Faʻapefea ona fai se kata i le initaneti

PDF24 O le foafoaina o se saolotoga ma faigofie ona faʻaaogaina le fale mo le fatuina ma le faaliliuina o pepa i le PDF. O le polokalama e maua ai le tele o meafaigaluega i luga o le komepiuta ma luga o le upega tafaʻilagi a tagata atiae.

PDF constructor

O le galuega autu a le polokalame o le fatuina lea o pepa PDF mai faila o ituaiga eseese, o Upu, tusitusiga faigofie ma ata. O le faatonu o loʻo i ai se vaega laiti o meafaifaʻatino - faʻamuamua, faaopoopo itulau, pepa faʻapipiʻi, lolomiina ma auina mai e imeli poʻo fax.

O lenei laupepa e mafai ai foi ona e faaliliuina ia faila i le PDF, aveese itulau ma fatu tusi faamaonia o le saogalemu.

File compression

I le PDF24 Foafoa, e mafai ona e filifilia ni pepa lautele, o lona uiga, faʻaitiitia le tele. E faia lenei mea e ala i le suia o le iugafono i togi i le inisi, faʻaitiitia le maualuga o le ata ma le filifilia o se lanu lanu (RGB, CMYK poʻo le GRAY). Ma e mafai foi ona e faʻagaoioia le galuega o le sili ona lelei faila mo le Initaneti.

File Tools

O le polokalama e mafai ai e oe ona faia ni gaioiga eseese i se tasi pe sili atu faila filifilia. E mafai ona tatala tusi mo le faʻataʻitaʻia i le Foafoa, faʻafefiloi, fesuiaiga o fuainumera, liliu i le PDF, e aofia ai luga ole initaneti, faʻamalosi, itulau otooto, auina atu e ala i imeli poʻo fax. O lenei poloka e aofia ai foi le aoga o le faʻaaogaina o se tasi o faʻamaumauga faʻasologa i faʻamaumauga.

Faʻamatalaga

Ina ia faateleina le saoasaoa o le polokalama, e mafai ona fatufatu ma teu ai faʻamaumauga mo faʻatautaia o faila. O lenei faiga e mafai ai e oe vave ona suia ia faʻamaumauga o pepa, teuina o le taimi i le faʻatinoga masani o faʻatinoga.

Ave ata mai le lau

PDF24 Foafoa e mafai ai ona e pueina se ata mai le mata mata, ona lolomiina lea i luga o se masini komepiuta PDF lomiga pe tatalaina i le faila o mea e le mafai. Faatagaina e ave ata e avea o se ata atoa, ma le faamalama o lo o faagaoioia po o mea e aofia ai.

Meafaigaluega i le initoneti

O se tasi o vaega o le polokalama o se vavalalata vavalalata ma le 'upega tafaʻilagi. E ala i le faʻagaoioia o lenei ata, e mafai ona e maua avanoa avanoa i meafaigaluega faaopoopo. E le gata i le masani ma liua, e mafai ona e faʻaoga puipuiga i faila, fatuina se tusi mai ata, aveese ata mai le PDF, itulau liliu i le PNG, ma fatu se pepa mai le itulau web filifilia.

E le gata i lea, o le PDF24 Creator na te maua le avanoa i se tagata liliu mai i luga o le initaneti lea e mafai ai oe, ma saoloto ai, liliu pepa, tusitusiga ma itulau HTML i le PDF.

Faʻaaogaina ata mai le mea pueata

O le polokalame e iai le aoga o le pueina o ata mai le webcams ma scanners. I le faʻatusatusaina ma matala, o le ata e maua ai e mafai ona gaosia i totonu o le faufale, ma e mafai foi ona e faʻaaoga soʻo se meafaigaluega e maua i ai.

Fax machine

O le PDF24 Tagata atinaʻe e saunia se tautua telefoni feaveai totogi. Faʻatasi ai, e mafai ona e maua fax e ala i le i-meli, faʻapea foi ma le lafoina o pepa i masini o isi tagata o lesitala. Mo le faʻaaogaina o le tautua e le manaʻomia ai se masini faʻapitoa, e naʻo lou manaʻomia o se numera telefoni o le a tuʻuina atu o se vaega o le auaunaga.

Lolomiina pepa i le ao

O lomiga lolomiina i le polokalama, e faaopoopo atu i le masini lolomi faaletino ma le lolomi, e mafai foi i le ao. I le taimi o lenei tusitusiga, o le lisi o tautua e aofia ai le tasi Google Drive.

Mama

  • Se aofaiga tele o meafaigaluega e leai se totogi mo le gaosia o pepa;
  • Le mafai ona lolomi i le ao;
  • Ave ata mai le lau, kamera ma le scanner;
  • Fax auaunaga fax;
  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • I totonu o le faamalama autu ma i totonu o vaega o le komepiuta e leai se faamau "Fale" pe tutusa, o lea pe a maeʻa le faamalama, mo se faataitaiga, "Designer", e tatau ona toe amataina le polokalama;
  • E leai se faila o faila faila atoa;
  • Fax fax mamanu totogi.

PDF24 O Le Faʻatinoga o se meafaigaluega sili ona faigofie ma aoga mo le galue ai ma pepa PDF. Ua saunia e le au atinaʻe ia i tatou se polokalama ma se tautua, ma i totonu oa latou faʻamaumauga se tele o mea faigaluega, e aunoa ma se totogi.

Download PDF24 Foafoa e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PDF Foafoa STOIK Stitch Foafoa Free meme foafoa Bolide Slideshow Tagata Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PDF24 Le Foafoa o se tagata e leai se totogi PDF ma se tagata liliu mai. O le polokalama e aofia ai le tele o mea faigaluega mo le gaosia o PDF-pepa i luga o le komepiuta ma luga o le upega tafaʻilagi aloaia a tagata atiaeina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PDF24 Online Tools
Tau: Faʻatau
Toa: 20 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.4.1