Movavi Photo Batch 1.0.3


I le faagasologa o le faʻaogaina o le masini Mozilla Firefox atonu ei ai ni faʻafitauli e mafua ai ituaiga o mea sese. Aemaise lava, o le asō o le a tatou talanoaina le mea sese "Toe faʻafeiloaʻi le faʻailoga i luga o le itulau."

Laʻasaga "Toe faʻafeiloaʻi le aoga ile itulau" e ono faʻafuaseʻi ona tulaʻi, o loʻo faʻaalia i nisi o saite. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea sese ua taʻu mai ai ei ai faafitauli i kuki i lau sailiga. O le mea lea, o le fautuaga o loʻo faʻamatalaina i lalo o le a faʻatatau saʻo i le faʻatutuina o kuki.

Auala e foia ai le mea sese

Metotia 1: Mama Cookies

Muamua, e tatau ona e taumafai e faʻamalo kuki i Mozilla Firefox browser. Kuki o faʻamatalaga faʻapitoa e maua e se 'upega tafaʻilagi, lea e sili atu i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai foliga o faʻafitauli eseese. E masani lava, o le fufuluina faigofie o kuki e foia ai le mea sese "Toe le toe aoga i luga o le itulau."

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamamaina kuki i le Mozilla Firefox browser

Metotia 2: siaki le gaoioiga a kuki

O le isi laasaga o le siakiina o le gaoioiga a kuki i Mozilla Firefox. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma alu i "Faʻatonu".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faalilolilo". I poloka "Talafaasolopito" filifili filifili "Firefox o le a teuina au mea e teu ai faamaumauga o talafaasolopito". Lalo o le ai ai isi vaega faaopoopo, lea e te manaʻomia e tuʻu ai se mea e latalata i le pito. "Talia ia kuki mai saite".

Metotia 3: fufulu kuki mo le saite o loʻo i ai nei

O lenei metotia e tatau ona faʻaaogaina mo saite taʻitasi, pe a fesuiaʻi le faʻasologa o le "Faʻasalaga o le itulau le aoga".

Alu i le faʻafitauli o le faafitauli ma le agavale o le tuatusi o le itulau i luga o le loka lomitusi (po o se isi ata). I le lisi o loʻo i ai, filifili le faʻamafanafana.

I le itu lava e tasi o le faamalama, o le a aliali mai se isi lisi o igoa, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Auiliiliga".

O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e manaʻomia ai oe e alu i le lisi "Puipuiga"ma kiliki le ki "Vaʻai i kuki".

O le a faʻaalia se faamalama fou i luga ole lauulu lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki. "Aveese uma".

A maeʻa nei laasaga, toe uta le itulau ona siaki ai lea o se mea sese.

Metotia 4: faʻaopoopo add-ons

O nisi faʻaopoopoga atonu e faʻafefe Mozilla Firefox, e mafua ai le faʻaalia o mea sese. O le mea lea, i lenei tulaga, o le a tatou taumafai e faʻamalosi mea faaopoopo-siaki e siaki pe afai latou te mafua ai le faafitauli.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma alu i "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga". O iinei o le ae manaomia ai le faʻaaogaina o faʻaopoopoga mea uma e teu ai, ma, pe a tatau ai, toe amataina. A maeʻa ona faʻavaivaia le faʻaopoopoga, siaki mea sese.

Afai ua leiloloa le mea sese, e tatau ona e sailia po o le a le faaopoopoga (po o faaopoopoga) e taitai atu ai i lenei faafitauli. A maeʻa ona faʻapipiʻi le punavai o le mea sese, e tatau ona e aveesea mai le masini.

Metotia 5: Faʻasolo le Initaneti

Ma le mea mulimuli, o le auala mulimuli e foia ai le faafitauli, lea e aofia ai le toe faʻafouina atoatoa o le upega tafaʻilagi.

Muamua, pe a talafeagai ai, faailoga tusi o oloa auina ese atu ina ia aua ai neʻi leiloa lenei faamatalaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona auina atu tusimaʻai i le MozillaFirefox browser

Faamolemole ia matau e te le manaʻomia le aveeseina o Mozilla Firefox, ae ia faia atoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese atoa Mozilla Firefox mai lau komepiuta

O le taimi lava e te faʻaumatia ai Mozilla Firefox, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le fou fou. I le avea ai o se tulafono, o le lomiga lata mai o Mozilla Firefox faʻapipiʻi mai le sasa o le a matua saʻo lava le galue.

O auala autu ia e foia ai le sese "Le saʻo le toe suia i luga o le itulau." Afai ei ai sou lava faafitauli faʻafitauli faʻafitauli, taʻu mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.