VReveal 3.2.0.13029


Faʻafefea ona e oʻo i se tulaga e manaʻomia ai e toe maua mai faamaumauga taua, e le mafai ona e faia e aunoa ma se polokalama faʻapitoa. TestDisk o se meafaigaluega mamana ma galue malosi lea, i lima e masani ai, o le a sili atu le fesoasoani i le toe faʻaleleia o faila ma atinaʻe.

TestDisk o se aoga lea e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, ma e le o iai foʻi se faʻaoga. O le mea, o le galuega uma lava ma le TestDisk e tupu i totonu o le laina.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame e toe faʻaleleia ai faila ua maeʻa

Toe maua mai faila na faila

O le toe faʻaleleia o faila ua faʻaumatia e mafai uma lava ma le fesoasoani a TestDisk ma le utilities QphotoRec o loʻo aofia i le pusa o le Test Test, lea e tutusa lava, ua uma ona faʻapipiʻiina ma se atinaʻe.

Lagolago mo se lisi tele o faʻatulagaga

O le faʻaaogaina o le QphotoRec, o se vaega o TestDisk, e faʻatagaina oe e toe faʻaleleia le tele o faila faila ata, ata, pepa, faila faila, musika, ma isi.

Malamalama lelei

O le faʻaoga o le QphotoRec na te faia se iloiloga maeʻaeʻa o faila, toe foʻi mai na o faila lea e le mafai ona maua e polokalama tutusa.

Faʻataʻitaʻiga vaega faʻataʻitaʻiga

O le faʻaaogaina o Disk Test e mafai ai e oe ona faia se suʻega auiliili o vaega o le polokalama ina ia maua ai "vaega o leiloloa" ma tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili e uiga i le tulaga o faʻasalalauga.

Toe faʻaleleia o le vaega

O se tasi o vaega taua o le faʻaaogaina o Disk Test o le toe faʻaleleia lea o le kulupu, o faafitauli e mafai ona tulaʻi mai ona o mea sese a le komipiuta poʻo le faʻaaogaina o tagata i le polokalama.

Faʻapitoa o le TestDisk:

1. Le aoga gaioiga o le aoga, e oʻo lava i mataupu e le mafai ai e isi polokalame toe faʻaleleiaina faila;

2. O le aoga e le manaʻomia ai le faʻatutuina i luga o se komepiuta;

3. E tufatufa faʻasoa mai le ofisa faʻalēpotopotoga aloaia e leai se totogi.

Faʻafitauli o le TestDisk:

1. O le galulue faatasi ma le aoga e tupu i totonu o le laina, lea e mafai ona faʻafememeaʻi ai le tele o tagata e faʻaaogaina mea fou.

TestDisk o se tasi lea o mea aupito sili ona aoga mo le toe faʻaleleia o vaega amata ma leiloloa faila. E faigofie lava ona faʻaaoga le aoga, aua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e faia le faʻatinoga o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili e mafai ona aʻoaʻoina ai oe i le auala e galue ai saʻo ma le polokalama.

Tuliese TestDisk mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Getdataback R.Saver Ontrack EasyRecovery Hetman Photo Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TestDisk - se polokalama mamana e toe faʻaleleia ai faʻamatalaga i luga o le disk. O le a fesoasoani ia te oe vave vave ma toe lelei le toe faʻaleleia o vaega o pele ma leiloloa faamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CGSecurity
Tau: Faʻatau
Toa: 12 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.0