Faʻasalaga Asus RT-N12 D1 alalaupapa mo le Beeline + Video

Mo se taimi umi, na ou tusia ai pe faapefea ona setiina le telefoni i le wireless ASUS RT-N12 mo Beeline, ae peitai o ni mea eseese eseese ma na tuuina atu ia i latou se isi masini firmware, ma o le mea lea na foliga ese ai le faagasologa o faatulagaga.

I le taimi nei, o le toe faʻaleleia o le routaʻi Wi-Fi ASUS RT-N12 o le D1, ma o le firmware lea e ulufale mai ai i le faleoloa e 3.0.x. O le a tatou iloiloina le faʻatulagaina o lenei masini faapitoa i lenei laasaga taʻitasi taʻitasi. O le faʻatulagaina e le faʻalagolago i le faiga o loʻoe faigaluega ai - Windows 7, 8, Mac OS X poʻo se isi mea.

ASUS RT-N12 D1 Router Lelei

Vitio - Faʻatulagaina ASUS RT-N12 Beeline

E mafai foi ona aoga:
  • Faʻatulagaina o le ASUS RT-N12 i le tuai
  • ASUS RT-N12 Faamaumauga

I le amataga, ou te fautuaina e matamata i le ata vitio ma, afai e le manino se mea, i lalo ifo o laasaga uma o loʻo faamatalaina auiliili auiliili i le faatulagaga o tusitusiga. Faʻatasi ai ma iai nisi o faʻamatalaga e uiga i mea sese masani pe a faʻatulagaina le uila ma mafuaʻaga e ono le maua ai le Initaneti.

Fesoʻotaʻi le router e faʻatautaia

E ui lava i le mea moni o le fesoʻotaʻiina o le alalaupapa e le faigata tele, ae na o le mea lava lea, o le a ou taofi i lenei tulaga. I le pito i tua o le alalaupapa, e lima lapoʻa, e tasi le lanumoana (WAN, Internet) ma isi e fa o samasama (LAN).

O le Beeline ISP cable e tatau ona fesootai i le taulaga WAN.

Ou te fautuaina le faatuina o le uila e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, o le a faʻaolaina ai oe mai le tele o faafitauli e mafai. Mo le faia o lenei mea, faʻafesoʻotaʻi se tasi o pusa LAN i luga o le router i le keli kiliva fesoʻotaʻiga o le komepiuta poʻo le komepiuta ma le uaea ua aofia ai.

Aʻo leʻi faʻasoa ASUS RT-N12

O nisi o mea o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le faʻalapotopotoga ma faʻaititia le numera o mataupu e fesoʻotai i ai, aemaise lava mo tagata e faʻaaogaina le gagana:

  • E le o le taimi o le seti pe mulimuli foi, aua le amataina le Beeline i luga o le komepiuta (o le mea lea e masani ona faʻaaoga e faʻaoga ai le Initaneti), a leai, o le a le mafai e le kamupanī ona faʻatuina le fesoʻotaʻiga talafeagai. Initaneti i le maeʻa o le a galue e aunoa ma le taʻavaleina o Beeline
  • Sili atu pe afai e te fetuʻunaʻi le uila ile fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga. Ma fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi pe a faʻatulaga mea uma.
  • Faʻasalaga, alu i le faʻafesoʻotaʻiga faʻaogaina e fesoʻotai ai ma le uila, ma ia mautinoa o seti TCP / IPv4 i le "Aumai se tuatusi IP ma le otometi ma maua le tuatusi DNS." Ina ia faia lenei mea, ia taomi ai le Win + R i luga o le piano (o le Win key ma le Windows logo) ma ulufale i le poloaiga ncpa.cplona lolomi lea o le Ulufale. Filifili mai le lisi o fesoʻotaʻiga le tasi lea e fesoʻotaʻi ai i le router, mo se faʻataʻitaʻiga "Lotogatasi Faʻasalalau Lotoifale", kiliki-saʻo i luga ma filifili "Āiga". Ona - vaʻai i le ata oi lalo.

Auala e ulufale ai i le alalaupapa

Faʻapipiʻi le uila i totonu o le pule, pe a maeʻa ona e faʻamauina ia fautuaga uma o loʻo i luga. A maeʻa lenei mea, e lua suiga o mea tutupu e mafai: e leai se mea e tupu, pe o le a tatalaina le itulau e pei o le ata oi lalo. (I le taimi lava e tasi, afai ua i ai i luga o lenei itulau, o le a ese lava ona ese, vave ona alu i le isi vaega o le faatonuga). Afai, pei o aʻu, o lenei itulau o le a fai i le Igilisi, e le mafai ona e suia le gagana i lenei laasaga.

Afai e le tatalaina le taʻavale, lafoaʻi soʻo se masini ma se ituaiga i totonu o le tuatusi 192.168.1.1 ma lolomi Ulufale. Afai e te vaʻai i le initaneti ma le upega tafailagi, faʻapipiʻi pule ma faʻatautaia i itu uma e lua (tuatusi faʻamaonia, faʻamaumauga ma le upega tafailautusi o loʻo tusia i luga o le mea faapipii pito i lalo o le ASUS RT-N12). Ma, afai o oe i luga o le itulau sese na ou taʻua i luga, alu saʻo i le isi vaega o le tusi lesona.

Suia le upu pulefaʻaiga ASUS RT-N12

Kiliki le ki "Go" i luga o le itulau (i le gagana Rusia e ono ese le tusiga). I le isi laasaga, o le a uunaia oe e suia le faaletonu o le password faʻamaonia i se mea ese. Faia lenei mea ma aua nei galo le upu faila. O le a ou maitauina o le a manaʻomia lenei faʻamatalaga e ulufale ai i le faatulagaga o le uila, ae le mo Wi-Fi. Kiliki Next.

O le a amata ona fuafua e le alalaupapa le ituaiga o fesootaiga, ona ofoina atu lea e ulufale i le network network wireless SSID ma tuu le upu faila i le Wi-Fi. Ulufale i ai ma kiliki "Faaaoga". Afai o loʻo e seti se alalaupapa i luga o se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga, i le taimi nei o le a malepe le fesoʻotaʻiga ma o le ae manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i le 'upega faʻasalalauga ma faʻafouga fou.

A maeʻa lena, o le a e iloa faʻamatalaga e uiga i itu o loʻo faʻaaogaina ma le "Next" button. O le mea moni, ASUS RT-N12 e le saʻo ona iloa le ituaiga o fesoʻotaiga ma e tatau ona e faʻapipiʻiina le fesootaiga o le Beeline. Kiliki Next.

Faʻasalaga fesoʻotaʻiga Beeline i le Asus RT-N12

A maeʻa ona e kiliki "Next" pe a maeʻa ona toe ulufale mai (pe a uma ona e faʻaaogaina le faʻasalalauga) o le ulufale atu i le tuatusi 192.168.1.1 o le ae vaʻai i le itulau e sosoo ai:

ASUS RT-N12 itulau autu autu

Afai e talafeagai, afai, pei o aʻu, o le initaneti e le oi le Rusia, e mafai ona e suia le gagana ile pito i luga taumatau.

I le lisi i le itu tauagavale, filifili "Initaneti". A maeʻa lena, seti laina o fesoʻotaiga i Initaneti mai Beeline:

  • WAN ituaiga fesoʻotaʻiga: L2TP
  • Aumai se tuatusi IP ile otometi: Ioe
  • Fesoʻotaʻi faʻatasi i le DNS server faʻatasi: Ioe
  • Igoa ole Igoa: lou ulufale Beeline, amata i le 089
  • Motugaafa: lau password Beeline
  • VPN server: tp.internet.beeline.ru

Faʻasologa o fesoʻotaʻiga Beeline L2TP i le ASUS RT-N12

Ma kiliki "Faaaoga". Afai ua uma ona tusia saʻo uma ia tulaga, ma o le fesootaiga Beeline i luga o le komepiuta lava ia ua gau, ona sosoo ai lea ma se taimi puupuu, alu atu i le "Map Network", o le ae iloa o le Initaneti o le "Fesootai".

Faʻamaumauga i le Wi-Fi

E mafai ona e faia tulaga masani o le laina eletise o laina eletise o le uila i le tulaga o le seti o le ASUS RT-N12. Ae ui i lea, i soo se taimi lava e mafai ona e suia le upega tafaivale mo le Wi-Fi, le igoa fesoʻotaiga ma isi faatulagaga. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona tatala le "Wireless Network".

Fautuaina filifiliga:

  • SSID - soʻo se igoa e manaʻomia o le 'upega tafailagi (ae le o Cyrillic)
  • Metotia Authentication - WPA2-Personal
  • Motugaafa - ia le itiiti ifo ma le 8 faʻamaumauga
  • Taeala - e mafai ona e faitau e uiga i le filifilia o le filifiliga iinei.

Tautuʻuga Puipuiga Wi-Fi

A maeʻa ona faʻaaoga suiga, sefe. O le mea lea, o le taimi nei e mafai ona e maua le Initaneti mai soʻo se masini faʻapipiʻiina i le Wi-Fi komipiuta e ala i le faʻafesoʻotaʻi i lau 'upega tafaʻilagi

Manatua: ina ia faʻalauteleina le telefoni IPTV a Beeline i le ASUS RT-N12, alu i le "Lotoifale mea", filifili le tabula IPTV ma faʻamaonia le tau mo le faʻaogaina o le set-up box.

E ono oʻo mai foi i le faʻaaogaina: faʻafitauli faʻapitoa pe a faʻatūina se uila Wi-Fi