Fofoina o faafitauli i le "Faateleina le tele" filifiliga i le Windows 7

AVS Video ReMaker - polokalame mo le faʻasaʻoina o vitio i faʻalauiloa lauiloa. O le faʻaogaina o le masini komepiuta ua faʻatinoina e pueina Blu-ray ma DVD, e faʻaaoga ai le lisi o lana lava ata. Faʻatinoina le faʻaleleia o faʻafetai i ia gaioiga e pei o le faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia, tufatufaina ma faʻaopopoina suiga eseese.

Palo o fola

I le pito i lalo, o loʻo i ai se poloka faʻatautaia faʻatautaia. O le faʻaoga e faʻaaoga ai paʻu e faafaigofie ai le toe foʻi mai. O le suiga i le isi laupepa e mafai ai ona e alu i se isi vaega ile 5 sekone. O le isi ata o le vaaiga e mafai ai e oe ona faʻagasolosolo le mea e mafai ai. Faatasi ai ma isi mea, i luga o le laulau o loʻo i ai se faʻatulagaga atoa-foliga, suia le vave faʻatopetope, faʻafetaui le voluma ma faia se faʻamalama.

Taimi taimi

O loʻo i ai se avanoa e sui ai le faailoga i luga o le fua e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga "Fuataga". O le a aoga lenei mea pe a manaʻomia ona tipiina se vaega laiti mai le mea faitino.

Vavaeese

O le galuega o loʻo i luga o le pito i lalo e latalata i le taimi. O le vaevaega o se gaioiga talafeagai i ia faatonu. Ina ia faʻaogaina, e alu le mea paʻu i le mea e tatau ai ona vaevae le mea i le lua pe sili atu vaega.

Teuteu

O le soloia o se fasi pepa mai se mea faitino o se tasi lea o meafaigaluega o lenei polokalama. O le autu o lenei filifiliga o le faʻamatalaina lea e le faatonu ia vaaiga ile faila. O le faagasologa o le suʻesuʻeina e alu sina taimi, ma o ona faʻamatalaga i lona alualu i luma e faʻaalia i le vaega pito i lalo. O se taunuuga, ina ia mafai ona vavaeina vaega, o le tagata faʻaaoga e mafai ona filifili vaega e tatau ai mo le faʻamutaina i le lisi o le lisi, ia o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o vane. A e kiliki i luga o le faʻamalo, o le a faʻagasolo i le tulaga tonu o le vaega na filifilia ile taimi ole taimi.

Ina ia mafai ona matamata i vaaiga i auiliiliga atili, e faʻaaogaina se taga tioata tetele. I lenei tulaga, ua faia ai se isi pusa taʻavale, lea o le ae vaaia ai se fuataga tele o se vaega patino.

Aafiaga

O le faʻaopopoina o faʻatautaʻiga i le va o le aufaasālalau pa'ū o se mafuaaga taatele lea mo le faʻaaogaina o tali tutusa I totonu o le faletusi o ia elemene e eseese fesuiaiga.

Faia o vaega

E tupu ai se tasi faila pe a uma le vaeluaina e manaʻomia ina ia vaevaeina i ni vaega. I totonu o le atinaʻeina o masini komepiuta, ua faʻatulagaina o ni mataupu ma faʻaalia o se lisi. O loʻo i ai faʻamaumauga i luga o le umi ma le igoa o vaega taitasi, lea e suia e ala i le faaluaina o le kio.

DVD menu

Faʻafetai i le tele o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia se lisi o mea e fai aʻi lau tusitala mai se faaipoipoga, folafolaga poʻo isi mea na tupu. Tuʻuina atu lona lava atinaʻe, lea e maua ai le saolotoga atoatoa o le faʻatinoga ona o ou mafaufauga. O le faaopoopoina o le musika pito i tua e leai se tuusaunoaga - ua tuuina atu le fanua i le itu.

Mataina o mata

O lenei ata e mafai ai ona e tusia mea uma e maua i luga o le laulau a le tagata. O le eria e puʻeina faigofie ai suiga ma suiga. E le gata i lea, o meafaigaluega i luga o le laulau e faʻatagaina ai oe e faʻagaoioia ni filifiliga e pei o se screenshot, taulaʻi atu i le matala o loʻo galue.

O loʻo i ai foi se taʻaloga ata e mafai ai e oe ona filifili faʻamatalaga faʻamatalaga. I tafaʻitau o loʻo maua foi i luga o le laulau, e mafai ona e fetuunai le lelei ma le faatulagaga o le vitio, matala, ma leo.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o lenei polokalama, e mafai ona sui nisi vaega o le mea faitino. O le mea lea, o le iuga o se faila saunia mo le faʻafeiloaʻi i le YouTube po o le teuina i luga o se ao.

Mama

  • Lomiga Rusia;
  • Galuega faʻatino;
  • Eseesega o le teuina.

Faʻafitauli

  • Totogi laisene.

O lenei fofo o se mea sili ona lelei e maua e le gata mo le toe teuteuina o ata vitio, ae mo le faʻaaogaina o le amateur. E faigofie le faʻagasolo ona o le tele o gaioiga e mafai ona faia tuusaʻo i le atinaʻe o lenei polokalama.

Faʻalogo faʻasalalauga o le AVS Video ReMaker

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Free Video i le MP3 Converter Ata pueina ata muamua AVS Video Editor Carroll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AVS Video ReMaker o se vailaʻau sili ona lelei e maua ai gaioiga faʻafouina vitio, e amata mai le teu i le fatuina o se uluaʻi lisi mo le susunuina o se DVD.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Avs4you
Tau: $ 39
Toa: 51 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.0