Advanced Uninstaller Pro 12.17

O vailaau eseese ma mea tutei e le masani ai i lo tatou taimi. Latou te sopo i soo se mea. Asiasi i soʻo se 'upega tafaʻilagi, matou te ono lamatia ai le matou polokalama. O ituaiga uma o mea aoga ma polokalame e mafai ona iloa lelei ma faʻaaogaina mea leaga e fesoasoani e faʻafefe ai.

O se tasi o ia polokalama o le SpyBot Search ma Faʻaumatia. O lona igoa e tautala mo ia lava: "saili ma faʻaumatia." O le taimi nei o le a tatou suʻesuʻeina mea uma lava e mafai ai ona tatou malamalama pe o ia o se mea sili ona maoae.

Faiga faʻapipiʻi

O se tulaga masani lenei o polokalama uma o lenei ituaiga. Peitai, o le mataupu faavae o lana gaioiga e ese mo tagata uma. E le siakiina e Spaybot ia faila i se faasologa, ae vave ona alu atu i vaega sili ona vaivai o le tino ma sailiili mo taufaamatau o loo natia iina.

Faʻamāina le tino mai otaota

Aʻo leʻi amata ona e vaʻai i mea taufaamatau, e ofo atu e SpyBot le faʻamamaina o le tino mai i mea leaga - faila lē tumau, mea faʻapipiʻi ma isi mea.

Faailoilo "Tulaga Taufaamatau"

O le polokalama o le a faʻaali atu ia te oe uma faafitauli e mafai ona iloa. E sosoo atu ia i latou o le a avea ma se fasipepa, o se vaega e tumu i lanumeamata, e faʻatatau. O le umi, o le sili atu lea ona matautia le taufaamatau.

Aua e te popole pe afai o le a tutusa ia paʻu ma luga o le lau. O le tikeri sili ona maualalo o le lamatiaga. Ioe, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaumatia nei taufaʻatau e ala i le kiliki i luga o le ki. "Faʻamau faailogaina".

Faʻamatalaga o ata

E pei o soʻo se polokalama anti-virus, o loʻo iai le galuega a le siakiina o se faila faila, lapisi poʻo le avega mo mea taufaʻatau.

Lafoaʻi

O se mea fou, tulaga ese lea e te le mauaina i isi polokalame talitutusa. E manaʻomia taʻiala mo le puipuia o vaega taua. O le mea e sili ona saʻo, o le SpyBot e faia le sailiga o se "puipuiga" mai le tele o spyware, kuki leaga, nofoaga o siama, ma isi.

Lipoti le faila

Ua i ai i le polokalama ni meafaigaluega tetele. O le tele oi latou o le a maua pe afai e te faatauina se laisene totogi. Ae ui i lea, e leai se totogi. O se tasi oi latou o Lipoti le Foafoalea o le a aoina uma faila o log ma tuʻu faʻatasi i le tasi. E taua lenei mea pe afai o feagai oe ma se taufaamataʻu mataʻutia ma e ono le mafai ona feagai. Faʻapipiʻi ogalaau e mafai ona tuʻuina atu i tagata tomai faapitoa oeo le a taʻu atu ia te oe le mea e fai.

Faʻamomuaga Meafaigaluega

O le tele lenei o meafaigaluega e mafai ona e vaʻaia (ma i nisi tulaga e suia) mea o le pule faataga, lisi o polokalame faʻapipiʻiina i luga o le PC, o le faila a le au (faʻasologa o loʻo avanoa), faagasologa o faagasologa, ma isi. O nei mea uma atonu e manaʻomia ma le avefaʻatasiga o le faʻaaogaina, o lea matou te fautuaina e vaʻai i ai.

E naʻo tagata lautele e faʻaaogaina e fautuaina e sui soʻo se mea i lenei vaega, aua o ata uma e atagia mai i le resitalaina o Windows. Afai e te le o iai, aua nei e tago i se mea iina.

Tagai foi:
Faʻafefea ona aveese le polokalama mai le amataga ile Windows XP
Suʻe le faila i le Windows 10

Rootkit scanner

E faigofie tele mea uma iinei. O le gaioiga e iloa ma faʻaumatia rootkits e mafai ai faʻamaʻi ma malilie tulafono e natia i totonu o le tino.

Faʻapitoa feaveaʻi

E leʻo taimi uma e faʻaopoopo ai polokalama faaopoopo. O le mea lea, e manaia le teuina oi latou i luga o se tietie uila ma tamoe i soo se mea, i soo se taimi. SpyBot o loʻo tuʻuina atu lenei tulaga ona o le i ai o se faʻamatalaga feaveaʻi. E mafai ona utaina i luga o se komepiuta USB ma tamoe i luga o masini saʻo.

Mama

  • Faʻaavanoaina o se pepa feaveaʻi;
  • Tele vaega aoga;
  • Meafaigaluega faaopoopo;
  • Gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • O le i ai o le sili atu ma le lua kopi totogi, lea o loʻo i ai le tele o faʻaopoopoga ma aoga.

E saogalemu le fai mai o SpyBot o se fofo sili ona lelei o le a iloa ai ma faʻaumatia ai togafiti feaveai, rootkits ma isi taufaʻatau. O le tele o galuega e avea ai le polokalama o se fofo malosi tele i le tau faasagatau i mea leaga ma mea faitino.

Teteʻe SpyBot - Suʻesuʻe ma faʻaumatia mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Spybot Anti-Beacon mo le Windows 10 Faʻaumatia Windows 10 Spying Google Desktop Search Suʻe aʻu Faʻamaumauga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SpyBot - Search & Destroy o se aoga aoga ua fuafuaina e saili ma aveese ituaiga fou o mea e teu ai masini ma isi mea taufaamatau, mo le tasi mafuaaga po o le isi, e mafai ona misia e le masani masani a antivirus i le taimi o le numera.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Safer-Networking Ltd.
Tau: Faʻatau
Toa: 49 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.6.46.0