IrfanView 4.51

Ina ia matamata i ata ma ata, e taumafai tagata taʻitasi e filifili se polokalama e faigofie mo ia. O se tasi o polokalame muamua mo le matamataina o ata lea na taumafai ai le au atinaʻe e faamalieina le numera aupito maualuga o talosaga a le tagata talosaga o se talosaga Irfan View.

IrfanView - o se talosaga laʻititi laʻititi mo ata matamata, faʻapea foi ma nisi o faila faila ma faila faila. I le faʻaopoopoga, e mafai e le polokalame ona faʻataʻitaʻia ata faigofie.

Matou te fautuaina e vaʻai: isi polokalama mo le matamataina o ata

Tagata matamata

O le galuega muamua ma sili ona taua o le talosaga o le matamata i faila faila, ma na o le taimi lava na maua ai e le polokalame nisi galuega faaopoopo.

IrfanView nai lo agavaa ma saʻo le faʻaalia o ata o ituaiga eseese e mafai ona vaʻaia i le masani masani, poʻo se ata faʻataʻitaʻi. Le lelei o faila faʻaaliga faʻatasi ma le faʻaopoopoga GIF, o loʻo manatu o se tasi o le sili.

I le faʻaopopo atu i faʻasologa o ata, o le polokalama e mafai ai e oe ona matamata i nisi faila leo ma faila. I le lautele, Irfan View e lagolagoina le galulue faatasi ma faila o le 120 ituaiga eseese. Ina ia mafai ona galue ma faʻapitoa taʻitasi, atonu e manaʻomia lou faʻapipiʻiina o isi plug-ins na lafo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Faʻasaʻoina o ata

O loʻo i ai i le polokalame ni faʻataʻitaʻiga o faʻatautaiga. Aemaise lava, i totonu o le talosaga, e mafai ona e suia le tele, eseʻesega ma le susulu, fatuga o ata, faʻaoga vailaau eseese, fatuina ata e tele-itulau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama, e mafai foi ona liua le ata i se isi faatulagaga.

Galuega faaopoopo

O isi vaega o le talosaga e le faatapulaaina i le gafatia e matamata i vitio ma faalogologo i lipine leo. E mafai e le polokalame ona puʻeina se ata mai le laupepa e pei o se faʻamalamalamaga, lolomiina o ata, mataʻitusi, aveese ata mai ICL, DLL, faila EXE.

Le lelei o IrfanView

  1. Lagolago mo le atinaʻe gagana Lusia;
  2. Fesoasoani laupepa;
  3. O le laʻititi o le polokalame ma se faʻatinoga lautele.

IrfanView Faʻafitauli

  1. O le tusi talosaga e na o luga lava o le Windows platform;
  2. Fuafuaga faʻalatalata;
  3. Ina ia faʻaleleia le gagana Rusia e te manaʻomia e sii mai ai le masini.

O le polokalama IrfanView o le a avea ma se filifiliga lelei mo i latou o loʻo faʻaaogaina le maualuga o galuega ma austerity i le mamanu aʻo leʻi faʻapipiʻiina le tele o galuega e le manaʻomia ma faʻatoga faʻamaonia. Irfan E masani lava faʻaopoopoina lelei le mamafa o le mamafa, faʻasologa o le minimalistic ma tulaga maualuga.

Faʻafiafia polokalame Irfan View free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

XnView Filifili se polokalama e matamata i ata Qimage Tagata matamata lautele

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
IrfanView
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, XP, Vista
Category: Image Viewers mo Windows
Faʻapupula: Irfan Skiljan o se polokalama mamana mo le matamataina ma le faʻasaina o faila kalafi e lagolagoina ai faʻalauiloa uma. O loʻo faʻapipiʻiina nisi faʻapipiʻi faaopoopo, o loʻo i ai se tagata liliu mai totonu.
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.51