Windows 10 Taimi Taimi

I totonu o le Windows 10, ua tuʻuina atu matua faʻamalosia e faʻagata ai le faʻaaogaina o se komepiuta, faʻalauiloa polokalama, ma faafitia le avanoa i nisi o nofoaga.Na ou tusia e uiga i lenei mea i totonu o le Windows 10 Parental Control article (e mafai foi ona e faʻaaoga lenei mea e faatulaga ai taimi faatapulaa komipiuta tagata o le aiga, pe afai e le o fenumiai oe i faʻaaliga o loʻo taʻua i lalo).

Ae i le taimi lava e tasi, o nei tapulaʻa e mafai ona faʻasaʻoina mo na o se faʻamatalaga a Microsoft, ae le mo se teugatupe i le lotoifale. Ma se tasi auiliiliga: pe a siakiina galuega a le matua, o le Windows 10 na maua pe afai e te ulufale i lalo o le vaavaaiga a le tamaitiiti, ma i ai i totonu o teugatupe ma mafai ai le teugatupe i le lotoifale nai lo le upega tafailagi a le Microsoft, o le pule a le matua e taofia le galue. Vaʻai foi: E faapefea ona poloka le Windows 10 pe afai e taumafai se tasi e mateina le upu faʻamaonia.

O lenei taʻiala o loʻo faʻamatalaina ai le faʻagataina o le faʻaaogaina o se komepiuta Windows 10 mo se faʻamatalaga i le lotoifale e faʻaaoga ai laina laina i le taimi. E le mafai ona faʻasaina le faʻatinoga o polokalama poʻo asiasiga i nisi o nofoaga (faʻapea foʻi ma le mauaina o se lipoti e uiga ia i latou) i lenei auala, e mafai ona faia e ala i le faʻaaogaina o matua, polokalama tʻatolu, ma nisi meafaigaluega o le polokalama. I luga o le poloka o laupepa ma faʻalauiloa polokalame e faʻaaoga ai meafaigaluega a le Windows e mafai ona faʻaoga mea aoga.

Faatulagaina taimi faatapulaa mo se teugatupe i le Windows 10 i le lotoifale

Muamua e te manaʻomia se faʻamatalaga e faʻaaogaina ai le tagata (lē o pule) lea o le a faatulaga ai tapulaa. E mafai ona e faia e pei ona taua i lalo:

  1. Amata - Filifiliga - Tala - Aiga ma isi tagata faʻaoga.
  2. I le "Isi Tagata Faaaoga" vaega, kiliki "Faʻaopoopo se tagata faʻaoga mo lenei komepiuta."
  3. I totonu o le meli meli talosaga, kiliki "E leai sau faʻamatalaga e teu ai lenei tagata."
  4. I le isi laasaga, kiliki "Faʻaopoopo se tagata e aunoa ma se faʻamatalaga a Microsoft".
  5. Faatumu faamatalaga o tagata faaaoga.

O taga mo le faʻasaʻoina o faʻatagaga e manaʻomia mai se teugatupe ma faʻatau pule e ala i le faʻatonutonuina o le laina o le poloaiga e fai ma sui o le Pule (e mafai ona faia lenei mea i le kiliki-i luga o le kata "Amata" button).

O le poloaiga na faʻaaogaina e seti ai le taimi e mafai ai e se tagata faʻaoga ona faʻaoga i le Windows 10 foliga faapenei:

net user username / taimi: aso, taimi

I lenei poloaiga:

  • Igoa ole Igoa - le igoa o le tagata e faʻaaogaina le Windows 10 e faʻamautu ai tapulaa.
  • Aso - le aso poʻo aso o le vaiaso (po o le laina) e mafai ona e ulufale i ai. Faʻapuupuuga Igilisi o aso (poʻo o latou igoa atoa) e faʻaaogaina: M, T, W, Th, F, Sa, Su (Aso Gafua - Aso Sa, i le faasologa).
  • Taimi taimi i le HH: MM format, mo se faʻataʻitaʻiga, 14: 00-18: 00

Mo se faʻataʻitaʻiga: e tatau ona e faʻatapulaʻaina le ulu atu i soo se aso o le vaiaso na o afiafi, mai le 19 i le 21 itula mo le faʻaaogaina o le tagata. I lenei tulaga, faʻaaoga le poloaiga

upega tafailagi fesoʻotaʻiga / taimi: M-Su, 19: 00-21: 00

Afai e manaʻomia ona faʻamaʻoti ni laina, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona amata mai le Aso Gafua i le Aso Faraile mai le 19 i le 21, ma i le Aso Sa mai le 7 i le 9 i le afiafi, e mafai ona tusia le poloaiga e pei ona taua i lalo:

'upega tafailagi fesoʻotaʻiga / taimi: M-F, 19: 00-21: 00; Su, 07: 00-21: 00

Pe a faʻapipiʻi atu i se vaitau e ese mai i le tasi e faatagaina e le poloaiga, o le a faʻaaoga e le tagata faʻalogo le feau "E le mafai ona e ulufale nei i le taimi nei ona o au faʻamatalaga o tala. Faamolemole toe taumafai mulimuli ane."

Ina ia aveesea uma tapulaa mai lau teugatupe, faaaoga le poloaiga net user username / taimi: all i luga o le laina o le poloaiga o le pule.

O lenei, masalo, o mea uma lava pe faʻapefea ona faasaina le taina i totonu o Windows i se taimi faapitoa e aunoa ma le puleaina o matua 10. O le isi mea manaia o le faʻapipiʻiina naʻo le tasi le talosaga e mafai ona faʻatautaia e le faʻaaogaina o le Windows 10 (kiosk mode).

I le faaiuga, ou te matauina afai o le tagata o loʻo e faʻatulagaina nei tapulaʻa e atamai tele ma iloa le auala e fesili ai ia Google i fesili sao, o le a mafai ona ia sailia se auala e faʻaoga ai le komepiuta. E faʻaaogaina lenei mea i toetoe lava o auala uma o lenei ituaiga o faʻatagaina i komepiuta o fale - o uputusi, polokalama e puipuia ai matua ma tutusa.