Faʻafefea ona faʻafouina plugins i le Google Chrome browser


Plug-ins o polokalama laiti e tuʻuina i totonu o le masini, o lea la, e pei lava o isi masini komepiuta, atonu e manaʻomia le toe faafouina. O lenei tusiga o se tusi na tuʻuina atu i tagata faʻapitoa o loʻo fiafia i le tuʻuina atu o faʻalauiloa faʻamatalaga lata mai i le Google Chrome browser.

Ina ia mautinoa le saʻo lelei o le faʻaaogaina o soʻo se masini, faʻapea foi ma le ausia o le puipuiga maualuga, e tatau ona faʻatulagaina i luga o le komepiuta se faʻasalalauga lata mai, ma o lenei mea e aʻafia ai polokalama komepiuta atoa ma polotini laiti. O le mafuaʻaga lea i lalo tatou te mafaufau ai i le auala e faʻaalia ai le faʻalauiloa o plug-ins i le Google Chrome browser.

Faʻafefea ona faʻafouina plugins i Google Chrome?

O le mea moni, o le tali e faigofie - faʻafouina faʻapitoa ia plugins ma faʻaopoopoga i le masini Google Chrome, e aunoa ma le faʻafouina o le masini lava ia.

I le avea ai o se tulafono, o le masini e faʻaalia le siakiina mo faʻamatalaga ma, afai e maua, ia faʻapipiʻiina i latou lava e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata. Afai e te masalosalo pea i le taua o lau version o Google Chrome, ona mafai lea ona e siakiina le masini mo faʻafouga faʻalelei.

Faʻafefea ona faʻafou le Google Chrome browser

Afai o se iuga o le siakiina o le faafouga sa maua, e tatau ona e faʻapipiʻiina i lau komepiuta. Mai lenei taimi i luga, o le masini ma le plug-ins o loʻo faʻapipiʻiina (e aofia ai le Adobe Flash Player) e mafai ona mafaufau e toe faʻaleleia.

Google Chrome tagata suʻesuʻe atinaʻe ua tuʻuina le tele o taumafaiga i le galulue faʻatasi ma le 'upega tafailagi pei o se faigofie faigofie mo le tagata faʻaaoga. O le mea lea, e le manaʻomia le popole o le tagata faʻaoga i le talafeagai o plug-ins faʻapipiʻiina i le masini.