Faʻafefea ona faʻaaoga le polokalame Nero

Soo se tagata e masani ona mafaufau e uiga i le faamaumauina o soo se ituaiga faʻamatalaga i luga o avanoa faʻapitoa, e mautinoa lava e oʻo mai i lenei polokalama. Nero o se tasi lea o polokalame muamua lava na mafai ai e soo se tagata faaaoga ona fesiitai musika, vitio ma isi faila i disk optics.

O le i ai o se lisi sili ona mamafa o foliga ma mea mafai, o le polokalama e mafai ona faʻafefe ese le tagata faʻaaoga o loʻo vaʻai i ai mo le taimi muamua. Ae ui i lea, o le tagata na te faia le suʻesuʻega na lava lona faʻafesoʻotaʻi i le faʻasologa o ergonomics o le oloa, o lona uiga, o le mana uma o le polokalama o loʻo faʻapipiʻiina i se faigofie ma mafai ona malamalama i ai, e oo lava i tagata masani o loʻo faʻaaogaina se lisi faʻaonaponei.

Faʻalogo mai le lomiga lata mai o Nero

Muamua vaai i le polokalama

O le polokalama e aofia ai mea e taʻua o modules - subroutines, o latou taʻitasi e faia lana galuega. Avanoa i soʻo se tasi oi latou e maua mai i le lisi autu, lea e tatalaina vave pe'ā uma ona tuʻuina ma tatalaina le polokalama.

Pulea ma le taʻavale

Faataʻitaʻiga Nero media medium tuʻuina atu auiliiliga faʻamatalaga e uiga i faila o le aufaasālalau i luga o lau komepiuta, taʻalo, ma maimoa i faila vaʻaia ma tuʻuina atu le taʻavale i luga o lau televise. Faʻamataʻu le faʻatinoina o lenei ata - o le a mataʻituina le komepiuta ma tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai.

Faataʻitaʻiga Nero mediabrowser - O se fesuiaiga faigofie o le suproutine o loʻo taʻua i luga, ua iloa foi le ala e tosoina ai faila i luga o faʻasalalauga i le tele o talosaga.

Faʻataʻitaʻia ma le faaliliuina o vitio

Nero video - o se faʻaopoopoga faʻatinoga e pueina ai le vitio mai masini eseese, faʻataʻitaʻia, faʻafefiloi eseese vitio vitio ma faʻamau i latou i se taimi mulimuli ane, ma le auina atu o vitio i se faila mo le teuina i luga o se komepiuta. A e tatalaina, o le a uunaia oe e faʻamalamalama le tusi o le masini e te manaʻo e matamata ai, ona mafai lea ona e faia se mea i faila - mai le taina o se vitio e fatu ai se faʻataʻitaʻiga mai se ata.

Nero toe foi mai e mafai ona tipi puʻe vitio, faila faila o le aufaasālalau mo le matamata i luga o masini feaveaʻi, i luga o PC, faʻapea foi ma le tauia o le lelei ile HD ma le SD. Ina ia faia lenei mea, ia toso faʻamau le faila poʻo le lisi i le faamalama ma faʻamautinoa mea e manaʻomia ona fai.

Sepe ma le susunuina

O le galuega autu a le polokalame o le susunuina o masini ma le maualuga o le 'auʻaunaga faʻatasi ma soʻo se faʻamatalaga, ma e fetaui ma ia. O nisi faʻamatalaga e uiga i le pueina o puʻe ma vitio, musika ma ata e mafai ona vaʻavaʻai i sootaga o loʻo i lalo.

E faʻafefea ona mu le vitio i le pulou e ala i Nero
E faʻafefea ona mumu musika i le pulou e ala i Nero
E faʻafefea ona susunuina se ata i le pulou e ala i Nero
Auala e mumu ai se pulou e ala i Nero

Faʻaliliu saʻo musika ma le vitio mai le keli i le masini fesoʻotaʻi Nero disktodevice. Ua naʻo le faʻamaonia o le faila ma le masini faʻamaumauga - ma o le polokalama o le a faia mea uma lava.

Faʻatuina o pusa

I luga o soʻo se atigipusa ma luga o soʻo se pu, o soʻo se ituaiga ma faigata - faigofie tele ma le Nero Cover Designer. Ua lava lea e filifili ai se faatulagaga, filifili se ata - ona avea lea o se mataupu o le fiafia!

Faʻasolo ma toe faʻafouina faʻamatalaga faʻamaumauga

Mo se isi totogi totogi eseese, e mafai e Nero ona faʻaola uma faila o le aufaasālalau taua i lona lava ao. A maeʻa ona e kiliki i luga o le tafatafa talafeagai i le lisi autu, e tatau ona e mulimuli i faatonuga i le ala e te lesitala ai i le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e ona le atinaʻe.

E mafai ona toe faʻafeiloaʻi ata ma isi faila e ala i le initaneti ua fausia Nero laveaiAgenti. Faʻamatala mai le 'ie e te manaʻo e suʻe ai toega o faila ua maeʻa, e faʻatatau i le tulafono o tapulaa, filifili se paʻu pe loloto - ma faʻatali mo le faʻaiuga e maeʻa.

Faaiuga

Toeitiiti lava o faʻatinoga uma e mafai ona faia i se faila vaʻaia e maua i Nero. E tusa lava pe o le a le mea moni e totogi le polokalama (ua tuʻuina atu le tagata e lua vaiaso), o le tulaga tonu lea o le lelei ma le faʻamaoni e maua e aoga a latou tupe.