Pusa Tumaoti 1.1.70

O le le faalauaiteleina o faamatalaga a le tagata lava ia i le lalolagi nei ua paʻu i lalo ifo i le oo mai o le Initaneti. E matua faigata tele le tausia o faʻamatalaga saogalemu mai tagata faʻalavelave. Ina ia puipuia oe lava, e tatau ona e faia ni metotia ogaoga e fetuunai ai le puipuiga, ae ia puipuia faamatalaga patino i le lotoifale e matua faigofie lava - e mafai ona e faaaogaina le polokalama Private Folder.

Pusa Tumaoti o se polokalama mo le natia o laupepa i luga o se komepiuta mai mata o isi tagata faaaoga e ala i le "natia" i se nofoaga faapitoa. O le polokalama komepiuta e leai ni faʻalavelave faʻapitoa, ae o le mea lea e sili ai, aua e lelei tele mo tagata amata.

Faʻamatala le faʻamaonia

E manaʻomia lenei meafaigaluega ina ia leai se tasi o faʻaaogaina le komepiuta e faigofie ona ulufale i le polokalama ma faia mea e fiafia ai. Na te puipuia i se upega tafailagi o le a talosagaina i le faitotoa. O le mea lea, o le le faalauaiteleina o au faamatalaga o le a faasao mai ia i latou e le iloa lenei upu moni.

Faʻapolo le pusa

I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e natia se pusa mai se ituaiga o tagata suʻesuʻe poʻo isi polokalame e mafai ona maua i le faila. E mafai ona maua e ala i le faʻamalamalamaina o le ala i le tuatusi o le faʻamatalaga a le tagata sailiili, poʻo le ulufale i mea nei i le laina o le tulafono a Windows:

CD / auala / natia / faʻailoga

Lisi faila

O meafaigaluega masani a le Windows operating system e leʻi i ai se meafaigaluega e setiina ai se faʻaupuga mo se faila. Ae peitai, faatasi ai ma le fesoasoani o lenei polokalame ua mafai ai. O le faʻamaumauga o le poloka o le a faʻaalia e tagata uma, ae na o se tasi e iloa le upega tafailagi na e faʻamaonia o le a mafai ona e ulufale.

Ia faaeteete, aua e ese upu o le upega tafailagi mai le polokalama ma mai le foliga.

Faʻamamaina saogalemu faʻafuaseʻi

Afai e te tatalaina le polokalama ma aveese le puipuiga mai fasipepa uma o loʻo i totonu o le lisi, o le a faʻaalia ma leai se puipuiga. Faʻafetai i lenei mea, o le a faʻafesoʻotaʻi pe a uma le taimi e te faʻamaoti saʻo lava pe'ā uma le polokalama.

Mama

  • Taoloto;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Seti se faʻaupuga mo faila.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • E le lava ni isi faʻaopoopoga.

O lenei polokalama e sili mo le puipuia o au faila i le tulaga e te le fiafia i fesoʻotaʻiga faigata ma se tuufaatasiga o isi mea ma, o nisi taimi, e le tatau ai, galuega tauave. I le faʻaopoopoga, Faʻasalalauga Tumaoti o loʻo i ai se meafaigaluega aoga tele mo le setiina o se upu faʻaulu i luga o se pusa, lea e le maua i toetoe lava o polokalama uma o lenei ituaiga.

Tikiai le Pusa Faʻamaumauga e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

WinMend Foliga Natia Faʻasalalau le leai se mea Failautusi Poto Hider Faʻasologa o le Faʻasologa o Anvide Lock

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pusa Tumaoti o se meafaigaluega faigofie ma faigofie mo lau komepiuta e puipuia ai pepa ma faʻamaumauga mai totonu mai fafo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: eMing Software inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.1.70