Faaofiina o le uiga o le delta i totonu o le Microsoft Word


Java o se tekinolosi lauiloa lea e tele polokalama uepi ma polokalame komepiuta e faʻaauau pea. Ae ui i lea, o tagata faaaoga, faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, na amata ona latou fetaiaʻi ma le mea moni e le o faʻaalia ai le Java i totonu o se 'upega tafaʻilagi.

I totonu o le browser o Firefox, na teena ai e Mozilla uma plug-ins NPAPI sei vagana Adobe Flash, e amata ile version 52. O lenei faatonuga e aoga pe a fai
pe afai o loʻo e faʻaaogaina se sailiga lata mai.

Faʻafefea ona mafai ai le Java plugin mo Firefox?

Ina ia mafai ai le Javascript i Mozilla Firefox i le taimi e tasi i luga o se itulau e te manaʻo e taʻalo ai Java interactive, kiliki le ki "Enable Java", a maeʻa ona amata le faʻaalia o le anotusi i le itulau o loʻo i ai nei.

Afai e leai se savali se tasi i luga o le upega tafaʻilagi e tatalaina e oe e mafai ona e faʻaaogaina Java, pe leai se mea e tupu pe a uma ona e kiliki i le "Enable Java" button, ona faʻalogo lea i le itu tauagavale o le tuatusi o le tuatusi, i luga o le mea e ono tulaʻi mai ai se ata ma se pusa.

Afai ei ai se faʻamaufaʻailoga tutusa, kiliki faʻatasi i le faamaumatau agavale. O le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i luga o le lau, lea ei ai mea e lua:

  • "Ia Avanoa Faaleagaga" - Faatoaagaina o Java mea naʻo luga o le itulau oi ai nei. Ae afai e te toe utaina le itulau, o le a manaʻomia le toe tuʻuina atu Java;
  • "Talia ma manatua" - Faʻamasinoga Java i lenei itulau. A maeʻa ona toe utaina le itulau, o le a avanoa pea Java.

Ae faʻapefea pe afai e le o faʻaalia le java?

Afai ole laasaga o loʻo i luga e le fesoasoani i le faʻaalia o Java i totonu, ona mafai lea ona matou faʻauʻuina o loʻo i ai sau lomiga lata mai o Java faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, pe o lenei polokalama e matua leai lava.

Ina ia foia le faafitauli, alu i le lisi "Lisi Pulea", seti i le pito i luga taumatau o le vaaiga "Ata Laiti"ona tatala lea o le vaega "Polokalama ma Vaega".

I le lisi o polokalama faʻapipiʻi, saili Java, kiliki-i luga o le polokalama ma filifili "Aveesea". Afai e le oi ai le polokalama, ona faʻaauau loa lea i le taimi faʻapipiʻi.

O le taimi e maeʻa ai le Java uninstallation, e mafai ona e faʻaauau le faʻatulagaina o le lomiga lata mai. Ina ia faia lenei mea, ia sii mai le faila faila i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga ma faʻapipiʻi le masini komepiuta i lau komepiuta.

I le mea mulimuli, pau lava le mea e tatau ona e faia o le toe faʻafouina Mozilla Firefox, ona toe taumafai lea e faʻaaoga Java, e pei ona faʻamatala muamua. E mafai ona e siakiina Java mo le faatinoga i Mozilla Firefox e ala i lenei sootaga.

Matou te faʻamoemoe o nei fesoasoani na fesoasoani ia te oe e foia faafitauli ma Java i Mozilla Firefox.

Talia Java mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia