Aveese le "WinSxS" folder i le Windows 7

O komepiuta uma ei ai se pusa lea e teuina ai ni ata po o ni ata ma e masani ona tupu o kopi o ia faila e aliali mai i luga o le faila malo. O le taimi lava e tulaʻi mai ai le fesili, pe vave ona faʻaumatia. O le tusiga o le a lisiina ai le tele o polokalame e mafai ona vave faatino lelei ia ituaiga o gaioiga.

Faʻaalia le Tagata Suʻe Ata

O se polokalama faigofie ma faigofie-e faʻaaogaina e mafai ona suʻeina i ni auala se tele ma fausia ai ni ata mai ata filifilia. Faatasi ai ma isi meafaigaluega, ua iloga i le i ai o se faamalama fesoasoani, faafetai lea e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le ata o le ata. Faatasi ai ma le gaioiga e mafai ona faailoaina tufatufaga totogi ma le leai o le gagana Rusia.

Tikiake ata o le Suʻe Ata

Pusa ata Photo Cleaner

Pusa Ata Ata O le mama foi o se polokalama faigofie-e faʻaaogaina lea e mafai foi ona faitau se lisi tele o faʻataʻitaʻiga o mea faitino. E tele auala e suʻe ai kopi, ma o le i ai o le atinaʻe gagana Rusia e faʻaalia ai le tele o fofo o loʻo faʻamatalaina iinei. I le taimi lava e tasi, ua totogiina le kopi o le ata o le Cleaner Photo, ma o le kopi o le faamasinoga e matua le lava lona mafai.

Tikiake ata o ata Cleaner

Ave faʻataʻitaʻi le faila o le faila

O le isi meafaigaluega malosi mo le sailia o kopi ata o le kopi o le aveeseina o le faila. E le gata i le sailia o ata, ae mafai foi ona ia matamata i le komepiuta mo isi faila tutusa. Faʻasologa Faʻataʻopiʻo Faʻasalalau Faʻalēfu Faʻamatalaga le faʻalauteleina o plug-ins o loʻo faʻapipiʻiina, ae e mafai ona faʻagaoioia na o latou pe a uma ona faʻatau se ki o laisene. O le isi mea le lelei o le leai lea o le gagana Rusia i totonu o le faatulagaga, ae e le taofia ai le faʻaaogaina o le kopi o le kopi o le faila mo le faʻamoemoe, aua o gaioiga uma o loʻo faia i luga o se tulaga faʻaoga.

Tikiake Failaina le Aveesea o Faʻamatalaga

Faila Failautusi Faʻamatalaga

O se polokalame mamana tele lea e mafai ona maua vave lava ia lava pepa i totonu o le tusi faʻamaufaʻailogaina. O le Duplicate Detector File detector e lagolagoina le tele o fuainumera o le a siakiina ao faagasolo le taotoga. E naʻo le pau lea o le mea faigaluega i latou na tatou mafaufauina e maua ai le avanoa e fai ai soʻo se faila, lea o loʻo i ai se masini fuafuaina o le ish. Faʻafetai i le vaega mulimuli, e mafai ona e maua le iuga i le 16 fesuiaiga o tulafono laiti. I le faʻaaogaina o le kopi o le Failautusi Faʻamatalaga, e mafai ona e toe faʻailoaina le kulupu filifilia o faila e se tasi o mamanu ua fuafuaina. Ua faaliliuina le polokalama i le gagana Rusia, ae ua totogiina.

Tikiake Faila Failautusi Faʻamatalaga

Ata Leai

ImageBlessless o se meafaigaluega mamana e sailia ai foliga tutusa i luga o se komepiuta. I lona faʻatinoga, e talitutusa lava ma le faʻamatalaina o le ata o ata o le ata lua. O iinei o loʻo i ai le fesoasoani lava e tasi, tutusa gafatia suʻesuʻega mo faila faila mataʻitusi ma le galuega e fatu ai se faʻamatalaga o ata. Ae o ImageDupless o loʻo i ai se atinaʻe gagana Rusia, lea e vaetofia ai mai le polokalama ua taʻua. O le mea sili ona le atoatoa o loʻo tufatufaina atu ma le mea moni o le tele o avanoa avanoa pe a uma ona faʻatau.

Faʻafeiloaʻi ImageE leʻo

Tulu

O le DupKiller o se tasi lea o auala sili e sailiili ai e le gata o ata, ae o faila foi i le lautele. E maua ai le tomai e suʻe toetoe lava i soo se mea i luga o le komepiuta, e tele naua mea e faʻaogaina, lagolagoina polotini. E le gata i lea, e tufatufaina atoa le totogi ma faaliliuina i le gagana Rusia, lea e mafai ai ona faʻaaoga e aunoa ma ni tapulaa.

Download DupKiller

AllDup

AllDup o se polokalama e leai se totogi e faʻatautaia e suʻeina mea tutusa (e aofia ai ata) i luga o le kiona malo. E lagolagoina ai se lisi tele o faʻatulagaga, lea e mautinoa ai le maualuga o le sailia o kopi. AllDup o le a avea foi ma filifiliga sili ona lelei mo komepiuta lea e faʻaaogaina e le tele o tagata. Faʻasaga i tua atu o isi mea, o loʻo faʻamaonia ai le mafai ona fatuina ni faʻasologa o talaaga e tele faʻatasi ma tulaga patino. O sea avanoa o le a matua laveaiina ai le taimi e faʻaaogaina ai tagata o le a faʻaalu i le toe faʻaleleia o le polokalama. E oo lava i le lisi o uiga lelei o AllDup, e mafai ona e faʻaopopoina le i ai o le gagana Rusia ma le tufatufaina saoloto e le atiae.

Tikiake AllDup

DupeGuru Picture Edition

Faʻaaogaina le DupeGuru Picture Edition, o le tagata faʻaaoga o le a maua se ata suʻesuʻeina saʻoloto, faigofie ma faigofie, i luga o se komepiuta ma se atinaʻe Rusia. Faatasi ai ma isi vaega taua e tatau ona faʻamaonia le mea moni e mafai ona e faʻasalalau atu iʻuga i se masini komepiuta poʻo le CSV format, lea e faitauina e le MS Excel.

Faʻafeiloaʻi le faʻataʻitaʻiina o ata faʻatusa

Tagata Lulu

O le Dup Detector atonu o le faʻaaoga sili ona faigofie i le lisi ua tuʻuina atu. E le oi ai le gagana Rusia ma soʻo se isi vaega faaopoopo e ese mai i le fausia o ata mai ata, ae o loʻo ofoina mai ai foʻi le filifiliga o le tele o filifiliga mo le sailia o ata e lua. E le gata i lea, o le Oak Detector e tufatufa faʻatasi e le faʻapupulaina le leai o se totogi ma lagolagoina se lisi tele o faʻatulagaina o ata.

Tikialoa le Tetele

O lenei tusiga ua toe iloiloina polokalame lea e mafai ai ona e vave iloa ma le le faʻamalosi ni ata se lua i luga o lau malo malo ma faʻamalo ese ai. O le a le ituaiga meafaigaluega e faʻaaoga, ia filifili tagata uma mo ia lava, ae e taua le iloa o soo se tasi oi latou e 100% e oʻo i le galuega.