Maea Mama 1.0

E leai se tasi e puipuia mai le faʻamaonia faʻaletonu o faila. E mafai ona tupu lenei mea mo le tele o mafuaʻaga - e mafai ona faʻaleagaina faaletino le mea e teu ai oloa, o se faiga leaga na misia e le antivirus ma e ono iai se aafiaga o se paʻu, pe o se tamaititi faʻamaonia e mafai ona oʻo i le komepiuta faigaluega. I soo se tulaga, o le mea muamua e tatau ona faia i le aufaasālalau faamamaina, o le faʻaaogaina lea o soʻo se faʻamalosi, e le o le faʻapipiʻiina o polokalama ma le kopiina faila. Mo le toe faʻaleleia o faila, e tatau ona e faʻaaogaina polokalame faʻapitoa.

R-undelete - o se faʻaaogaina tele mo le suʻeina o soʻo se aufaasālalau (fausia ma le aveesea) mo le sailiga o faila ua faamatuu. Na ia suʻesuʻeina ma le faʻaeteete ma le faʻatinoina uma faamaumauga o faʻamatalaga ma faʻaalia se lisi auiliili o mea na maua.

E mafai ma e tatau foi ona faʻaaogaina le polokalama i se taimi vave e mafai ai pe'ā uma ona faʻaulu faila, pe vave loa ona uma. O lenei mea o le a matua faateleina ai avanoa o le toe maua o faamatalaga.

Le auiliiliga o le aufaasālalau ma vaega uma e maua e suʻeina

E taua le iloa tonu po o le a le disk, moli puʻeina po o le vaeluaga o iai faʻamatalaga. R-Undelete o le a faʻaali atu avanoa uma i luga o le komepiuta a le tagata faʻaaoga, e mafai ona filifilia filifilia pe tasi i le taimi e tasi, mo le siakiina auiliili.

E lua ituaiga o sailiga mo le leiloa o faamatalaga

Afai ua maeʻa ona aveese faʻamaumauga lata mai nei, e talafeagai le faʻaaogaina o le auala muamua - Suʻe vave. O le polokalama o le a vave ona iloiloina suiga sili ona lata mai i le aufaasālalau ma taumafai e saili ni uiga o faʻamatalaga. O le siaki e naʻo le lua minute e tuʻuina atu ai se aotelega o le setete o faʻamatalaga faʻateʻaina i le aufaasālalau.

Ae ui i lea, e pei ona faaalia i le faatinoga, o le Faʻamaumauga Faʻamaumauga e le maua ai ni mea vaivai. Afai e le maua le faʻamatalaga, e mafai ona e toe foʻi ma matamata le ala o faasalalauga. Avanoa suʻesuʻe. O lenei metotia e le gata i le suiga mulimuli o faamatalaga, ae e aafia ai foi i le lautele mea uma o loʻo i luga o le aufaasālalau. E masani lava pe a faʻaaoga lenei metotia e sili atu le tele o faʻamatalaga nai lo se suʻesuʻega vave.

O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lelei o le a sili atu ona faigofie mo le polokalama e maua ai le faʻamatalaga e te manaʻomia. O le manatu o le polokalama, o le, e le mafai, e suʻeina faʻaopoopoga faʻamaloiloina faila, e masani ona masani ai. E fesoasoani lenei mea e faʻaaoga ai faila sese pe leai foi mai iʻuga na maua. Afai e iloa lelei e le tagata faʻaoga mea e te sailia (mo se faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o ata ua mou atu), ona mafai lea ona e faʻamaoti na o le .jpg ma isi faʻaopoopoga i le sailiga.

E mafai foi ona faʻapolopolo uma faʻamatalaga vave i se faila mo le matamata i se isi taimi. E mafai ona e faʻapipiʻi lima i le lima faila.

Faʻaaliga manino o le leiloa o faʻamatalaga o sailiga faʻamatalaga

O faʻamaumauga uma e mauaina o loʻo faʻaalia i se laulau e sili ona faigofie. Muamua, o laupepa toe faaola ma faila o palakalafa o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale o le faamalama, o le mea saʻo e faʻaalia ai faila na maua. Mo le faigofie, o le faʻatulagaga o faʻamatalaga na maua e mafai ona faʻamalamalamaina:
- e ala i le fausaga o disk
- e faʻaopopo
- foafoaga taimi
- suia le taimi
- taimi mulimuli mulimuli

O faʻamatalaga i luga o numera o faila na maua ma o latou tele o le a avanoa foi.

Faamanuiaga o le polokalama

- saoloto atoatoa mo le tagata e faaaogaina le fale
- faigofie faigofie ae ergonomic interface
- o le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia
- Galuega lelei o le toe faʻaleleia o faʻamaumauga (i luga o se moli feʻaveaʻi i le mea na faʻaumatia ai faila ma solo ai 7 (!) Taimi, na mafai e R-Undelete ona toe faʻafoʻisia le fausaga o le falesa ma faʻaalia ai le saʻo o igoa o nisi faila - pe tusa. auth.)

Le lelei o le polokalama

O fili sili o faila o le toe faʻaleleia o faila o taimi ia ma faila faila. Afai e masani ona faʻaaogaina le aufaasālalau i le maeʻa ai o faʻamaumauga, pe na faʻaumatia faapitoa e le failaina, o le avanoa e manuia ai le toe failaina o le faila e laʻititi lava.

Faʻataʻitaʻi kopi o R-Undelete

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

MiniTool Power Data Recovery PC Inspector File Recovery Ontrack EasyRecovery Easy Drive Data Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
R-Undelete - se polokalame e toe faʻaleleia ai faila na faʻafuaseʻi ona soloia, faaleagaina pe leiloa ona o se mea sese ma le le lelei o le avetaavale.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: R-tools Technology Inc.
Tau: $ 55
Toa: 18 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.2.169945