O mea e le tumau ai faila a Microsoft Word

Toeitiiti lava o aso uma, faʻafouina fou, faʻaleleia atili ata faataitai i le maketi, ma e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona fausia se polokalama faigofie ma lava le saogalemu e faʻatatau i luga, e pei o se faʻataʻitaʻiga, mataʻituina se taavale na taina i lalo o faamalama pe tuʻuina atu se lapataiga pe a le faatagaina nofoaga puipuia. O lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le faaaogaina o le telefoni feaveaʻi, mo se faataitaiga, ContaCam.

ContaCam o se polokalama multifunctional lea e maua ai galuega talafeagai i luga o laupepi, WDM ma le DV, faʻapitoa foi i kamera IP. Fesoasoani i vaʻavaʻaveʻa, siakiina o le lafo, viliina o vitiō ma isi. Tuuina atu le gafatia e faʻapipiʻi ai ata vitio o le ofisa, ofisa poʻo le potu. E mafai foi ona faʻaaoga le polokalama e matamata ai i ata.

Malosiaga aunoa i

O le polokalame e mafai ona galue pea ma puʻeina le ata vitio e aunoa ma se malologa, ae o le a tele na pueina. Ma e mafai, e pei ona i ai i Xeoma, le faʻatutuina o ata puʻe ina ia latou faʻaaogaina naʻo le mea e sili ona taua - o taimi e faamaumauina ai le gaioiga i le vaaiga. Ona e le toe faia lea o le vitio mo le tele o itula, ae e vave ona e iloa o ai na sau i le nofoaga e pulea.

Vaavaai ata vitio

E pei lava o le iSpy, ContaCam o loʻo i ai se 'upega tafailagi i totonu o le' upega tafailagi e mafai ona teuina uma ata puʻeina. E mafai ona e alu e matamata i faʻamaumauga mai soʻo se mea e maua ai le Initaneti. O le mea moni, o le upega tafaʻilagi e malupuipuia ma e na oi latou ei ai se faʻaupuga e mafai ona latou mauaina.

Faʻamatalaga

E mafai foi e le polokalama ona lafo atu uma le vitio ia te oe e ala i le imeli. O le taimi lava e iloa ai e le pueata se leo po o se felauaiga, o le a faia se lipine, lea o le a vave ona lafo atu ia te oe le polokalama.

Tulaga faʻamaonia

ComtaCam e mafai ona galue i le tulaga faʻamalosi ma tamoe faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le Windows. I lenei tulaga, o le taimi lava e faʻaaoga ai le komepiuta, o le webcam o le a amata ona fanaina le tagata na filifili e faʻaaoga lau PC.

Teuina

E mafai foi ona e teuina se teuga i ContaCam, lea o le a teuina ai le vitio mo sina taimi. O iinei e te filifilia ai le faatulagaga lea e teu ai le vitio, o le a le umi o le a teuina ai le vitio, ma le tele foi o avanoa e mafai ona nofo ai se pusa i faʻamaumauga. O le mea lea, e le mafai ona e popole o le polokalama o le a faatumulia oe i mafaufauga uma.

Mama

1. E mafai ona e sii maia le lomiga a Rusia o le polokalama;
2. E le o le faʻamalosia o punaoa tau tupe;
3. Tuuina atu o feau i le meli;
4. Faʻatonu ni masini sosolo;
5. ContaCam - polokalama saoloto.

Faʻafitauli

1. Faʻafitauli i le faʻatulagaina o leo i nisi masini.

ContaCam o se tasi lea o polokalama sili ona faigofie e mataʻituina ai vitio. Faʻatasi ai, e mafai ona e galue ma masini DV, WDM ma kamela fesoʻotaiga, ma e mafai foi ona e liliu lau webcam i se tagata e vaʻaia tagata uma eo mai i le komepiuta. Kontakam e fesoasoani ia te oe e faʻatulaga lelei galuega ma masini e tele.

Faʻasoa ContaCam mo se saʻolotoga

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Xeoma Axxon i le isi VideoGet Mataʻituina o le upega tafailagi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ContaCam o se polokalama multifunctional mo le faatulagaina o vitio ma polokalame faasalalau i le vitio. E lagolagosua i le faʻaalia o le tele-window faʻaali, galue ma masini sosolo, tausia faʻamau.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Contaware.com
Tau: Faʻatau
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.7.0