Quick Start Windows 10

O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻamalamalamaina le auala e faʻagata ai le Windows 10 Quick Start poʻo le mafai. O le vave amata, o le puʻupuʻu vave, poʻo le faʻamafanafana faʻapitoa o le tekinolosi ua aofia ai i le Windows 10 e ala i le faaletonu ma mafai ai e lau komepiuta poʻo lau komepiuta ona faʻatautaia i totonu o le faiga faʻavavevave pe a maeʻa le tapunia (ae le o le toe toe faʻafouina).

O le faʻaaogaina o le tekonolosi faʻatautaia e faʻalagolago i le faʻanatinatiina: pe a vave ona amata le galuega amata, o le tino, pe a uma, e teu le fatu o le Windows 10 ma avetaavale ua utaina i le hibernation file hiberfil.sys, ma a oʻo i luga, e toe utaina i le mafaufau, O le faagasologa e pei o le alu ese mai se tulaga o le sulufaʻi.

Faʻafefea ona faʻavave le vave amataina o le Windows 10

O le tele lava o taimi, o loʻo sailia e tagata faʻaoga pe faʻapefea ona tape le vave amata (puʻe vave). E mafua mai i le mea moni e faʻapea, i nisi tulaga (o avetaʻavale e masani lava o le mafuaʻaga, aemaise i luga o komepiuta) pe a faʻatonuina le galuega, faʻamalo pe liliu le komipiuta e sese.

  1. Ina ia faʻamalosi le taʻavale vave, alu i le koniteina o le Windows 10 (kiliki i luga i le alamatamata), ona tatala lea o le "Avanoa Filifili" (pe a leai, i le avanoa i le pito i luga, tuu "Ata" nai lo le "Vaega".
  2. I le faamalama o le eletise i le itu tauagavale, filifili "Gaoioiga Avanoa Mana".
  3. I le faamalama e tatala, kiliki i le "Suiga tulaga e le maua nei" (e tatau ona avea oe ma pule ina ia suia ai).
  4. Ma, i le pito i lalo o le faamalama lava e tasi, faʻamalo le "Enable launch launch".
  5. Faasaoina suiga.

Faia, amata vave ona le atoatoa.

Afai e te le o faʻaaogaina le pusa puʻe o le Windows 10 po o le galuega faʻanatinatiina, ona mafai lea ona e tape le faʻamalologa (o lenei gaioiga e le taliaina ma vave amata). O lea, e mafai ona tuʻuina atu avanoa faaopoopo i luga o le malo, mo nisi faʻamatalaga, faʻaaliga i le Hibernation Windows 10 faatonuga.

I le faaopoopo atu i le auala na faʻaalia ai le faʻavaveina o le faʻalauiloaina e ala i le laulau faʻatonutonu, e mafai foi ona suia le parakalafa e tasi e ala i le faatonu o le registry a le Windows 10. HiberbootEnabled i totonu o le tusi resitala

HKEY_LOCAL_MACHINE  SYSTEM  CurrentControlSet  Control  Session Manager  Power

(pe afai o le tau 0, o le utaina vave o le a le atoatoa, pe afai e mafai ona 1).

Faʻafefea ona faʻavave le vave amataina o le Windows 10 - aʻoaʻoga vitio

Faʻafefea ona vave amata

Afai, i se isi itu, e te manaʻomia le faʻamalosiina o le Windows 10 Quick Start, e mafai ona e faia i le auala lava e tasi e pei o le tapunia (e pei ona faʻamatalaina i luga, e ala atu i le komisi o le komiti poʻo le faila resitala). Ae ui i lea, i nisi tulaga e ono iai le filifiliga pe leai foi mo suiga.

O le uiga masani o le faʻanofoina o le Windows 10 na tapeina muamua, ma mo le faʻatopetope faʻatopetope e faigaluega, e tatau ona e mafaia. E mafai ona fai lenei mea i luga o le laina o le laina o loʻo tamomoe i le pule faʻatasi ai ma le poloaiga: powercfg / hibernate luga (po o le powercfg -i luga) sosoo ai ma le ulufale vave.

A maeʻa lena, toe foʻi i le malosiaga, e pei ona faʻamatalaina muamua, ina ia vave amata. Afai e te le faʻaogaina le falemalulu, ae manaʻomia le faʻatopetopeina, i le mea ua taʻua i luga o le sulufaʻiga o le Windows 10 o se metotia ua faamatalaina e faʻaititia ai le faila hibernation file hiberfil.sys i se faʻaaliga masani.

Afai o se mea e talafeagai i le faʻatautaia vave a le Windows 10 o loʻo tumau pea le manino, fesili i fesili, o le a ou taumafai e tali.