Faʻafefea ona poloka mamao le Windows 10 e ala i le Initaneti

E le o tagata uma e iloa, ae i luga o komepiuta, komipiuta ma papatusi i le Windows 10 o loʻo i ai se 'auʻaunaga sailiili masini e ala i le Initaneti ma se komepiuta komepiuta mamao, e talitutusa ma na maua i luga o masini smartphones. O le mea lea, afai ua leiloloa lau komepiuta, o loʻo i ai se avanoa e maua ai; ma le isi, o le lokaina mamao o se komepiuta ma le Windows 10 e mafai ona aoga pe afai o nisi mafuaaga ua galo ai oe e lafo lau tala, ma o le a sili atu ona fai.

O lenei faʻamatalaga faʻamatalaina pe faʻapefea ona fai le poloka poloka (logo logo) o le Windows 10 i luga o le Initaneti ma mea e manaʻomia mo lenei mea. E mafai foi ona aoga: Windows 10 pulega matua.

Faʻasalaga tala ma loka PC poʻo le komepiuta

Muamua lava, e uiga i manaoga e tatau ona fetaui ina ia faʻaaogaina ai le avanoa e faamatalaina ai:

  • Ole lokaina ole komepiuta e tatau ona fesootai i le Initaneti.
  • E tatau ona aofia ai le "Suʻesuʻega mo masini". E masani lava o le mea lea e le mafai ai, ae o nisi polokalame mo le le mafai ona faʻailogaina o le spyware features o le Windows 10 e ono faʻagataina ai foi lenei uiga. E mafai ona e mafai i totonu o Filifiliga - Faʻafou ma le Puipuiga - Saili mo se masini.
  • Faʻamatalaga Microsoft faʻatasi ai ma aia tatau i lenei masini. O le tala lenei o le a faʻamaonia le loka.

Afai e faʻamaonia uma i totonu o faʻatauga, e mafai ona e alu. I luga o soʻo se isi masini e fesoʻotai i le Initaneti, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i le site //account.microsoft.com/devices ma ulufale i le initaneti ma le upega tafailalau o lau faʻamatalaga Microsoft.
  2. O se lisi o masini Windows 10 e faʻaaoga ai lau tala o le a tatalaina. Kiliki "Faʻaalia Ata" i le masini e te manaʻo e poloka.
  3. I meatotino o le masini, alu ile mea "Suʻe se masini." Afai e mafai ona fuafua lona nofoaga, o le a faʻaalia i le faʻafanua. Kiliki i le "Block" button.
  4. O le a e vaʻavaʻai i se feʻau o loʻo taʻu mai ai o le a faʻamutaina uma ia sauniga, ma o tagata faʻapitonuʻu e le atoatoa. O le teu i totonu e avea ma pule i lau faʻamatalaga o le a mafai pea. Kiliki Next.
  5. Ulufale le savali e faʻaalia i luga o le loka. Afai e leiloa lau masini, e talafeagai le faʻamautinoa o auala e faʻafesoʻotaʻi ai oe. Afai e na ona e poloka lou fale pe galue i komepiuta, ou te mautinoa o le a mafai ona e sau ma se savali lelei.
  6. Kiliki i le "Block" button.

A uma le kilikiina o le kī, o le a faia se taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta, mulimuli ane o le a faʻaoga tagata uma ma o le a poloka le Windows 10. O le loka puipui e faʻaalia ai le savali na e faʻamaonia. I le taimi lava e tasi, o le tuatusi imeli e fesoʻotaʻi ma le teugatupe o le a maua ai se tusi e uiga i le poloka.

I soo se taimi, e mafai ona toe tatalaina le polokalama e ala i le teu i totonu ma se faʻamatalaga a Microsoft ma faʻamanuiaga faʻapitoa i luga o lenei komepiuta po o le komepiuta.