Faʻainitaneti DOC i le liua PDF

Vaai faalemafaufau i se tulaga: ua tusia e se tagata se tusitusiga tele, ma ua fefe neʻi iai se mea sese i ai e ono alu i luga o se isi komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, ata tusi, laina o le a paʻu, o le a vaeluaina mea uma ma iu ai ina i ai le falaologa. O le puipuia o lenei mea mai le tupu, o tusitala "tusia" a latou tusitusiga i le PDF, lea e laveaiina le faila e pei ona i ai muamua.

Faʻainitaneti DOC i le liua PDF

O le liua mai le DOC i le PDF e masani lava ona faʻaaoga i le lomitusi, aua o le mea mulimuli e mafai ai ona e faitau i tusitusiga e pei o se tusi i le numera numera. Lalo o le 'auʻaunaga i luga o le initaneti e fesoasoani i soʻo se tagata liliu mai pepa aloaia e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalame lona tolu.

Metotia 1: DocumentOnlineConvert

O le pepa o le DocumentOnlineConvert na faʻapipiʻiina e galue ai ma faʻaopoopoga faʻaliliu. I luga o lea mea e mafai ona e mauaina uma ituaiga suiga, e le na o pepa, ae o tusi faaeletonika, ata, vitio ma isi ituaiga faila. E le mafai ona faʻaalia se toe faʻafoʻiina naʻo le mamanu ma le faʻasaga o le 'upega tafaʻilagi, lea e sili ona mataʻina ma sili ona atamamai.

Alu i le DocumentOnlineConvert

Ina ia faaliliuina le DOC i le PDF, mulimuli i laasaga nei:

  1. Faʻavae mai le komepiuta i le kilikiina o le ki. "Filifili File" pe ulufale i le URL o le faila e te manaʻo e liliu.
  2. E tatau i le tagata faaaoga ona filifili le gagana o le tusitusiga i le pepa "Faʻatonu Autu" ma suia i "Rusia" (ua le filifilia le filifiliga "Igilisi").
  3. Faasolo le faamau "Liliu mai"ia liliu se faila file faila i le pdf faatulagaga.
  4. O le a amataina vave lava le download, ae afai e te faʻafuasei ona tapuni le faʻamau o le download, kiliki i le laina "Ina ia toe lomia le pepa aloaia" ma o le a ia toe fai.
  5. Metotia 2: ConvertOnlineFree

    O lenei auaunaga i le initaneti, e pei o le muamua, na faia e faaliliu ai faila uma i faila uma lava, ae o luga o lenei 'upega tafaʻilagi e leai se faʻaoga manino o pātiti ma galuega e le faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga. O le 'upega tafaʻilagi e matua itiiti lava ma o lea e manaia tele le galulue faatasi.

    Alu i ConvertOnlineFree

    Ina ia faaliliuina le pepa manaʻomia, e manaʻomia e le tagata faʻaoga le mea nei:

    1. Le amataga, sii mai le pepa mai le komepiuta i le kilikiina o le ki. "Filifili File".
    2. Faasolo le faamau "Liliu mai" i le taumatau o le galuega muamua.
    3. A maeʻa le taʻavale, o le a amata le otometi, ae afai e liua tele le faila mo le umi ma e le tupu, alu i le "faʻata" faʻata. Ina ia faia lenei mea, kiliki le upu "Ata" luga aʻe o le pepa autu.
    4. Metotia 3: ILovePDF

      O le upega tafaʻilagi a le ILovePDF e naʻo le PDF ma e mafai ai ona e faia le tele o galuega ma i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻiina faailoilo i totonu o le pepa ina ia leai se tasi e mafai ona tuʻuina atu lana lava galuega. O le auaunaga i le initaneti e faigofie lava ona faʻaaoga ma e leai ni faaletonu i le galulue ai.

      Alu i le ILovePDF

      Ina ia liua se pepa i le faatulagaga DOC, fai mea nei:

      1. Kiliki le ki "Filifili le faila WORD" ina ia mafai ona tuʻuina le faila i le 'auʻaunaga ma faʻatino le gaioiga.
      2. I le pito i lalo o le lau, kiliki le ki "Liua i le PDF" ma faatali mo le liua o le faila e faamaea.
      3. A maeʻa le taʻaloga ma le DOC, e mafai ona sii mai i le kilikiina o le ki "Download PDF".

      Metotia 4: SmallPDF

      SmallPDF i le initaneti ua taulai atoa i le galulue faatasi ma le PDF: liliu mai, faʻapipiʻiina, vaevaeina o faila ma itulau, faʻapea foi ma le puipuia o le PDF mai le faasaʻoina ma le sainia ma le isi igoa. O le 'upega tafaʻilagi e atoatoa i le Rusia ma e iai se atinaʻe manaia lelei e mafai ai e oe ona galue faʻatasi i soʻo se masini.

      Alu i le SmallPDF

      O le galue i lenei 'upega tafaʻilagi e faigofie lava, mulimuli i nei faatonuga:

      1. Faʻafeiloaʻi le pepa mai lau komepiuta i le kilikiina o le pepa "Filifili File", pe toso atu i lenei vaega.
      2. O le liua o le a tupu vave lava ma tuʻuina atu oe i le ituaiga ua liua. Ina ia maua mai, e tatau ona e kiliki i le ki. "Faasaoina le faila" ma faatalitali mo le download e faamaeaina.

      Soo se tasi o auaunaga i luga o le initaneti e mafai ona fesoasoani i le tagata faʻaaoga i ona manaoga uma e galue ai ma le PDF. O le mea pito sili ona taua, o latou uma lava o latou faatinoina a latou galuega autu - liliu i se PDF faʻapitoa mo le matamataina o pepa, ma e fesoasoani foi e puipuia le faila mai le tofiaina e isi vaega. O le aoga tele o saite taitasi o le atoa lea i le Rusia ma o le a faigofie mo le tagata faigaluega ona galue.