Faia se tipiloma i le initaneti


O le faʻataʻitaʻiina o ata e masani lava ona amata mo tagata amata (ae leai) faʻatau ata. E aunoa ma se taimi umi, o le a ou fai atu o lenei lesona o le ae iloa ai pe faapefea ona faia sau ata mai se ata i Photoshop.

O le lesona e le maua ai se tau faʻataʻitaʻiga, ou te faʻaalia lava ni nai togafiti e mafai ai e oe ona ausia le aafiaga o le tusia o ata.

Tasi se isi faʻamatalaga. Mo se liua manuia manuia o le ata, e tatau ona telē tele, talu ai e le mafai ona faʻaaogaina nisi faila (e mafai, ae le tutusa le aafiaga) i ata laiti.

O lea, tatala le ata muamua i le polokalama.

Faia se kopi o le ata e ala i le tosoina i luga o le ata o le vaega fou i le paʻu papa.

Ona fuʻaina lea o le ata (o le 'eleʻele na e faatoa faia) faʻatasi ai ma le ala pipi FMT + SHIFT + U.

Faia se kopi o lenei faʻafanua (silasila i luga), alu i le kopi muamua, ma aveese le visiva mai le pito i luga.

O lenei la e alu saʻo lava i le faia o le ata. Alu i le lisi "Filter - Strokes - Cross Strokes".

Matou te faʻaaogaina ni paʻu e faʻataunuʻu ai le tutusa o le aafiaga e pei o le sikola.


Ona alu loa lea i le pito i luga ma liliu i luga lona faʻaaloalo (vaai i luga). Alu i le lisi "Filter - Sketch - Faʻataʻi kopi".

E pei o le faamama muamua, matou te ausia le aʻafiaga, e pei ona i ai i le sikolasipi.


Ma le isi, sui le auala e faʻafefiloi ai mo fasi pepa taʻitasi "Lulu mama".


O se taunuuga, matou te maua se mea faapena (manatua o taunuuga o le a vaaia i le atoatoa i le selau pasene pasene):

Matou te faaauau pea ona fatuina le aafiaga o le tusia i Photoshop. Fausia se faʻamatalaga (kopi tuʻufaʻatasia) o mea uma faʻapipiʻi ma se ki. FMTL + SHIFT + ALT + E.

Ona toe alu lea i le lisi. "Filu" ma filifili le mea "Faʻataʻitaʻiga - Pepa o le Suauu".

E le tatau ona malosi tele le aʻafiaga. Taumafai e teu faʻamatalaga atili. O le amataga autu o mata o le faʻataʻitaʻiga.


Ua lata mai le maeʻa o la matou ata. E pei ona mafai ona tatou vaʻai, o lanu i le "ata" e matua susulu ma tumu. Faʻatoʻo lenei mea le tonu. Faʻatulaga se mea e faʻaleleia ai "Tulu / Saturation".

I totonu o le faamalama o meatotino o loʻo tatala ile laulau tatou te faʻafefete ai lanu e se paʻu saturation ma faʻaopopo sina lanu samasama laʻitiiti i le paʻu o le faʻataʻitaʻiga ma se paʻu lanu lanu.

O le paʻi mulimuli o le faʻapipiʻiina o le tapoleni. E mafai ona maua ituaiga lauulu i luga o le Initaneti e ala i le taina i totonu o le sailiga suʻesuʻe le fesili tutusa.

Faʻamau le ata i luga o le ata i luga o le ata faataitai, ma, pe a manaʻomia, faʻalautele i luga o le tapoleni atoa ma kiliki UI.

Suia le auala faʻafefiloi (silasila i luga) mo le laupepa i le "Lulu mama".

O le mea lea e tatau ona muta:

Afai e sili atu le faʻaogaina o le fusi, ona mafai lea ona e faʻaititia le malosi o lenei vaega.

O le mea e leaga ai, o manaoga mo le tele o mataʻitusi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le a le faatagaina ai au e faʻaalia le iuga mulimuli i luga o se fuataga o le 100%, ae e tusa lava pe i ai lenei iugafono e manino lava o le taunuuga, e pei ona latou fai mai ai, e manino lava.

I lenei lesona ua maeʻa. O oe lava e mafai ona taʻalo ma le malosi o aʻafiaga, valivali laʻau ma le faʻapipiʻiina o televise eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu se pepa pepa nai lo se tapoleni). Le manuia i lau galuega!