Faʻafefea ona tuʻuina atu le mafaufau i le iPhone


E le pei o le tele o mea komepiuta Android e lagolagoina le faʻapipiʻiina o card microSD, o le iPhone e leai ni meafaigaluega mo le faalauteleina o le mafaufau. E tele tagata faʻaaogaina o loʻo feagai ma se faʻalapotopotoga, i se taimi taua, o se atamai e lipotia ai le leai o se avanoa avanoa. O le asō o le a tatou tilotilo i ni auala o le a avanoa ai avanoa.

Matou te faamamaina le mafaufau i le iPhone

Ioe, o le auala aupito sili ona lelei e faamama ai le mafaufau i le iPhone o le tape ese lea o mea uma, ioe. toe faʻaulu i faatulagaga o mea tau fale. Ae ui i lea, o loʻo i lalo o le a tatou talanoa e uiga i fautuaga o le a fesoasoani i le faʻasaʻoina o se aofaiga o le teuina e aunoa ma le faʻaumatia faʻamatalaga uma a le aufaasālalau.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

Motugaafa 1: Faʻamaʻo le faʻaoga

O le tele o talosaga, e pei ona faʻaaogaina, amata amataina ma faʻaputuina faila faila. I le aluga o taimi, o le tele o talosaga e tuputupu ae, ma, i le avea ai o se tulafono, e leai se manaʻoga mo lenei faʻaopoopoga faʻamatalaga.

Muamua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua uma ona matou iloiloina ni auala e faʻamalo ai le faʻapipiʻi i le iPhone - o le a faʻaitiitia ai le tele o talosaga faʻapipiʻi ma le saoloto, o nisi taimi, i le tele o gigabytes o avanoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaoga i le iPhone

Motugaafa 2: Faʻatauga o le Puipuiga

Ua saunia foi e Apple lana lava mea faigaluega e aunoa ma le toe manatuaina o le mafaufau i le iPhone. I le avea ai o se tulafono, o ata ma vitio e ave le tele o avanoa i luga o se telefoni. Faʻamasinoga Puipuiga o le Puipuiga galue i se auala pe a maeʻa le nofoaga i luga o le telefoni, e otometi lava ona suitulaga ia tupuaga o ata ma vitio faʻatasi ai ma a latou kopi na faʻaitiitia. O faʻamatalaga na o latou lava o le a teuina i totonu o lau teugatupe iCloud.

  1. Ina ia faʻagaoioia lenei uiga, tatala ia faatulagaga, ona filifili lea o lau igoa tau.
  2. O le isi mea e tatau ona e tatalaina se vaega. iCloudona sosoo ai lea ma le aitema "Ata".
  3. I le faamalama fou, faʻagaoioi le taʻavale "Ata o le ICloud". Faʻasalaga lalo ifo le pusa Puipuiga o le Puipuiga.

Motugaafa 3: Puipui le Cloud

Afai e te leʻi faʻaaogaina le faʻaogaina o ao, ua oʻo i le taimi e amata ai ona fai lenei mea. O le tele o auaunaga faʻaonapo nei, e pei o Google Drive, Dropbox, Yandex.Disk, ei ai le galuega o le faʻapipiʻiina o ata ma vitio i le ao. Mulimuli ane, pe a lelei ona faila faila i luga o le 'auʻaunaga, e mafai ona aveesea faʻamalosi uma mai le masini. I le mea sili lava, o lenei mea o le a faʻasaʻoloto ai le tele o megabyte - e faʻalagolago lava i le tele o ata ma vitio o loʻo teuina i lau masini.

Motugaafa 4: Faalogologo i musika i le faasologa o le faasologa

Afai o le lelei o lau fesoʻotaiga i luga ole Initaneti, e leai se manaʻoga e sii mai ma teu le gigabytes o musika i le masini lava ia, pe a mafai ona faʻasalalau mai Apple Music poʻo soʻo se isi vaega o le musika e tafe ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Yandex.Music.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaagaoioi le Apple Music, tatala ia tulaga i luga o lau telefoni ma alu i ai "Musika". Faʻatoaga le paramita "Apple Music Show".
  2. Tatala le mea masani Musika, ona alu lea i le tab. "Mo oe". Faasolo le faamau "Filifili Faaulufaga".
  3. Filifili le fua faatatau tatau mo oe ma le lesitala.

Faʻamolemole matauina a maeʻa ona e lesitala i lau pepa faletupe, o le a faʻamaonia le aofaʻi o tupe faʻatagaina i masina taʻitasi. Afai e te le fuafua e toe faʻaaogaina le 'Auʻaunaga a le Apple Music, ia mautinoa e faalēaogāina le faʻasalaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faalēaogāina le iTunes

Motugaafa 5: Aveese talanoaga i iMessage

Afai e te auina atu i taimi uma ata ma vitiō e ala i le faʻataʻitaʻiga o Polokalama faʻasologa, faʻamama le tusi e tuʻu ai avanoa i luga o lau telefoni.

Ina ia faia lenei mea, tamoe i le faʻatautaia o le Taʻiala faʻamatalaga Suʻe faʻasalalauga faaopoopo ma faʻapipiʻi lou tamatamailima mai le taumatau i le agavale. Filifili se faamau "Aveesea". Faamaonia le soloia.

I le lava lava mataupu faavae, e mafai ona e faʻaumatia faʻamaumauga i isi avefeau vave i le telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, WhatsApp poʻo Telegram.

Motugaafa 6: Aveese tusi faʻatusa

O le tele o tagata Apple o loʻo faʻatali mo lenei avanoa mo le tele o tausaga, ma mulimuli ane, ua faʻaaogaina e Apple. O le mea moni, o le iPhone ei ai se lisi tele o faʻataʻitaʻiga masani, ma o le tele oi latou e le mafai ona tamoe. I lenei tulaga, e talafeagai le aveesea o meafaigaluega le talafeagai. Afai, peʻa uma ona faʻamalo, e te faʻafuaseʻi ona manaʻomia se tusi talosaga, e mafai ona e sii mai i luga o le Faleoloa Store.

  1. Sue i luga o le laupepa se faʻataʻitaʻiga faʻatautaia e te fuafua e faʻaumatia. Faʻaauau le faʻamalo mo se taimi uumi ma lou tamatamailima seia oʻo i se ata faʻataʻitaʻi ma se koluse faʻaali i ai.
  2. Filifili lenei koluse, ona faʻamaonia lea o le aveeseina o le talosaga.

Fautuaga 7: Taliaina o Talosaga

O le isi mea taua e faʻaogaina avanoa, lea na faʻatinoina i le iOS 11. Ua faʻapipiʻiina e tagata uma talosaga e seasea ona maua, ae e leai se masalosalo o le aveesea mai le telefoni. O le tuʻuina atu e mafai ai e oe, i le mea moni, ona aveese le talosaga mai le iPhone, ae sefe faila masani ma se atigipusa i luga o le komepiuta.

I lena taimi, pe a toe manaʻomia lou liliu atu i le fesoasoani a le talosaga, faigofie lava ona filifili lana ata, ona amata ai lea o le toe faʻaleleia o le masini. O se taunuuga, o le talosaga o le a faalauiloaina i lona uluai faiga - e peiseai e le i soloia.

  1. Ina ia faʻaosoina le otometi e maua mai ai talosaga mai le mafaufau o le masini (O le a suʻesuʻeina e le iPhone le tutoʻatasi o talosaga ma faʻamalo mea e le tatau ai), tatala ia faatulagaga, ona filifili ai lea o lau igoa.
  2. I le faamalama fou e tatau ona e tatalaina se vaega. "iTunes Store and Store Store".
  3. Faʻatoaga le paramita "Sii le faʻaaogaina".
  4. Afai o oe lava e te manao e filifili po o fea tusi talosaga e sii mai, i le faamalama autu autu, filifili le vaega "Manatu taua"ona tatala lea "Auina atu i le IPhone".
  5. A maeʻa sina taimi, e faʻaalia e le laupepa se lisi o talosaga faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma latou tele.
  6. Filifili le isi faʻaaogaga, ona kiliki lea o le ki "Download le polokalama". Faamautu le gaoioiga.

Tipipese 8: Faʻatinoina le lomiga fou o iOS

Ua tele taumafaiga a Apple e aumai ai lona faiga faʻaogaina i le sili. I le toeititi lava o faʻafouga uma, o le masini e le maua ai ni faaletonu, e sili atu ona aoga, ma o le firmware lava ia e faʻaitiitia ai avanoa i le masini. Afai mo soʻo se mafuaʻaga na e misia ai le isi faʻafouga mo lau telefoni, matou te fautuaina malosi le faʻapipiʻi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia lau iPhone i le lomiga fou

Ioe, faatasi ai ma lomiga fou o iOS, o le a aliali mai uma mea faigaluega fou mo le teuina o oloa. Matou te faʻamoemoe o fesoasoani nei fautuaga ia te oe, ma na mafai ona e saoloto mai nisi avanoa.