Faatusatusa le auro i Photoshop


Faʻalelei i auro - o se tasi o galuega pito sili ona faigata pe a faigaluega i Photoshop. E tatau ona tatou faʻaaogaina le tele o filiga ma sitaili, e faauma ai le susulu ma ata.

O la tatou 'upega tafaʻilagi ua i ai se tusiga i le auala e fatuina ai se tusitusiga auro, ae o metotia o loʻo faʻamatalaina i totonu e le talafeagai mo tulaga uma.

Lesona: Faʻaaliga auro i Photoshop

Lanu auro i Photoshop

O le asō o le a tatou aʻoaʻo e tuʻuina atu le lanu auro i mea e le o ni auro. Mo se faataitaiga, o lenei sipuni siliva:

I le amataina o le faia o auro faʻataʻitaʻi, e manaʻomia ona vavae ese le mea mai le talaaga. E mafai ona fai lenei mea i se auala faigofie.

Lesona: Faʻapefea ona tipi se mea i Photoshop

Amata.

  1. Faʻatulaga se faʻafouga fou fetuʻutuʻu ua taʻua "Toto".

  2. I totonu o le taʻavale otometi avanoa, alu i le laina mumu (lisi i lalo o le faamalama).

  3. Matou te tuʻuina se manatu i luga o le auala, ma toso i le agavale ma luga e oʻo ai i se paolo, e pei o le sikolasipi. Ina ia "Toto" Faʻaoga i luga ole laulau ma se sipuni, faʻagaoioia le pālega faʻapipiʻi.

  4. I le isi itu, i le lava laasaga o le lisi, filifili le laina lanumeamata ma toe fai le taga. Faʻatulagaina o laina e fuafua i le uluaʻi fua ma le eseesega o le mataupu. Taumafai e ausia le tutusa lanu pei o le ata o loʻo faʻaalia i lalo.

  5. Ona matou o lea i le laina lanumoana, ma toso le pupuni i le itu taumatau ma lalo, ma faʻaitiitia ai le aofaiga o le lanumoana i le ata. E taua tele le ausia o le "faʻamavaega" o le paolo piniki.

O a matou gaioiga masani, o se mea manuia, sei tuu se sipuni i se eseesega tulaga talafeagai mo auro ma vaai i le taunuuga.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, na 'ave e le sipuni le lanu auro. O lenei metotia e faʻaaoga i mea uma e iai se mea faʻapitoa. Faʻataʻitaʻiga ma faʻaupuʻu pipi e ausia ai le mea e manaʻo ai. O loʻo i ai le meafaigaluega, o le mea e totoe o loʻo i luga ia te oe.