Faʻafefea ona vaʻavaʻai i le amataga o fesoʻotaiga VKontakte

Fesoʻotaʻiga i totonu o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte ua faia i se auala e mafai ai e oe, i le avea ai o se tagata faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi, ona maua soʻo se feʻau na faʻasalalau muamua, e aofia ai muamua. E tusa ma le auala e matamata ai i uluai feau, o le a tatou talanoaina mulimuli ane i lenei tusiga.

Upegalagi

E mafai ona e vaʻavaʻai i le amataga o se faʻamatalaga faapitoa pe afai o lona faamaoni e teuina mai le taimi o le amataga o fesoʻotaiga ma saʻo e faitau lenei tusiga. Ae ui i lea, i le tulaga o se talanoaga, e faasino sao lava i le taimi e ulufale ai i le talanoaga, ae le o lona amataga.

Metotia 1: Faʻasalalau

O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai le amataga o le tusiga e ala i le toe faʻafoʻi mai i le amataga, faʻaaoga le itulau o le felauai. Ae o lenei mea e na o na tulaga e talafeagai ai pe a iai se numera tele o feʻau i le talanoaga.

  1. Skip i le vaega "Savali" e ala i le lisi autu o le punaoa ma filifili le fetaui talafeagai.
  2. Faʻaaogaina le uili o le taʻavale e tusi i le pito i luga o le talanoaga.
  3. E mafai ona faʻateleina laasaga taʻavale e faʻaaoga ai le ki "Aiga" luga o le komepiuta.
  4. E mafai ona faʻagasolo le faagasologa e ala i le kiliki i luga o soʻo se vaega o le itulau, e le aofia ai fesoʻotaʻiga, i le ogatotonu o le kuki.
  5. Faʻapipiʻi nei le faʻailoga i totonu o le faamalama o le masini, ae i luga aʻe o le pito o le uili o le uili - o le taʻavale o le a galue e aunoa ma lou auai.

I le tulaga o talatalanoaga ma se talafaasolopito umi, e tatau ona sili atu lau vaai i le auala lenei. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le lolomiina o le tele o feʻau o le taimi e faʻaaogaina ma mafai ai ona mafua ai faʻafitauli matuia o le faʻatinoga ma se upega tafaʻilagi.

Metotia 2: Faʻamaumauga suʻesuʻe

Afai e tele naua au feʻau i le talanoaga, ae e te manatua lelei le aso muamua o latou poo a latou anotusi, e mafai ona e suʻeina i le polokalama suʻesuʻe. E le gata i lea, o sea faiga e sili atu ona sili atu ona lelei nai lo le taʻavale tusi.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua se savali mai le talanoaga VK

Metotia 3: Potu Faʻasalalau

I le taimi nei i luga o le site VKontakte ua maua ai se avanoa natia e mafai ai ona e vave alu i le feau muamua i le talanoaga.

  1. Avea i le vaega "Savali", tatala le talanoaga ma kiliki i le tuatusi o le upega tafailagi.
  2. I le faaiuga o le URL, faʻaopoopo i ai le tulafono ma faʻasalalau "Ulufale mai".

    & msgid = 1

  3. O le taunuuga e tatau ona pei o lenei mea.

    //vk.com/im?sel=c2&msgid=1

  4. A maeʻa le itulau, o le a toe tuʻuina atu oe i le amataga o fetusiaiga.

I le tulaga o le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi, o lenei metotia e sili ona faʻalelei. Ae ui i lea, o le mautinoa o lona faatinoga i le lumanaʻi e le mafai.

Telefoni feaveaʻi

O le telefoni feaveaʻi i le tulaga o le sailia o feʻau i le tusitusi e toetoe tutusa lava ma le atoatoaga o le faʻasalalauga, ae o nisi o faʻafitauli.

Metotia 1: Faʻasalalau

I le avea ai o se vaega o lenei metotia, e tatau ona e faia le mea lava lea e tasi i totonu o faʻatonuga tutusa mo le upega tafailagi fesoʻotaiga.

  1. Kiliki i le dialog icon i luga o le lisi pito i lalo i le tusi talosaga ma filifili le fetusiaiga e te manaʻomia.
  2. Faʻasalaʻi lima i luga o savali i le pito i luga, tafe i lalo le itulau.
  3. A oʻo mai le feʻau muamua, o le lisi toe foʻi mai e le mafai ona maua.

Ma e ui o lenei metotia e faigofie tele, e mafai ona matua faigata lava ona taʻavale i luga o fesoʻotaʻiga uma. Ae maise lava le manatu o le talosaga e faʻatusatusa i tagata suʻesuʻe e le mafai ai ona aʻafia le saoasaoa faasolosolo i soo se auala.

Metotia 2: Faʻamaumauga suʻesuʻe

O le taʻiala o le faʻaaogaina o le sailiga o le feʻau suʻesuʻega i totonu o le tusi talosaga e itiiti lava pe a faʻatusatusa i le sosaiete atoa. Ae peitaʻi, afai e te iloa mea o loʻo iai i se tasi o feau muamua, o lenei auala e talafeagai.

  1. Tatala se itulau ma se lisi o talatalanoaga ma filifili le faʻamaloilo saili i le pito i luga o meafaigaluega.
  2. Suʻe vave i le laupepa "Savali"ia faʻamaeʻa taunuʻuga saʻo i pou.
  3. Faʻamau se keyword i totonu o le fanua matamata, toe fai tonu ia mea mai le feʻau muamua.
  4. Faatasi ai ma taunuuga, filifili le manaʻoga, e faʻavae i le aso o le lolomiina ma le tagata vavalalata faʻamaonia.

E mafai ona maeʻa lenei faʻatonuga.

Metotia 3: Kate Mobile

O lenei metotia e filifili, pe a manaʻomia ona e sii mai ma faʻapipiʻi le Kate Mobile application. A faʻaaogaina, o le a mafai ona e avanoa i le tele o vaega e le o maua mai e le VC site e ala i le faaletonu, e aofia ai le vave toe foi mai.

  1. Tatala le vaega "Savali" ma filifili talanoaga.
  2. I le taumatau pito i luga o le mata, kiliki le ki ma tolu togi faatulagaina i luga i le itu i luga.
  3. Mai le lisi tuʻuina atu o mea e te manaʻomia e te filifilia "Amata o fesootaiga".
  4. A uma ona e siiina oe o le a toe faʻafeiloaia oe i se itulau faapitoa. "Amata o fesootaiga"lea i le pito i luga o le uluaʻi savali o le talanoaga.

I le auala lava e tasi, pei o le tulaga o le tuatusi o le faʻatautaia, e le mafai ona faʻamautinoa le faatinoga o le metotia i le lumanaʻi, ona o suiga faifai pea i le Vkontakte API. Matou te faʻauʻuina le tusiga ma faʻamoemoe o mea nei ua fesoasoani ia te oe e agai i le amataga o le talanoaga.