Polokalame mo le fuaina o le saoasaoa o le Initaneti


E leʻo taimi uma e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga i luga o se komipiuta komepiuta o Windows e tatau ona i ai avanoa faʻapitoa I le taʻiala i aso nei, o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona tape se faʻamatalaga pule i le Windows 10.

Faʻafefea ona taofia le pule

O se tasi o vaega o le lomiga aupito sili ona lata mai o le polokalama faagaoioia mai le Microsoft e lua ituaiga o tala: o le lotoifale, lea na faaaogaina talu mai aso o le Windows 95, ma se upega tafaʻilagi, o se tasi o mea fou o le "toeselau". O ia filifiliga uma e iai avanoa faʻapitoa e faʻatautaia ai, o lea e tatau ai ona faʻavaivaia i latou taitoatasi. Sei o tatou amata i le sili atu masani masani a le lotoifale.

Filifiliga 1: tala i le lotoifale

O le faʻaumatia o se pule i luga o se faʻamatalaga i le lotoifale e faʻaalia ai le tapeina o le teutusi lava ia, o lea ao leʻi amataina nei faʻatulagaga, ia mautinoa o loʻo i ai le tala lona lua i totonu o le polokalama, ma o loʻo e nofo i lalo. Afai e le maua, e tatau ona e fatuina ma tuʻuina atu avanoa faʻapitoa, talu ai o loʻo maua na o mea tau tupe i lenei mataupu.

Faʻamatalaga auiliili:
Fausiaina o tagata fou i le lotoifale i le Windows 10
Maua aia tatau a le pule i luga o se komepiuta ma le Windows 10

A maeʻa lena, e mafai ona e alu tuusao i le aveese.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" (mo se faʻataʻitaʻiga, saili i ai "Saili"), fesuiaʻi i ata tetele ma kiliki mea "Faʻamatalaga a Tagata Uma".
  2. Faʻaaoga le mea "Pulea se isi teugatupe".
  3. Filifili mai le lisi le tala e te manaʻo e tape.
  4. Kiliki i le sooga "Aveese le teugatupe".


    O le a uunaia oe e teu pe tape faila o le tala tuai. Afai ei ai faʻamatalaga taua i pepa a le tagata faʻaaoga e soloia, matou te fautuaina e faʻaaoga le filifiliga "Save Files". Afai e leʻo toe manaʻomia le faʻamatalaga, kiliki i luga o le ki. "Aveese faila".

  5. Faʻamaʻo le faʻamavaega mulimuli i le kiliki i luga o le ki. "Aveesea o se teugatupe".

Ua faia - o le a aveesea le pule mai le polokalama.

Filifiliga 2: Faʻamatalaga a Microsoft

O le aveeseina o le teugatupe a le Microsoft e toetoe lava a tutusa ma le soloina o se tala i le lotoifale, ae e tele naua ona foliga. Muamua, o le teugatupe lona lua, i luga o le initaneti, e le manaʻomia ona fatuina - e foia ai le galuega faʻatulagaina ua lava le faʻalapotopotoga. Lua, o le Microsoft ua maeʻa le faʻamaumauga e mafai ona nonoa i auaunaga a le kamupani ma talosaga (Skype, OneNote, Office 365), ma o lona aveesea mai le polokalama e ono faalavelave i le avanoa i nei oloa. O le isi vaega o le faʻatinoga e tutusa ma le filifiliga muamua, vagana ai i le laasaga 3 e tatau ona e filifilia se teugatupe a Microsoft.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tapeina o se pule i le Windows 10 e le faigata, ae e ono mafua ai le leiloa o faʻamatalaga taua.