Mafuaʻaga ma le faʻaitiitia o le pisa i totonu ole iunite

O le pisapisao o tagata faʻaola o le iunite system o se uiga tumau o se komepiuta faʻaonaponei. E eseese le leo o tagata: o nisi e le maitauina, o isi e faʻaaogaina le komepiuta mo sina taimi puupuu ma leai se taimi e faʻavaivaia ai i lenei pisa. O le tele o tagata e mafai ona latou iloaina - o le "le maalofia le leaga" o faiga faʻaonaponei faʻaonapo nei. I totonu o se ofisa e maualuga maualuga le tulaga o le uila faatekinolosi, e toetoe lava a le mafai ona iloa le leo o poloka poloka, ae i le fale o le a matauina e se tasi, ma o le toatele o tagata o le a maua le leo le fiafia.

E ui i le mea moni e le mafai ona faʻaaogaina atoa le pisa komipiuta (e tusa lava pe o le pisa laptop i le fale e matua iloga lava), e mafai ona e taumafai e faʻaitiitia i le maualuga o le leo masani o le fale. E i ai ni nai faʻaitiitiga o le paʻu o le leo, o lea e taua ai le mafaufau ia i latou i le faasologa o le mafai.

E mautinoa lava autu autu o le pisa Fans e tele ni polokalama malulu. I nisi o tulaga, e maua mai punaoa faaopoopo i le tulaga o le pisapisao lemu mai le taimi o loo faagaoioia ai vaega (mo se faataitaiga, o se CD ma se tikeri maualalo). O le mea lea, i le faamatalaina o auala e faʻaititia ai le pisa o le iunite, e manaʻomia lou faʻaalu o le taimi e filifilia ai le mea sili ona manaia.

Nvidia Game System Unit

Ole mea taua muamua lea e mafai ona faʻaititia ai le vaʻaia o le mamanu lea ole vaega ole tino. O fale talitutusa e leai ni mea e faʻaititia ai le paʻu, ae sili atu tau taugata e maeʻa faʻatasi ma isi tagata fiafia ma se faʻateleina le maualuga o le rotor. O nei tagata faʻailoa e maua ai se tulaga lelei o le malulu o le ea ma e sili atu le malie nai lo a latou paaga sili atu.

O le mea moni, e talafeagai le taʻua e uiga i mataupu faakomepiuta ma se vai malulu. O ia tulaga, ioe, e sili atu le taugata, ae o loʻo i ai faʻamaumauga moni-o le le mautonu o fuainumera.

O le eletise o le eletise o le muamua ma le taua tele o le pisa: e aoga i taimi uma ao tamomoe le komepiuta, ma e toetoe lava o taimi uma e galue ai i le faiga tutusa. O le mea moni, o loʻo i ai le faʻaaogaina o le eletise i tagata e maualalo le saoasaoa, o le a fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le leo o le komepiuta.

Le lua pito sili ona taua o le pisa - CPU faʻamalolo fiafia. E mafai ona faʻaititia i le na o le faʻaaogaina o tagata faʻapolofesa faʻapitoa i le saoasaoa o le saoasaoa o le rotation, e ui lava e sili atu ona taugofie le faʻaogaina o le tino ma se tagata e le maua le leo.

Cooler e faamalolo ai le faagasologa.

Tolu ma o le puna sili ona manaia (ioe, e le o galue tumau) o le komipiuta komipiuta komepiuta E leai se auala e faʻaitiitia ai lona leo, aua o le vevela o le vevela o se masini vitio ua mamafa tele, e leai se fetuutuunaiga i le va o le mafanafana ma le maualuga.

Afai e te tautala lelei e uiga i le pisapisao o le iunite o se komepiuta i ona po nei, ona e manaʻomia lea ona e tausia lenei mea i le tulaga o le mauaina, filifili vaega o komipiuta ma se tulaga maualalo le pisa. E taua le maitauina o le faʻapipiʻiina o vaega komipiuta i totonu o se mataupu e faʻamamaina ai le vai e sili atu ona faigata, ma o lea e manaʻomia ai fautuaga faʻapitoa faʻapitoa.

Zalman fan i luga o le kata vitio.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻaitiitia o le pisapisao o se iunite faʻapipiʻi ua maua, o lona uiga, e tatau ona tatou amata, ioe, i le faʻamamāina o faiga malulu uma mai le pefu. E tatau ona manatuaina o le pefu i luga o le uila ma le faʻamamafana e sili atu ona lelei le aveeseina o le masini, talu ai na fausia i se vaalele lelei tele. Ma afai o nei fuataga e faamaonia ai e le lava, pe o le maualuga o le leo o le iunite i le mataupu e sili atu nai lo le faamafanafanaga, ona mafai lea ona e mafaufau e uiga i le sui o vaega o le polokalama faafouina e sili atu ona lelei.