Laupepa Faamaumauga Lenovo IdeaTab A7600 (A10-70)

Toetoe o tagata taʻitasi e umiaina se mea komepiuta Android vave pe mulimuli ane faafesagaʻi ma le manaʻoga e toe faʻafeiloaʻi la latou fesoasoani numera. A aunoa ma le ulu atu i mafuaʻaga o se manaʻoga, mafaufau i mea e ono mafai ona faʻaaogaina ai le polokalama polokalama e taʻitasi e faʻatalanoaina le tagata lauiloa o le Lenovo IdeaPad A7600 i le tele o faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga.

I le tulaga aoao, o le Lenovo A7600 e le iloga i soo se tulaga faʻapitoa, ma, i le tulaga o le faʻaaogaina o vaega o mafaufauga, e mafai ona taʻua le masini faʻapitoa. O le Mediatek hardware platform, lea e mulimulitaʻiina le masini, faʻatonuina le faʻaaogaina o mea faigaluega telefoni ma auala e fegalegaleai ai ma le OS papa. E ui i le mea moni, afai e te mulimulitai i faatonuga, e leai ni faʻafitauli i le toe faʻaofiina o le Android i le tele o mataupu, e tatau ona e manatua:

O togafitiga taʻitasi, e aofia ai le faʻaogaina i le polokalama o le polokalama a le Android, e ono lamatia ai le faʻalavelave faʻaleagaina ma e oʻo lava i le faaleagaina o nei mea! O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i lalo ua avea ma tiute atoa mo taunuuga talafeagai ma le leai o se mea e manaʻo ai!

Sauniuniga sauniuni

Aʻo leʻi amata ona vaʻaia saʻo vaega o le mafaufau o Lenovo A7600, e tatau ona saunia. O lenei mea o le a faʻatagaina oe e teu ai faʻamatalaga taua mai le laulau, faʻapea foʻi ma le vave faʻapipiʻi, ma mulimuli ane faʻaaogaina le manaʻoga i le OS OS.

Faaleleia meafaigaluega

I le aotelega o loʻo i ai le lua fesuiaiga o le "pill" A7600-F (Wi-Fi) ma A7600-H (Wi-Fi + 3G). O le eseesega tele i le va oi latou o le i ai o le slot card card a SIM mo se faʻataʻitaʻiga ma se faʻamaufaʻailoga "H" ma, e tusa ai ma le lagolagosua mo galuega sili ona lata mai i luga o telefoni feaveaʻi. I le faʻaopoopoga, e faʻaogaina le tele o faʻagaioiga: Mediatek MT8121 i masini "F" ma MT8382 e faavae i luga o filifiliga "H".

O eseesega taua i vaega taua o suiga e mafua ai le manaomia ona faʻaaogaina polokalama eseese. O lona uiga, o le polokalama polokalama mo le A7600-F ma le A7600-H e eseese ma na o le pusa ua mamanuina mo se fesuiaiga faapitoa o masini e tatau ona faaaoga mo le faapipiiina.

O fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo i le tusiga o loʻo maua ma faʻapitoa ona filifilia fofo mo faʻamatalaga uma o le faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatatau, filifili ma le faʻaeteete le afifi!

O le papalama PC sa faʻaaogaina e avea o se mea mo suʻesuʻega pe a fatuina lenei mea. A7600-H. Ae mo le toe manatuaina o metotia ma meafaigaluega na faʻaaogaina mo lenei mea, e tutusa lava i latou uma mo IdeaPad A7600 faʻamautuga hardware.

Avetaavale

A aunoa ma le faʻapipiʻiina o avetaʻavale faʻapitoa, o gaioiga ma masini komepiuta i auala e faʻaaoga ai PC ma faʻapitoa faʻapitoa e pei o meafaigaluega e le mafai. E masani lava mo le MTK-masini, ma le Lenovo A7600 e le o se tuusaunoaga iinei, o le faʻapipiʻiina o vaega o loʻo faʻamatalaina e le mafua ai ni faʻafitauli - na faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina le faʻaaogaina o auto-installer.

O le tali sili ona lelei ma faigofie i le mataupu ma avetaavale mo masini MTK e mafai ona avea o se oloa, ua taʻua "SP_Flash_Tool_Driver_Auto_Installer". E mafai ona e suʻeina lenei fofo e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga mai mea o loʻo i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, lea e maua ai faatonuga ile faʻaogaina o le mea faigaluega - vaega o le tusiga "Faʻapipiina o avetaavale VCOM mo masini MTK".

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Na o le mea lava lea, o loʻo i lalo le isi vaega o le Windows installer, lea e mafai ai ona vave faʻapipiʻi avetaʻavale mo le fegalegaleai ma le Lenovo IdeaPad A7600.

Faʻasalalau avetaʻavale masini faʻapipiʻi mo le lakapi Lenovo Lenovo IdeaPad A7600

  1. Ave ese le afifi na maua mai le sootaga i luga. O le iʻuga, e lua a tatou api resitala o loʻo i ai faʻapipiʻi mo x86 ma x64 lomiga o Windows.

  2. Faʻatoʻa ese le laupapa ma faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi ma le USB USB o le PC i le fesoʻotaʻiga masini.
  3. Tatala le faila talafeagai o lau OS ma faila le faila "spinstall.exe" e avea ma sui o le Pule.
  4. O faila talafeagai e faʻapipiʻi vave i le faiga, i le faagasologa mo se taimi puupuu, o le a faʻaalia ai le faamalama o le faatonuga a le Windows, lea e otometi lava ona tapunia.
  5. Ina ia mautinoa ua maeʻa maeʻaeʻa le faʻatonuina o le galuega, tatala le faila "install.log"na faia e le faʻapipiʻi i lana lava pusa. A maeʻa ona faʻaopoopoina le avetaavale i le faiga, o le faila lenei e iai le laina "Faatoilaloina le Gaoioiga".

Ruta tatau

O le ofisa aloaia a Android na ofoina mai e Lenovo e masani ona mafua ai ona faitio le aufaʻatasi e uiga i le soona mamafa i talosaga na muai faʻapipiʻiina lea e masani ona le manaʻomia i le tele o tagata e ona masini. O le tulaga e saʻo i le aveesea o vaega e le talafeagai, ae o lenei gaioiga o le a manaʻomia aʻa-aia tatau.

Faitau foi: Aveesea o masini polokalama ile Android

Faatasi ai ma isi mea, o le mauaina o avanoa i le Superuser i le IdeaPad A7600 e mafai ona avea ma se mea e tatau ai pe a fai se upega tafaʻi atoa aʻo leʻi toe faʻaofiina le Android i nisi auala, faʻapea foi ma isi faʻamoemoega.

O le mea aupito sili ona aoga mo le faʻatautaia o le laulau suʻesuʻe, o loʻo galue i lalo o le ofisa aloaia o Android, o le talosaga KingRoot.

  1. Faʻalogo i le lomiga lata mai o KingRuth mo le PC mai le ofisa aloaia. Lisi i le punaoa o loʻo maua i le tusiga-iloiloga o meafaigaluega i luga o la matou upega tafaʻilagi.
  2. Mulimuli i faatonuga mo le galulue faatasi ma KingRoot mai meafaitino:

    Faitau atili: Maua aʻafiaga ma KingROOT mo le PC

  3. A maeʻa le toe faʻaleleia o le masini, matou te maua le tulaga gafatia o le puleaina o le Tablet PC, poʻo le vaega, o lana polokalama.

Lagolago

O faʻamatalaga e faʻaaogaina i le mafaufauga o le laulau, i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le Android o le a faʻamutaina pe a faʻaaoga soo se auala o le firmware. E tusa lava pe filifilia se metotia e le aofia ai le faʻamamaina o le mafaufau, o le a le sili atu le lelei le saogalemu ma faia se faʻamaumauga o faamatalaga taua.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Ina ia teuina faamaumauga mai le Lenovo A7600, toetoe lava o metotia uma mai mea ua fautuaina i luga e talafeagai. I le tulaga lelei, matou te fatuina se faʻaaogaina atoa o vaega o le laulau i le faʻaaogaina o SP FlashTool, ma mulimuli i fautuaga mai le tusiga i luga o le fatuina o se Nandroid i le TWRP pe afai e faʻapipiʻi le siosiomaga faʻaleleia ma faʻalauiloa le faʻagasologa o OS OS. O nei metotia e mautinoa ai le mafai ona toe foi atu i le tulaga muamua o le masini komepiuta vaega o le masini i le tele o tulaga.

Faatasi ai ma isi mea, o se meafaigaluega lelei tele mo le teuina o faʻamatalaga taua i le IdeaPad A7600, o le meafaigaluega gaosia a le gaosiga e galue ai i ana lava masini - Lenovo MotoSmartAssistant. O le pusa tufatufaina e tatau ona sii mai le Lenovo web punaoa i luga o le itulau lagolago lagolago a le ata i le fesili.

Faʻalogo le Lenovo Moto Smart Assistant app mo le galue i le tusiga IdeaTab A7600 mai le upega tafaʻilagi aloaia.

  1. Tikiake le mea faʻatulagaina ma faʻapipiʻi le Fesoasoani Smart i le komepiuta.

  2. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma faʻafesoʻotaʻi le laupepa i le USB USB o le PC. I le taimi muamua i luga o le "laulau" e tatau ona faʻagaoioi faʻatulagaga "Debugs i YUSB".

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

  3. A maeʻa ona suʻeina e le Fesoasoani Matagofie le masini fesoʻotaʻi ma faʻaalia ona uiga faʻapitoa i lona faamalama, faʻaauau le fatuina o kopi kopi - kiliki "Fafo ma Toe Faʻafoʻisia".

  4. Matou te faailogaina i le matala matala le ituaiga o faʻamaumauga e tatau ona faʻaolaina e ala i le kiliki i luga o latou i le kiore, o lenei gaioiga e tau atu i le lanu o le ata i le lanumoana.

  5. Matou te faʻamatalaina le tusi mo le faasaoina o le faʻamaumauga e ala i le kiliki "Suia" lata ane i le ala le faʻaaogaina ma faʻamautu le pusa e manaʻomia i le matala o le Explorer.
  6. Toto "Lagolago" ma faʻatali mo le faʻamaumauga e faʻamaeʻa ai.

Afai e tatau ai, toe faʻafoʻi le faʻamaumauga mulimuli ane faʻaaoga le faʻailoga "Toe faʻafoʻisia". A maeʻa ona e alu i lenei vaega, e tatau ona siaki le siaki i tafatafa o le kopi na manaʻomia ma kiliki "Toe faʻafoʻisia".

Faamaumauga

A maeʻa le papalama ma le komepiuta e faʻatino galuega i luga o fautuaga o loʻo i luga, e mafai ona e alu i le faiga o le firmware o le masini. E tele auala e faʻapipiʻi ai Android i le Lenovo Aidiapad A7600, filifili le faʻatonuga e tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o le polokalama o le masini ma le mea e manaʻomia. O meafaigaluega nei e le gata ina toe faʻafouina / toe faʻafouina / toe faʻaleleia le OS aloaia, ae ia tuʻuina atu foʻi le masini i le ofisa faʻasalalau.

Metotia 1: Toe faʻaleleia Faletupe

I le tulaga aloaia, o le gaosimea e fautuaina le faʻaaogaina o meafaigāluega mo le faʻaaogaina o le Lenovo Idea Pad A7600: O le polokalama Android sa faʻapipiʻiina i luga o le laulau "Faʻafouina le Faʻamaumauga", le Lenovo SmartAssistant, na toe faʻaleleia le siosiomaga (toe faʻaleleia). O nei meafaigaluega uma e faʻatatau i faʻamalosi e mafai ai e oe ona maua le iuga e tasi - ia faʻafouina le faʻasologa o le OS o loʻo faʻatinoina le masini.

Taofi le galuega i le toe faʻaleleia, aua o lenei polokalame faʻapitoa e le gata ina faʻafouina ai le lomiga aloaia a le Android, ae toe foʻi mai le PC papa i lona fale gaosimea, ma faʻamamaina ai otaota na faʻapipiʻiina i le taimi o le faʻaaogaina o le masini, tele o siama, ma isi. i.

  1. Matou te fuafuaina le numera faufautua o le polokalama faʻapipiʻiina i le A7600. Ina ia faia lenei mea, alu i luga o le laupapa ile ala: "Filifiliga" - "E uiga i le papa maʻa" - matou te tilotilo i le taua o le mea e faʻasolo ai "Fausia le Numera".

    Afai e le faʻamalosi le papa i totonu o le Android, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai e ala i le ulufale atu i le mode o le toe faʻaleleia o le siosiomaga, palakalafa 4 o lenei tusi lesona o loʻo faʻamatalaina pe faapefea ona fai lenei mea.

  2. Matou te utaina le afifi i le polokalama polokalama o le a faʻapipiʻi. Lalo, o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai faʻamaumauga uma o le firmware aloaia na tuʻuina atu mo le A7600-H, i le faiga o zip-faila na faʻamoemoeina mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o le tagata. Ina ia suia le "F" afifi i le masini komepiuta mo le faʻapipiʻi i luga o faatonuga o loʻo i lalo, o le a tatau i le tagata faʻapitoa ona suʻe oe lava.

    Lenovo IdeaPad A7600-H fomaʻi mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o fale

    Talu ai ona o le faʻapipiʻiina o lomiga fou e tatau ona faia i laʻasaga, e taua le filifilia o le afifi e mafai ona siiina, mo lenei mea o le a tatou manaʻomia le numera o le numera o loʻo maua i le sitepu muamua. Matou te mauaina i le vaega muamua o le igoa o le faila faila o le lomiga o le Android faʻapipiʻi (faʻapupula i le lanu samasama i le faʻamalamalamaga i lalo) ma sau i le faila faila nei.

  3. Matou te tuʻuina le pusa faʻatasi ma le OS i luga o le kata manatua a le masini.
  4. Totogi atoa le masini masini ma taʻavale i le faiga faʻaleleia. Mo lenei:
    • Faʻasese le Lenovo A7600 tuleia le masini faʻapipiʻi "Volume +" ma uuina o ia - "Meaai". Tatou te umia ki seia oʻo ina faʻaalia le lisi o faʻatulagaga o le masini i luga o le lau.

    • Faaaogaina o le ki "Tusi-" faʻanofo le uʻamea lelei i le tulaga faʻafeagai "Toe Faʻaleleia le Faʻaogaina".
    • Ma le isi, matou te faʻamaonia le ulufale atu i le faiga e ala i le faʻaulu "Volume +", lea o le a taʻitaʻia ai le toe faʻafouina o le masini ma le faʻaalia o se ata mataga i luga o lona lau.
    • Faʻamatagofie mea o loʻo lisiina i le siosiomaga o le toe faʻaleleia o falemaʻi - mo le mea lenei e tatau ona e patipati puupuu le ki "Meaai".
    • I luga o le laupepa e aliali mai, e mafai ona e vaʻaia le numera o le fale na faʻapipiʻiina i lau masini Android.

    O le agai i luga i le toe faaleleia o filifiliga e faia i "Tusi-", o le faʻamaoniga o le filifilia o se aitema o se kati "Volume +".

  5. Matou te faʻamamaina le manatuaina o talosaga ma faʻamaumauga na maua i totonu, ma toe faʻatulagaina le faatulagaga A7600. O lenei gaioiga e le faʻatagaina, ae fautuaina e faatino pe a fai o le faʻamoemoe o le faʻatinoga o le toe faʻatulaga atoa o le Android, ae le na o le faʻafouina o le OS OS.

    Aua neʻi galo e uiga i le manaʻomia ona faia se faʻamaumauga ao lei faia le faʻatonuga e toe foʻi atu ai i le setete o falemaʻi - o le a faʻaumatia uma faʻamatalaga i le faiga o le faatulagaga.

    • Filifili i le lisi o filifiliga mo le toe faʻaleleia "solo faamaumauga / toe fausiaina fale",

      faʻamaonia le faʻamoemoe e solo uma faʻamatalaga - "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata";

    • O loʻo matou faʻatali mo le faʻasalalauga ina ia faʻamaeʻaina - o se faʻapuupuuga puupuu lea e faia aunoa ma le otometi;
    • O se taunuuga, o se faʻamatalaga e aliali i luga o le lau. "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga".

  6. Alu e faʻapipiʻi / faʻafou le Android:
    • Filifili "faʻaoga faʻafou mai sdcard";
    • Matou te faʻaalia i le faiga le faila zip lea na faʻamoemoeina mo le faʻatulagaga;
    • Matou te faʻatali seʻia maeʻa faʻapipiʻi vaega o le faiga faʻaogaina ma tuʻuina atu i vaega o le masini. O le faagasologa e tuʻuina atu ma le faʻatumu o le faʻaaliga i luga o le lau, faʻapea foʻi ma foliga o faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo tupu.

  7. A maeʻa le faʻaleleia o le faagasologa, o le a faʻaalia se faʻaaliga. "Faʻamau mai le sdcard maeʻa" ma o se lisi o filifiliga o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai o le a faʻaalia. Faamaumau ma se kiliki kiliki. "Volume +" toe utaina amata - mea "toe faʻafouina nei".

    O le a toe amataina le masini i totonu o le Android ua leva ona faʻafouina, e tatau lava ona e faʻatali mo se taimi seia maeʻa ona amataina vaega o le komepiuta (o le papa "e tautau" i le logo o le kāpoʻa i lenei taimi).

  8. Afai na faʻamaʻaʻaina ia vaega, a maeʻa le faʻafeiloaʻiga o le faʻafeiloaʻiga, matou te faia le faʻamautuina o le faʻaogaina o le faatulagaga ma faʻagasolo i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga.

  9. Lenovo A7600 papalama ua sauni mo le faʻaaogaina!

Metotia 2: SP FlashTool

O se tasi o mea sili ona mataalia mo le faʻaaogaina o vaega o le mafaufau o masini na faia i luga o le faʻavae o Mediatek processors o le SP FlashTool talosaga. O lomiga aupito lata mai o le meafaigaluega e fesootai lelei ma le Lenovo IdeaPad A7600, e mafai ai ona e faʻafouina ma toe faʻafoʻatoa le faʻaaogaina o le masini komepiuta, ma toe faʻafoʻisia le faʻatinoga o le vaega telefoni o le masini pe'ā manaʻomia se manaʻoga.

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Faatasi ai ma le fesoasoani a JV FlashTul, o le a matou faʻapipiʻiina le faʻaaoga aloaia o Android i le lomiga fou. Faʻapipiʻi poloketi polokalama mo A7600-H ma A7600-F E mafai ona e mulimuli i le fesoʻotaʻiga i lalo, ma le tusi lava ia - o le fesoʻotaʻiga mai le meafaigaluega o le toe iloiloga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi

Lenovo IdeaTab A7600 Tablet Masini mo le faʻaogaina e faʻaaoga ai le SP FlashTool

  1. Tuʻu le archive ma vaega o le firmware.

  2. Matou te faʻalauiloa FlashTool ma utaina ata o le ata i totonu o le polokalama e ala ile tatalaina o le faila mai le tusi faʻatasi ma le pusa polokalama faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "filifili", makaina i luga o le sikolasipi i lalo, ona faʻaalia ai lea i le Mataʻaiga i le mea o loʻo i ai le faila "MT6582_scatter ... .txt". Filifili le vaega, kiliki "Tatala".

  3. Ua faʻamalosia tagata e faʻaaogaina le A7600-H e fai se vaega faʻasao ao leʻi toe faʻaogaina. "NVRAM", lea e mafai ai e oe ona vave faʻafoʻisia le IMEI ma le faʻaogaina o le masini feaveaʻi i luga o le laulau i le tulaga o le faʻaleagaina o le nofoaga ao faagasolo le faʻaaogaina i vaega o le mafaufau:
    • Alu i le lisi "Toe tali" i le SP FlashTool ma kiliki le ki "Faaopoopo";

    • Faalua-kiliki i le laina o loo aliali mai i le vaega autu o le faamalama o le polokalama, valaau le faamalama a Explorer, lea tatou te faamaoti ai le auala o le lafoai ina ia fatuina ma, afai e manao ai, atofa se igoa malamalama i lenei faila. Push button "Faasaoina";

    • I le matala matala o siata faitau faʻamatalaga i le fanua "Amata le Talosaga:" matou te aumaia le taua0x1800000ma i le fanua "Umi:" -0x500000. A maeʻa ona faʻatumu avanoa ile tuatusi, kiliki le ki "Lelei";

    • Tatou kiliki "Toe tali" ma faʻafesoʻotaʻi le uaea A7600-H i le setete i le PC. O le alualu i luma i le pito i lalo o le faamalama o polokalama o le a vave ona faatumuina i le lanumoana, ona oʻo mai ai lea o se faamalama "Toe faafoi Ok" - nofoaga faʻapitoa "NVRAM" maeʻa.

      Ave ese le cable USB mai le masini.

  4. Matou te agaʻi i le tuusaʻoina o vaega o le Android i le manatuaina o le laulau. Taofi "Download" filifili le ala o faʻatinoga - "Faʻaleleia faʻamalosi", ma amata le faiga o le firmware, kiliki i luga o le ata o le lanu lanumeamata e tusi i lalo (o loʻo i le pito i luga o le faamalama Flash Tool).

  5. Matou te fesoʻotaʻi atu i le IdeaPad YUSB-cable, faʻatasi ma le komepiuta.

    O le firmware o le a amata i le taimi lava e iloa ai le masini e le masini. O le amataga o le faʻagasologa o le alualu i luma ua faʻaalia ai le amataga o le faʻatinoga.

  6. E tumau pea le faʻatali mo le maeʻa o le faagasologa. I le taimi lea, o le a faʻaalia se faamalama. "Download Ok".
  7. E mafai ona faʻamamafa mea faigaluega. Ave ese le masini mai le PC ma amata i se tafaoga umi "Mana".

    A maeʻa ona faʻaalia le ata faʻafeiloaʻi ma se filifiliga o le gagana, matou te faia le uluai seti,

    o le taimi lea, pe a manaʻomia, toe maua mai o faʻamatalaga.

  8. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaogaina se PC papalama e faʻaaogaina ma toe faʻafouina ma / pe faʻafou le OS faʻapitoa.

Metotia 3: Infinix Flashtool

I le faaopoopo atu i le lauiloa i toetoe lava o tagata uma oe na feagai ma le manaoga e toe faʻaaogaina le Android i luga o masini MTK o le SP FlashTool meafaigaluega, o loʻo i ai se isi mea faigofie, ae tutusa lelei mo le faʻapipiʻiina, faʻaleleia / faʻaputuina ma toe faʻaleleia le OS i nei masini Infinix flashtool.

Ina ia mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, o le ae manaʻomia se afifi faʻatasi ai ma polokalama faʻapipiʻi ua fuafuaina mo SP Flash Toole (mai le faʻamatalaga o le metotia muamua o le faʻaaoga) ma le polokalama lava ia, lea e mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻatau le Infinix Flashtool app mo le Lenovo IdeaTab A7600 pamu umukuka

  1. Matou te saunia vaega OS mo le faʻapipiʻiina e ala i le le faʻapipiʻiina o le teutusi faʻatasi ma le firmware i se isi pusa.

  2. Aveese le pusa Infinix Flashtool ma faʻatau le meafaigaluega i le tatalaina o le faila. "flash_tool.exe".
  3. Matou te utaina i ata o le polokalama faʻapipiʻi e ala i le kiliki "Brower",

    ona faʻamatalaina lea o le auala i le faʻasalalau faila i le matala o le Matalama.

  4. Tatou kiliki "Amata",

    lea e tuʻuina atu ai le polokalame i le tulaga faʻamoemoe e fesoʻotaʻi ai le masini. Faʻafesoʻotaʻi le laupapa laʻititi ma se atunuʻu USB o le komepiuta.

  5. O le tusiaina o faila faila i le masini e amata otometi lava pe'ā uma ona faʻatonuina le masini e le masini ma tuʻuina atu faatasi ma le faʻatumuina o le tulaga alualu i luma.
  6. I le faaiuga o le faʻataʻitaʻiga, ua faʻaalia se faamalama. "Tatalo OK".
  7. O le faʻatulagaina o le OS i le Lenovo IdeaPad A7600 ua maeʻa, vavae ese le kele mai le masini, ma faʻalauiloa i luga o le Android e ala i le uomiina ma le umiaina o le ki mo sina "Mana".
  8. A maea se taamilosaga umi lava (o le mea masani lea, aua e te popole), o le a faʻaalia le mata o le polokalama aloaia. O loʻo tumau pea le fuafuaina o mea autu o le faʻapipiʻiina o Android ma le papalama e mafai ona faʻaaogaina!

Metotia 4: Toe faʻaleleia TeamWin

O le tele o suiga o le polokalama faakomepiuta o vaega a Android e mafai ma le fesoasoani a le aufaasālalau toe faʻaleleia galuega. Faʻaleleia le Lenovo IdeaPad A7600 faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o le TeamWin Recovery (TWRP) faʻataʻitaʻiga (o lenei faʻafofo o le a faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo), e mafai e le tagata faʻaaoga, faatasi ai ma isi mea, le mafai ona faʻapipiʻi le firmware lē aloaia i le masini. O le faʻaaogaina o le itulau mulimuli e na o le pau lea o le ala e maua ai se faʻamatalaga lata mai o le Android nai lo le kamupani Kuki KitKat ma liliu le papa maʻa i se meafaigaluega sili atu ona talafeagai mo le faʻaalia o galuega faʻaonapo nei.

Faʻamuta le TWRP

O le mea moni, o se siosiomaga faaleleia atili e mafai ona maua mai i luga o se tuʻuina atu i ni auala se tele. Lalo o se taʻiala i le faʻaogaina o se masini faʻaleleia ma le auala sili ona lelei - faʻaaogaina le SP Flash Tool. Mo le mauaina o le mea e manaʻomia, o le a e manaʻomia se img-image o le TVRP ma faʻasese le faila mai le afifi faʻatasi ma le firmware aloaia. O ia mea uma e lua mo itu uma o le IdeaTab A7600 e mafai ona sii mai iinei:

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo Lenovo IdeaTab A7600

  1. Matou te tuʻuina le ata o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai ma le faʻasalalau faila i se isi tusi.

  2. Tatala FlashTool, faʻaopoopo se faʻasalalauga i le polokalama.
  3. Ia mautinoa o le faʻamalama e maua ai e fetaui ma le sikikopuga i lalo, ma kiliki "Download".

  4. Faʻafesoʻotaʻi le A7600 faʻamaʻi maʻi ma se atunuʻu USB.

    O ata pueina i totonu o le vaega talafeagai e tupu otometi ma vave. O le taunuuga o se faamalama "Download Ok".

    E taua! A maeʻa ona tuʻuina le TWRP, e tatau loa ona e taʻavale i totonu! Afai, ao le i amataina le amataga, o le a maua mai se download i le Android, o le toe faʻaleleia o le a soloia e le fale gaosi fale o le toe faʻaleleia o le siosiomaga ma o le a toe faʻafouina le faʻatonuga!

  5. Matou te momotu ese le uaea mai le laupepa ma tietie i totonu o le TWRP i le auala lava e tasi e pei o le toe faʻaleleia moni o le tagata: faʻamalosi "Volume +" ma taofi o ia "Meaai"ona filifili lea "Toe Faʻaleleia le Faʻaogaina" i le lisiina o auala.

  6. A maeʻa le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, e manaʻomia ona e faʻatulaga le siosiomaga i se auala faapitoa.

    Mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina i le lumanai, filifili le atinaʻe gagana Rusia (button "Filifili le gagana").

    Ona (tatau!) Matou te fesuiaʻi e sui "Faataga le Suiga" i le taumatau.

  7. Faʻafouina le toe faʻaleleia o aganuʻu mo isi gaioiga, e mafai ona e toe amata i le Android.

  8. Filifiliga. Aʻo leʻi toe toe faʻafouina le polokalama, e tuʻuina atu e maua mai ai aia tatau i luga o le masini. Afai o le aʻa-aia tatau e avanoa i le tagata e faʻaaogaina e talafeagai pe manaʻomia, faʻagaoioi le ki "Swipe e faʻapipiʻi"filifili i se isi itu "Aua le faʻaeʻe".

Faʻatuina o faʻamataʻu masani

E pei ona taʻua i luga, na o le pau lava le ala e maua ai se faʻaonapo nei o le Android i luga o lau masini mo tagata o le Lenovo IdeaPad A7600 e aliali mai pe a maeʻa ona tuʻuina le firmware na faia mo le laulau e isi tagata atinaʻe. Toeitiiti lava o faʻamatalaga uma e le masani ai (sailia o filifiliga i le Initaneti o le a le faigata) faʻapipiʻi i le masini e ala i le faia o laasaga lava e tasi.

Vaʻavaʻai foi: Faʻamatalaga komepiuta Android e ala i le TWRP

E fai ma faʻataʻitaʻiga, o le faʻatinoga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o se laulau, masalo o se tasi o polokalama pito i sili ona maualuga ma faʻatinoga i le taimi o lenei tusitusiga. Toetu Remix OS (RR) i le faavae Android 7.1.

Faʻalogo faʻamalosi masani masani Android 7.1 mo le laulau Lenovo IdeaTab A7600

I le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, faʻapipiʻi mo suiga uma o le masini o lo o fesiligia e avanoa mo le siiina mai, faila-faila, lea a maeʻa ona latou faʻamautuina le maua ma le faʻaaogaina o Google auaunaga i le faʻatumaina o le firmware, faʻapea foi ma le faila "Webview.apk", lea o le a manaʻomia pe a uma le faʻatulagaina o le RR.

O tusitala o le Resurrection Remix e fautuaina le faʻapipiʻiina o Gapps i le taimi lava e tasi ma le OS, lea o loʻo faia i faatonuga o loʻo i lalo. O i latou e leʻi faʻafeiloai i faʻaaliga o faʻatinoga o talosaga ma tautua a Google i fono faʻapitoa Android ua fautuaina e faamasani i latou lava i meafaitino:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi galuega Google pe a maeʻa le firmware

Aʻo faʻaaogaina isi faʻaoga faʻaogaina o isi auala e ese mai le RR ua fuafuaina, ma pusa mo le faʻatulagaga mo le faʻapipiʻiina i luga o le laulau mai le ofisa aloaia o OpenGapps, matou te filifilia le ata talafeagai - "ARM" ma le Android version (fuafua i le mea na faia ai le aganuʻu)!

  1. Faʻapipiʻi zip-afifi ma se OS ma Gapps ua faʻaleleia, Webview.apk. Matou te tuʻu uma ia faila e tolu i aʻa o le kalama o le masini.

  2. Toe faʻafou A7600 i le TWRP.

  3. Matou te faia se faʻamaumauga Nandroid o le faʻapipiʻiina o polokalama i luga o se kalama. O le le amanaiaina o le taualumaga e le o fautuaina, ma o auiliiliga auiliili mo le faia o se sefe o vaega uma o le mafaufau o le masini e mafai ona maua i le sootaga i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona fai se faʻamaumauga atoa o se masini Android e ala i le TWRP aʻo leʻi maeʻa

  4. Matou te faʻatulagaina le faʻavasegaina o vaega uma o le mafaufau, sei vagana ai "Microsd". O le faʻatinoina o lenei faiga o le mea moni lava o se tulaga faʻataunuʻuina muamua aʻo leʻi faʻapipiʻiina ni faiga lē aloaia i luga o masini Android, ma e faia i le tele o tapas i luga o le mata:
    • Toto "Faamama" i luga o le autu o le suiga o le siosiomaga o le toe faaleleia;

    • E le gata i lea ua faʻamaonia "Faamamaina Filifilia";

    • Matou te tuu i lalo faailoga i totonu o pusa meli uma e lata ane i faʻailoga-igoa o vaega o manatua, sei vagana ai "Micro SDCard" ma faʻagaoioia le elemene atinaʻe "Swipe mo le faamamaina";

    • Matou te toe foʻi i le lisi autu o le TVRP faʻaaoga le ki "Aiga".

  5. Faʻatonu le suiga o le Android ma Gapps i se auala o le lotoa:
    • Toto "Faʻatulagaga";
    • Matou te faʻamaonia le faila zip zip i aga masani;
    • Toto "Faʻaopoopo le isi zip";
    • Filifili se afifi "OpenGapps";
    • Faʻasagaga "Swipe mo le firmware";
    • O loʻo tatou faʻatali mo vaega uma o OS masani.

      ma Google faʻapipiʻi o le a tuʻuina atu i vaega talafeagai o le manatuaina o le laulau.

  6. A maeʻa le faʻatulagaina o aganuʻu ma Gapps, o le a faʻaalia le ki. "Toe fai i OS"tuleia.

  7. I lenei laasaga, o le firmware o le A7600 papalama e ala mai i le TWRP e mafai ona mafaufauina atoa, e tumau pea le matauina o se taimi i tua o le OS faʻafouina (o le faʻamuamua ina ua maeʻa ona faʻatulagaina) e faʻatali mo le faʻalauiloaina o le Android.

  8. O le faagasologa e muta i se laufanua fiafia ma se filifiliga o le gagana. O le taimi muamua e tatau ona faaseʻe, tapa i luga o mata taʻitasi. "Lisi", ona o se tasi e le o se mea e sili ona faigofie le toetu Remix - o le komepiuta i luga o le laupapa e le aoga seiloga e aofia i totonu "Faʻatonu".

  9. Faʻatoaga le keyboard keyboard. Mo lenei:
    • Alu i "Faʻatonu";
    • Filifili se mea "Gagana ma le Ulufale mai";

    • Le isi "Keyboard Key";
    • Tapa "+ Pulega o Papa";
    • Faʻatoaga le ki "Android Keyboard (AOSP)".