Avetaavalevale mo le NVIDIA GeForce GT 520M

Rap o se vaega o le musika o le hip-hop, faapea foi ma se elemene o isi ituaiga, o se tasi lea o lauiloa musika sili ona lauiloa i le seneturi 21. E le gata i lea, o se aganuu atoa ua faia i lenei sitaili, lea e taʻua ai le au taaalo o le au faipese, ma oi latou o loo tusia musika mo i latou o ni tagata taaalo.

E pei foi o isi mea faaeletoroni, e masani lava ona tusia ia mea e faaaoga ai masini komepiuta leo - DAW. O polokalame nei e mafai ai e oe ona uia se taamilosaga atoa o le galuega ma se ala, e pei o le tuufaatasiga, faatulagaina, fefiloi ma le puleaina. O se filifiliga sili atu ona faigofie ma sili atu ona faigofie o le gaosiga o musika i luga o le initaneti.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tusi se pese i luga o le initaneti

E faʻapefea ona tusitusi i luga o le initaneti

E tele televave faʻasalalau ma faleoloa leo i luga o le upega tafailagi, ae o mea moni e mafai ona faitauina i tamatamailima o le lima e tasi. Ae ui i lea, e oʻo lava i auaunaga aupito sili ona maualuga mo le fatuina o musika e le mafai ona faʻatusatusa i gafatiaga faʻapitoa faʻatekonolosi. O punaoa i luga o le initaneti e sili atu ona fetaui mo le tusiaina o ata tusi po o ni mea faigofie faigofie e pei o mea tutusa uma.

Metotia 1: Audiotool

O se tasi o masini leo telefoni feaveaʻi, e mafai ai e oe ona fatuina ala e faʻaaoga ai analogs faʻalauiloa o mea lauiloa, masini puʻu, pedals, synthesizers ma isi mea faʻaeletoroni. Ina ia galulue faatasi ma le tuufaatasiga, e mafai ona e faʻaaoga uma samoa ua faia ma mea na faia iinei i totonu o le faatonu o loʻo fausia. E le gata i lea, o Audiotool ei ai se faʻataʻitaʻiga atoa, o se faletusi o faʻasologa, o se mea e faʻaaogaina, ma le mafai ona galulue ma le MIDI.

Audiotool auaunaga i le initaneti

  1. E le manaʻomia le resitalaina e faʻaaoga ai lenei 'upega tafailagi, ae afai e te manaʻo e teuina le alualu i luma o le galuega i luga o masini o le Audiotool, o le a tatau lava ona e fatuina se teutusi. Na o le kiliki i luga o le ata i le tusiga "Faʻatasi" ma faʻaoga i le faʻaaogaina o se tasi o fesoʻotaʻiga lautele poʻo tuatusi imeli.
  2. Ina ia alu i le puʻe leo, ia kiliki le ki. "App" i le pito i luga o le faʻailoga.
  3. I luga o le itulau fou, o le a e vaʻaia se faamalama faʻafeiloaʻi lea e mafai ai ona e filifili pe amata le fatuina o se pese mai se "paʻu mama" pe faʻaaoga se tasi o ni faʻataʻitaʻiga e tolu-tapena. O se gaioiga leai se aoga, e faigofie ona mate, o se mataʻitusi. "Malamalama".
  4. Filifilia o le filifiliga e manaʻomia e amata galue i le ala o le a ave oe i le tusi lava ia. Afai e te masani i le Igilisi, e mafai ona e vave masani i le mafai gafatia o le mea puʻe leo, faʻatulagaina i le faamalama pop-up.
  5. O le faʻasalalauga o Audiotool e faigofie tele ma faʻaogaina. O le avanoa autu o loʻo nofoia e le laulau, lea e mafai ona e tosoina ai meafaifaʻaili ma samples mai le laulau i le itu taumatau, ma mulimuli ane fegalegaleai ma i latou. I le pito i lalo o le talosaga o loʻo i ai se taimi faʻatulagaina mo le galue tuusaʻo ma alaga leo ma se faʻataʻitaʻiga.
  6. E mafai ona e faʻasaoina le poloketi o se ata faataitai e faʻaaoga ai le aitema "Save Draft" le lisi "File". Ae o le auina ese atu o le auala mulimuli i le faila faalogologo o loo faia i ni laasaga. Muamua mea e te manaʻomia e fai ai se pese i luga o le saite. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi e tasi. "File" ma kiliki "Lolomi"i le muamua faia o se ata faataitai.
  7. Faʻamanino le igoa o le pese, faʻaopopo se faʻamau, pine ma faʻamatalaga pe a manaʻomia, ona kiliki lea o le ki. "Lolomi".
  8. O le a tuʻuina atu le poloketi ma o le a lolomiina. Ina ia alu sao i le auala maeʻa, kiliki "Faʻaalia mai aʻu" i totonu o le pusa talanoaga.
  9. Ina ia sii mai le pese i lau komepiuta, ia e kiliki i le ata. Tatalo ma filifili le faatulagaga manaʻomia o le faila leo i le lisi pa'ū.

O le mea lautele, o Audiotool e mafai ona taʻua o le polokalama DAW atoa i lau sailiga, talu ai o le 'auʻaunaga o loʻo i ai meafaigaluega uma e tatau ai mo le fatuina o ni auala sili ona faigata. Ma mo le fatu, o le mea moni foi lenei.

Manatua e tatau ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le auaunaga. E le gata i lea, o le tekinolosi e lagolago ai le tekonolosi.

Metotia 2: Soundtrap

E sili ona mamana ma faigofie ona faʻaoga le initaneti. O Soundtrap uma na faia mo le fatuina o pese lelei - e le na o ni pisa, ae o isi ituaiga o musika. O le punaʻoa e ofoina atu ia te oe ni mea e mafai ona fetuunai, o se faletusi tele o faataitaiga ma, e taua tele mo le taina, le sili ona talafeagai o le faatinoga o tahuna. O loʻo i ai le lagolago mo ala pupuu ma, ioe, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ia MIDI-keyboards.

Soundtrap auaunaga i le initaneti

  1. E naʻo tagata faʻatagaina e faʻaaogaina e mafai ona galulue faʻatasi ma se telefoni, ma a maeʻa le lesitala o le a tuʻuina atu ia te oe se taimi faʻapitoa. O le mea lea, o le mea muamua pe ae alu i le saite, kiliki "Auai Nei" e amata ai le resitalaina.
  2. I le faamalama pop-up, filifili le faiga masani o le galuega ma le auaunaga - "Faaaogaina patino".
  3. Ona faigofie lea ona fatuina se tala e faʻaaoga ai Google, Facebook, faʻamatalaga a Microsoft poʻo tuatusi imeli.
  4. Ina ia alu i le masini faalogologo, kiliki i luga o le sootaga "Studio" i le pito i luga o le lisi autu o le tautua.
  5. Amata i se "mama mama" ("Blank") pe filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻamaonia avanoa.
  6. O le fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi o loʻo faia i tu ma aga sili ona lelei o polokalame faataitai: e toetoe lava a amataina auala uma faʻatasi ma le taimi o fegalegaleaiga faʻasalalau, pe o mea uma na fausia pe ulufale mai. Lalo o le pulega o le toe faafoiina ma faʻavaeina faavae, e pei o le tempo, pitch ma metronome.
  7. O le avanoa i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ma faʻaaoga ai le faʻamaonia ma faʻamatalaga i le itu taumatau o le itulau.
  8. A maeʻa lau galuega ma le pese, e sii i luga i lau komepiuta, alu i le lisi. "File" - "Fafo atu" ma filifili le faatulagaga o le faila faila mulimuli.

E le pei o le Audiotool auaunaga o loʻo talanoaina i luga, o lenei punaoa e le manaʻomia ai soʻo se polokalame faʻapipiʻi tolu mo lana galuega. Soundtrap mulimuli i faiga uma o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai tekonolosi pei o le HTML5 ma lona API faʻatasi, Web Audio. O le mafuaʻaga lea e lelei tele ai le faʻatulagaina o le masini, e faʻatautaia uma i tulaga o le atinaʻe ma i tulaga o gafatia meafaigaluega.

Tagai foi:
Faʻafefea ona fatuina musika i lau komepiuta
Musika fai polokalama

O tautua o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga o se tasi o ituaiga sili ona lelei, ae e mamao mai na o ia. O le upega tafaʻilagi e aofia ai le tele o faleoloa faʻalogologo ma e tofu i latou taʻitasi ma foliga patino, ma e oʻo lava i faʻamanuiaga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona tusia ni palota e le gata i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, ae faʻapea foʻi ma le fesoasoani a 'upega tafaʻilagi, lea, e ui lava e laʻititi i latou i "uso matutua" i galuega, ae e mautinoa lava e le o latou gaioiga ma avanoa.