DAEMON Tools Ultra 5.3.0.0717


A e galue i ata, e pei o le fatuina, faʻapipiʻi ma le pueina, e tatau ona e tausia le polokalame faʻapipiʻiina i lau komepiuta e faʻatino ai nei galuega. DAEMON Tools Ultra o se vaifofo lelei tele lea o le a avea ma fesoa- soani taua i tulaga eseese.

Ua uma ona matou maua le avanoa e talanoa ai e uiga i le polokalama a le DAEMON, o lana galuega e masani lava ona faʻaaogaina i masini vevela. E ui lava o le DAEMON Tools Ultra o loʻo i ai galuega faʻapitoa faatasi ma le DAEMON Tools, o loʻo iloga iloga e se seti o meafaigaluega mo le galue ma ata. Faʻatasi ai, e mafai ona faigofie ona e faʻatusaina le ata, tusi i le siaki mata, fatuina se masini pulou USB ma sili atu.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Faʻaputuina o ata

Faʻapea o loʻo i ai sau foliga i luga o lau komepiuta e te manaʻomia e tamoe e aunoa ma le muamua tusitusi i le kopa. I le faʻaaogaina o le meafalefalefale mai DAEMON Tools Ultra, e mafai ona e fatuina se komepiuta komepiuta ma tamoe i so o se ata puʻe.

Faʻavae ata

O le i ai o faila talafeagai i luga o lau komepiuta, e mafai ona e fatuina se ata mai ia i latou ina ia mafai ona faʻataʻitaʻiina mulimuli ane e ala i le faʻaaogaina o se masini komepiuta poʻo le tusitusi i se taavale.

Faʻaaogaina ata

Afai na e faia se ata pe ua uma ona i ai lau tasi i luga o lau komepiuta, o lea, afai ei ai sau pepese, e mafai ona e susunuina i le disk.

Kopi faʻamatalaga

O le i ai o ni CD-toʻalua e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, o loʻo e maua se avanoa tulaga ese e faʻavae ai le tui puipui, lea o le a tuʻuina atu ai e se tasi le faʻamatalaga ae o le a maua e le isi.

Faʻatuina le upega tafaʻilagi bootable USB

O se masini pulou USB flash e tatau ona i ai se meafaigaluega pe afai e te manaʻomia le toe faʻafoeina o le masini faʻaoga. DAEMON Tools Ultra e faʻatagaina ai oe e vave ma faʻapitoa le fatuina o se masini komepiuta pulou USB mo soʻo se faʻaogaina o le polokalama o le Windows poʻo le Linux.

Faʻasaʻoina o se upega tafailagi i le USB

E masani lava, matou te tuʻuina atu faʻamatalaga taua i taʻavale USB e leʻi fuafuaina mo le maimoaina e isi vaega. O se galuega eseese a le DAEMON Tools Ultra o le a mafai ai e oe ona tuʻuina atu soʻo se upu faʻaulu i le USB flash drive, ma maua ai le puipuiga malu i luga.

Fausiaina o se paʻu mamoe

Meafaigaluega faʻapitoa DAEMON Tools Ultra o le a faatagaina ai oe e fatuina se masini faʻapipiʻi vaʻaia e le mafai ona faʻaogaina mo le teuina o faʻamatalaga, lafoaia o le RAM, lea e mafai ai e oe ona faʻatupulaʻia le faʻatinoina o komepiuta.

Fetuunaiga o faila

E ui i le mea moni o le DAEMON Tools Ultra e faʻailoa uma faʻalapotopotoga faʻalauiloaina o ata, o le polokalama e maua ai le gafatia e faʻaliliu tasi le faatulagaga i le isi.

Faʻaopoopo VHD

I ni nai minute, e mafai ona e fatuina se faila malulu i le DAEMON Tools Ultra, mo se faʻataʻitaʻiga, e teu ai masini faʻapipiʻi mamanu ma isi faila.

Faʻasalaga puʻe faʻailoa po o isi faʻamaumauga faʻamaumauga

E ala i le fatuina o se Faʻamatalaga TrueCrypt, e mafai ona e maua le puipuiga faʻamalosia mo faʻamalosi, masini puʻe ma isi faʻamaumauga e teu ai faʻamatalaga atoa.

Faʻapitoa:

1. Faʻamatalaga faigofie ma faigofie faʻatasi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Maualuga galuega mo le faʻatinoga o galuega sili ona lelei ma ata o ata.

Faʻafitauli:

1. I le taimi o le faʻatulagaga, afai e le tuulafoaia i le taimi, o le a faʻapipiʻi oloa faaopoopo mai Yandex;

2. Ua totogi le polokalame, ae o le 20-aso ole faamasinoga ole faamasinoga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai se ata puʻe

DAEMON Tools Ultra o se vailaʻau sili ona lelei mo le galue i ata puʻe ma masini matagi. O le mea e leaga ai, o lenei oloa e leai se totogi, peitaʻi, afai e te manaʻomia se mea faigaluega moni e sui ai ni tali i le taimi e tasi, ona tatau lea ona e gauai atu i lenei polokalama.

Faʻataʻitaʻi kopi o DAEMON Tools Ultra

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

DAEMON Tools Lite DAEMON Meafaigaluega Pro Faʻafefea ona fatuina se ata puʻe e faʻaaoga ai le Daemon Tools Faʻapefea ona e faʻatutusa se ata i le DAEMON Tools Lite

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DAEMON Tools Ultra - o se tasi o polokalame sili ona lelei mo le galue i ata o foliga ma le faʻataʻitaʻiga o masini mataʻutia ma se tele o mea aoga aoga i lona fatuga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Disc Soft Ltd.
Tau: $ 72
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.3.0.0717