CloneDVD 7.0.0.15


E tele ma sili atu tagata e mananao e faasolosolo faasolosolo malie ona faʻafeiloaʻi a latou potutusi vitio uma e teu i DVD i se komepiuta. Ina ia ausia lenei galuega, e tatau ona aveese se ata mai i siaki masini taitasi. Ma o le taulimaina o lenei galuega o le a mafai ai le polokalama CloneDVD.

Ua uma ona matou talanoa e uiga i CloneDrive Virtuali, lea, e pei o cloneDVD, o le faʻatauvaʻa a se tasi na te atiaʻe. Ae afai o le polokalama Virtual CloneDrive o se meafaigaluega mo le faʻatutuina o ata, o le. lafoaʻiina e ala i le faʻaaogaina o se masini komepiuta, o le Clone DVD, lea o loʻo talanoaina i lenei tusiga, e mafai ai ona e pueina se ata mai se DVD.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi fofo mo le faia o se ata puʻe

Pusi DVD

O le uili DVD e mafai ai e oe ona kopi se tasi pe sili atu vaega filifilia DVD ma teu ai i lau komepiuta e avea o se ata puʻe poʻo se faila DVD.

Fuʻu DVD uma

Afai o se CD o loʻo i ai e tatau ona kopiina atoa, ona tuʻuina atu lea e se isi lava cloneDVD meafaigaluega e te faia ai se kopi atoa ma sefe i se komepiuta i se ata vitio poʻo se faila DVD.

Fuʻu DVD faila po o ata e faʻamatala

A oʻo mai le manaʻoga mo le susunuina, o le DVD Clone o le a fesoasoani e susunuina faila DVD i se atigi po o se ata i se CD.

Lafoaʻi muamua le faamama

Afai o loʻo e faʻamaumauga faʻamatalaga i luga o se RW disse o loʻo i ai faʻamatalaga, o le a mafai e le polokalama ona faʻasolo muamua le peʻa, ona amata lea ona mu.

Faʻapitoa:

1. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

2. Le itiiti ifo o tulaga.

Faʻafitauli:

1. Ua totogi le polokalame, ae i ai le taimi o le faamasinoga saoloto e 21 aso.

CloneDVD o se polokalama na faia patino mo le kopiina o faila ma le pueina o ata i luga ia i latou. E le o iai nisi uiga, e le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le UltraISO, ma o lenei uiga e mafai ai e oe ona faʻasaʻo se faʻafegalegaleaiga faʻafefaʻatauaʻiga ma le maualalo o le faʻaogaina o punaoa faʻalapotopotoga.

Faʻalogo CloneDVD Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Virtual CloneDrive Mea e teu ai ata masini UltraISO ISOburn

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CloneDVD o se mea faʻapitoa ma faigofie-faʻaaoga e mamanuina ai le DVD-Vitio ma faʻauʻu i DVD-disks.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: O le RedFox Project Project
Tau: $ 50
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.0.0.15