O le a le Adobe Flash Player mo?


O le mea moni ua e faalogo e uiga i se tagata taalo e pei o Adobe Flash Player, o se manatu e uiga i le mea e le masani ai: o nisi tagata e manatu o se tasi lea o polokalama sili ona taua e tatau ona faapipiiina i komepiuta taitasi, o isi e fai mai o Flash Player o se mea e le saogalemu. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atili pe aisea e te manaʻomia ai le Adobe Flash Player.

Matou, e pei o le Initaneti, ua masani i le mea moni o luga o le initaneti e mafai ona e matamata i le initaneti, faʻalogologo i musika, taʻalo taʻalo sao i le faamalama o le komepiuta, e aunoa ma le mafaufau o le tele o mea e mafai e le tekonolosi Flash ona e faia lenei galuega.

Adobe Flash o se tekonolosi lea e mafai ai e oe ona fatuina mea e maua ai multimedia, ioe. faamatalaga e aofia ai le vitio, leo, animation, taaloga, ma isi mea. A maeʻa ona tuʻuina atu nei 'upega tafaʻi i luga o' upega tafaʻilagi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona maua le avanoa e taʻalo ai, ae ui i lea, o lona lava faila faila (e pei o se tulafono, SWF, FLV ma F4V), mo le toe gaosia, e pei ona i ai i le mataupu ma soʻo se isi faila faila, e manaʻomia lona lava polokalama.

O le a le Adobe Flash Player?

Ma o iinei tatou te sosoʻo lelei atu i le fesili autu - o le a le Flash Player. I le avea ai o se tulafono, e le iloa e tagata sailiili pe faapefea ona taʻalo Flash mea e ala i le lē mafai, ae peitai, e mafai ona aʻoaʻoina i latou i le tuʻufaʻatasia o polokalama faʻapitoa i totonu.

I lenei tulaga, o loʻo matou talanoa e uiga i le Adobe Flash Player, o se tagata taʻalo e fesoʻotaʻi ma le taʻalo Flash-fetaui, lea e pei o le tulafono, ua lafoina i le Initaneti.

I luga o le Initaneti, o mea e malamalama i ai e masani lava i lenei aso, ae ui i lea, latou te taumafai e lafoaia le fiafia i le tekinolosi HTML5, talu ai o le Flash Player lava ia e tele mea le lelei:

1. Luga-mea e maua ai se mamafa mamafa i luga o le komepiuta. Afai e te tatalaina se 'upega tafaʻilagi e faʻafeiloaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, se ata vitio vitio, tuʻu i luga o le toe foʻi, ona alu ai lea i le Task Manager, ona e matauina lea ole tele o le polokalama ua amata ona faʻaaoga atili ai punaoa. O komepiuta tuai ma vaivai i lenei mataupu e sili ona afaina ai.

2. Le saʻo le galuega a le Flash Player. I le faagasologa o le faʻaaogaina o le Flash Player, o mea sese e masani ona tupu i totonu o le komepiuta, lea e mafai ona oʻo atu ai i le maeʻa maeʻa o le masini.

3. Tulaga maualuga o tulaga lamatia. Masalo o le mafuaaga sili ona taua mo le toilalo i le lalolagi atoa o le Flash Player, aua O lenei masini faapitoa e avea ma taulaiga autu o tagata osofaia ona o le i ai o se tele o le tele o tulaga lamatia lea e faafaigofie ai mo siama e ulufale ai i komepiuta a tagata faaaoga.

O le mafuaaga lea e tele ai suʻesuʻega iloga, e pei o Google Chrome, Opera ma Mozilla Firefox, i se taimi lata mai o le a lafoaia atoa le lagolago mo le Flash Player, lea o le a mafai ai ona tapunia se tasi o mea autu o le faʻafitauli o le siakiina.

Pe tatau ona ou faapipiiina Flash Player?

Afai e te asiasi i punaoa i luga o le upega tafailagi, e taaalo i mea e manaʻomia e le masini le faʻapipiʻiina o le Flash Player - e mafai ona faʻapipiʻi lenei polokalama i luga o lau komepiuta, ae e tatau ona e faʻapipiʻiina le pusa tufatufaina o le tagata taalo mai le atinaʻe aloaia

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

Ona o le mea moni e faʻapea, o le tele ma le tele o punaoa o loʻo mumusu e tuʻuina ni faʻamatalaga Flash i luga o latou itulau, atonu o le ae le feiloai i le feau e manaʻomia le polokalama Flash Player e taʻalo le anotusi i le taimi o le galulolo. E leai se faʻapipiʻiina mo oe.

Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e iloa ai poʻo le a le Flash Player.