Yandex Browser 18.2.0.284

I aso nei, e filifilia e le aufaipese le masini e le gata ina vave galue, ae ausia foi le tele o isi tulaga manaomia. O le mafuaʻaga lea talu ai nei e mafai ai ona e maua se numera tele o Initaneti i le tele o galuega.

Yandex Browser - o le masinchild o le suega tele o le Yandex, lea e faʻavae i luga ole masini Chromium. I le taimi muamua, e foliga mai o se kopi o le telefoni feaveaʻi lauiloa i luga o le masini tutusa - Google Chrome. Ae i le aluga o taimi, na avea ai ma se oloa tulaga ese maoaʻe o loʻo i ai le faʻalauteleina o seti o foliga ma gafatia.

Puipuiga o le faʻaaogaina o tagata

Aʻo faʻaaogaina le masini, e puipuia le tagata faʻaoga e le Polokalama Puipui. E aofia ai le tele o elemene e nafa mo puipuiga:

  • Fesoʻotaʻiga (Wi-Fi, DNS-talosaga, mai tusi faʻamaonia);
  • Tupe totogi ma faʻamatalaga patino (faʻataʻitaʻiga puipuia, puipui faʻamaloilo mai le fatuina o fatuga);
  • Mai nofoaga ma polokalama leaga (poloka o itulau leaga, siakiina o faila, siakiina o faʻaopoopoga);
  • Mai faʻasalalauga e le manaʻomia (taofia o faʻasalalauga e le manaʻomia, "Aneti-oso");
  • Telefoni feaveai (puipuiga mai le taufaasese a SMS, lapataiga o le totogiina o totogi).

O nei mea uma e fesoasoani i se tagata e leai se poto masani e le masani lelei i le auala e galue ai le Initaneti, e lelei le faʻaaluina o taimi i totonu, faasaoina lau PC ma faʻamatalaga patino.

Auaunaga Yandex, tuʻufaʻatasia ma faʻamaopoopoina

E masani lava, Yandex. O le 'upega tafailagi o loʻo i ai le faʻatonuga loloto ma ana lava' auʻaunaga. O le mea lea, o le a faigofie tele mo a latou tagata gaosi le faʻaaogaina o lenei Initaneti. O nei mea uma o loʻo faʻatinoina e avea o ni faʻaopoopoga, ma e mafai ona e faʻatagaina i latou i lau faitalia:

  • KinoPoisk - naʻo le filifilia o le igoa o le tifaga ma se kusi i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi, aua o le a vave ona e mauaina se fuataga o le ata tifaga ma e mafai ona e alu i le itulau;
  • Yandex.Music control panel - e mafai ona e pulea le tagata taalo e aunoa ma le suiina o afifi. Toe foʻi, faʻaopopo i mea e sili ona fiafia i ai, maka le "pei" ma "le fiafia";
  • Yandeks.Pogoda - faʻaalia o le tau oi ai nei ma le vaʻai mo ni nai aso oi luma;
  • Button Yandex.Mail - faʻamatalaga o mataitusi fou i le meli;
  • Yandex.Probki - faʻaalia se faʻafanua o le taulaga ma le auala o loʻo i ai i luga o auala;
  • Yandex.Disk - faʻasaoina ata ma pepa mai le Initaneti i le Yandex.Disk. E mafai ona e faʻasaoina i latou i le kiliki tasi i le kiliki i luga o le faila ma le kiliki saʻo.

E le o faʻamatalaina le faʻaopoopoga o faʻalapotopotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Yandex. O le faufautua o se faʻaopoopoga faʻaopoopo lea e mafai ai e oe ona maua fautuaga i luga o fefaʻatauaiga sili ona lelei pe ai ai i luga o soʻo se itulau o faleoloa i le initaneti. O talosaga e faʻavae i luga o faʻamatalaga ma tagata Yandex.Market. O se tamai laititi e galue i le taimi saʻo i le pito i luga o le lau o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le tau sili ona lelei ma vaai i isi ofo e faʻavae i luga o le tau o oloa ma le faʻatagaina, o le faʻatauga o le faleoloa.

Yandex.Den o se faʻasalalauga tala fiafia e faʻavae i luga o ou lava manaʻoga. Atonu e aofia ai talafou, blogs ma isi lomiga atonu e fiafia ia te oe. Faʻapefea ona fausia le lipine? E faigofie lava, e faʻavae i luga o lau talafaʻasolopito. E mafai ona e mauaina le Yandex.DZen i se laupepa fou. I le tapunia ma le tatalaina o se lisi fou, e mafai ona e suia le faasologa o le tala fou. O lenei mea o le a mafai ai ona faitau se mea fou i taimi uma.

O le mea moni, o loʻo i ai foi le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga uma o faʻamatalaga o tagata. E ese lava, ou te fia fai atu e uiga i le fesoʻotaʻiga o le 'upega tafaʻilagi i le tele o masini. I le faaopoopoina i le tulaga masani (history, open tabs, passwords, etc.), Yandex. O le sailiga o loʻo i ai uiga taua e pei o le "Quick Call" - o se filifiliga e otometi le tataina o se numera telefoni i luga o se masini feaveaʻi aʻo matamata i se 'upega tafaʻilagi ma le numera tutusa i luga o le komepiuta.

Faʻaalia le lagolago

I totonu o faatulagaga o loʻo i ai se mea manaia - lagolago mo faʻataʻitaʻiga. Faʻatasi ai, e mafai ona e pulea le masini ma sili atu le faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, tusi taʻavale i tua ma toe, toe faʻafeiloaʻi, tatala se lisi fou ma faʻapipiʻi le seti i le mea e saili ai, ma isi.

Taalo leo ma le vitio

O le mea e malie ai, e ala atu i le masini, e mafai ona e taʻalo i le televise o leo vitio ma leo. O lea la, afai e leʻi faʻafuaseʻi ona e leai sau leo ​​poʻo se tagata vitiō, ona sui ai lea e Yandex.Browser. Ma afai e le taalo se faila, ona mafai lea ona e faʻapipiʻi masini plug-in VLC.

O se seti o foliga e faaleleia atili ai le mafanafana galuega

Mo le faʻaaogaina o le Initaneti i se tulaga talafeagai, Yandex.Browser mea uma e te manaʻomia. O le mea lea, o le laina atamai e maua ai se lisi o talosaga, e tatau ona amata e se tasi le tusitusi o tusitusiga ma malamalama i le tusitusiga na tusia i luga o le laasaga e le suia; Faʻaliliuina itulau uma lava, ei ai le faʻamatalaga o PDF-faila ma pepa ofisa, Adobe Flash Player. Faʻaopoopoga i totonu e poloka ai faʻasalalauga, faʻaitiitia le itulau o le susulu ma isi meafaigaluega e faʻataga ai oe e faʻaaoga lenei oloa i le taimi lava e uma ai ona faʻatulagaina. Ma o nisi taimi e suia ai i isi polokalama.

Turbo Mode

O lenei faʻatulagaga e mafai ona faia i se fesoʻotaiga vavevave. E masani ona iloa lelei e tagata o le Opera browser. O iina na avea ai o se faavae e tagata atiae. Turbo fesoasoani tele le alualu i luga o le itulau o lo o faʻatupuina ma faʻasaʻo ai fefaatauaiga.

E matua faigofie lava: o le aofaʻi o faʻamaumauga e faʻaitiitia i luga o le televise Yandex, ona faʻasalalau atu lea i se 'upega tafaʻilagi. E tele ni ata: e mafai foʻi ona e puʻeina ata vitio, ae e le mafai ona faʻapipiʻi itulau saogalemu (HTTPS), talu ai e le mafai ona faʻafeiloaʻi i latou i le 'auʻaunaga a le kamupani mo le faʻamalosi, ae o loʻo faʻaalia loa i lau sailiga. O loʻo i ai se isi togafiti: o nisi taimi "Turbo" e faʻaaogaina e fai ma sui, aua o loʻo i ai i le 'au suʻesuʻe suʻesuʻe a latou tuatusi.

Taʻitoʻatasi

O le faʻaonaponei faʻaonaponei o le oloa e le mafai ona faʻafiafiaina i latou uma e fiafia i le ata vaaia o polokalama. O le 'upega tafaʻilagi' oloʻo maualalo, ma o le meafaigaluega pito i luga, lea e masani ai le toʻatele, ua toetoe lava a toesea. Minimalism ma faigofie - o le auala lenei e mafai ai ona e faʻamatalaina le fesoʻotaiga Fou Yandex. New tab, lea ua taua iinei o le "Komiti Faatino", e mafai ona e faia na o oe lava. O le mea sili ona manaia o le mafai lea ona faʻatulaga se olaga olaola - o le fagu fou faʻafiafia ma ata matagofie o se mea malie i le mata.

Mama

  • Faʻafeiloaʻi, faʻafesoʻotaʻi ma uiga lelei;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Le mafai ona faʻalogo lelei;
  • O mea aoga eseese (o vevela vevela, gaioiga, siaki, ma isi);
  • Puipuiga o le tagata faaaoga pe a faasee;
  • Le mafai ona tatala lipine leo, vitio ma ofisa;
  • Faʻamau i totonu o faʻaopoopoga aoga;
  • Tuufaatasia ma isi auʻaunaga faʻapitoa.

Faʻafitauli

Sini sini e le maua.

Yandex.Browser o se 'upega tafaʻilagi Initaneti lelei mai se kamupani i totonu. E ui lava i nisi masalosaloga, ae na faia e le gata mo i latou o loʻo faʻaaogaina auaunaga a le Yandex. Mo lenei vaega o tagata, Yandex. O le suʻesuʻega o le, ae o se faʻaopoopoga fiafia, ae leai.

Muamua lava, o se tagata suʻesuʻe faʻapitoa i luga o le masini Chromium, fiafia fiafia i lona saoasaoa o galuega. Talu mai le oʻo mai o le uluai kopi ma aso o loʻo iai nei, ua tele suiga i le oloa, ma o le taimi nei o se sailiga multifunctional i se ata matagofie, o mea uma e tatau ona fausia mo faafiafiaga ma galuega.

Tikiake Yandex.Browser mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻafouina le Yandex Browser i le pito lata mai 4 auala e toe amata ai le Yandex Browser Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Soandex Browser i lau komepiuta E faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le Yandex Browser

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Yandex.Browser o se 'upega tafaʻilagi faatosina ma faigofie-e faʻaaogaina i le tele o faʻataʻitaʻiga ma le tele o faʻatonuga aoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Yandex
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 18.2.0.284