ae aua e te popole, ina ia mafai ona faʻaaoga le suʻega, e le tatau ona avea oe ma tama aʻoga, talu ai e mafai ona e ulufale i faʻamatalaga fatuga i totonu o fanua ua saunia. A uma ona e ulufale i totonu "Lisi".
  2. O se faamalama e tatala i se faataitaiga mai le laulau tele, lea e te manaʻomia e avatu ai le tali sao i le tusi i se fanua avanoa. A uma ona e ulufale, lolomi "Lisi".
  3. O le a talafeagai le tali atu i isi fesili tutusa e 35. A uma ona pasia le suʻega o le a faʻaalia se faamalama ma le iuga. O le a faʻaalia ai le fuainumera ma le pasene o tali saʻo, o le taimi na faʻaaluina, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o se faʻatusatusaga i luga o le lima sikuea.

I aso nei, e le o se mea talafeagai le fai atu i se tasi e suʻe lou malamalama i le tele o le laulau. E mafai ona e faia lenei lava oe e faʻaaoga ai le Initaneti ma se tasi o auaunaga i le initaneti e faapitoa i lenei galuega.