Faʻafefea ona faʻapipiʻi le masini komepiuta i komepiuta

I totonu o lenei tusi lesona, auiliiliga e uiga i le faʻapipiʻiina o se tagata taʻavale i lau komepiuta. I lenei tulaga, e le gata o le a faʻatulagaina le faʻatulagaina o le Flash Player Plugin poʻo le ActiveX Control mo tagata suʻesuʻe, ae o nisi foʻi filifiliga faaopoopo - maua le tufatufaina mo le faʻapipiʻi i luga o komepiuta e aunoa ma le Initaneti ma le mea e maua ai se masini faʻavaʻavalea polokalama, e le o se faʻaogaina o se plug-in le masini.

O le Flash player lava ia e masani lava ona masani ona faʻaaogaina e avea o se vaega fou o le suʻega mo le taina o mea (faʻataʻaloga, mea fefaʻatauaʻi, vitio) na faʻaaoga e faʻaaoga ai le Adobe Flash.

Faʻapipiʻi Flash i tagata suʻesuʻe

O le auala faʻapitoa e maua ai se tagata taʻavale mo soʻo se masini lauiloa (Mozilla Firefox, Internet Explorer ma isi) o le faʻaoga lea o se lauga faapitoa ile Adobe site //get.adobe.com/ru/flashplayer/. I le ulufale atu i le itulau ua faʻamaonia, o le a faʻapipiʻiina le mea e manaʻomia ai le faʻatulagaga, lea e mafai ona sii mai ma faʻapipiʻiina. I le lumanaʻi, o le a faʻafou le aunoa le Flash Player.

Aʻo faʻapipiʻiina, ou te fautuaina le aveeseina o le faailoga lea e fautuaina ai foi le downloadina McAfee, atonu e te le manaʻomia.

I le taimi lava e tasi, ia manatua o Google Chrome, Internet Explorer i le Windows 8 ma e le gata, ua i ai le Flash Player e ala ile faaletonu. Afai i le ulufale atu i le itulau download o oe ua logoina oe ua uma ona i ai i lau initaneti mea uma e te manaʻomia, ma e le taalo le initaneti, na o le suʻesuʻeina o laina o faʻapipiʻi i totonu o le masini komepiuta, masalo o oe (po o le tolu-vaega polokalama) ua le atoatoa.

Faʻasalaga: Tatala SWF i totonu o se masini komepiuta

O le mea o loʻo e suʻeina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le komepiuta e tatala ai fusi faila i luga o lau komepiuta (taʻaloga poʻo se isi mea), ona mafai lea ona e faia tuusao i totonu o le 'upega tafaʻilagi: pe na o le tosoina o le faila i le matalala matala ma le masini faʻapipiʻiina; vave, nai lo le tatalaina o le fusi faila, filifili le mea e teu ai (mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome) ma faʻaaogaina le faila mo lenei ituaiga faila.

E faʻapefea ona e faʻapipiʻiina le Flash Player mai le nofoaga faʻapitoa

Masalo e te manaʻomia se polokalame faʻataʻapaʻavaʻa ese, e aunoa ma le nonoa i soʻo se masini komepiuta ma faʻalauiloa e ia lava. E leai ni auala manino e faʻaaogaina ai luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Adobe, ma e tusa lava pe na ou suʻesuʻe i le Initaneti ou te leʻi maua faatonuga i luga o le mea o le a faʻaalia ai lenei autu, ae o loʻo i ai aʻu faʻamatalaga.

O le mea lea, mai le mea na tupu i le fatuina o mea eseese i Adobe Flash, ou te iloa o loʻo i ai se Kolisi (taʻavale eseese) le taʻavale puʻeina. Ma ina ia maua, e mafai ona e faia mea nei:

  1. Faʻalauiloa se faʻamatalaga faʻataʻitaʻi o Adobe Flash Professional CC mai le 'upega tafaʻilagi aloaia //www.adobe.com/en/products/flash.html
  2. Alu i le faʻailoga i le polokalama faʻapipiʻi, ma i totonu - i le Pusa o le Taʻaloga. O iina o le ae vaʻaia FlashPlayer.exe, o le mea e te manaʻomia.
  3. Afai e te kopiina le pusa o le au Taaloga uma i soʻo se isi nofoaga i luga o lau komepiuta, e tusa lava pe maeʻa le faʻaaogaina o le kopi o le Adobe Flash, o le a galue le tagata taalo.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o mea uma lava e faigofie. Afai e tatau ai, e mafai ona e tofia ni mafutaga e fesuiai faila ina ia mafai ona tatalaina e ala ile FlashPlayer.exe.

Maua le Flash Player mo le faʻaogaina faʻasalalauga

Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻi le masini (pei o se plug-in poʻo le ActiveX) i luga o komepiuta e le mafai ona maua le Initaneti i le faʻaaogaina o le offline installer, ona mo lenei faamoemoe e mafai ona e faʻaaoga le itulau o le tufatufa i le website www.adobe.com/products/players/ fpsh_distribution1.html.

E tatau ona e faʻamaʻoti mai le mea o loʻo i ai le pusa faʻapipiʻi ma le mea o le a tufatufaina atu, pe a maeʻa o le ae mauaina se fesoʻotaʻiga e sau i lau imeli i totonu o se taimi puupuu.

Afai na faafuasei ona ou galo se tasi o filifiliga i lenei tusiga, tusi, o le a ou taumafai e tali ma, afai e tatau ai, faaopoopo i le tusi lesona.