Faʻaofi le faʻamaoniga o le ru ru a Rusia i le Microsoft Word

Soo se kata vitio o le a le maua le maualuga o le faatinoga pe afai e le faʻapipiʻi avetaavale i le komepiuta. O lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe le ala e maua ai, download ma faʻapipiʻi avetaavale i luga o le pepa NVIDIA GeForce GTX 460. E na o le pau lea o le ala e mafai ai ona faʻaalia le gafatia atoatoa o lau kata feʻaveaʻi, ma o le a mafai foi ona faʻaleleiina.

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo NVIDIA GeForce GTX 460

E tele metotia mo le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale i luga o le ata vili. O nei mea, e lima e mafai ona iloga, e itiiti le galue ma mautinoa se tasi pasene pasene manuia i le foia o le faafitauli.

Metotia 1: Uepisaite NVIDIA

Afai e te le manaʻo e faʻaalu nisi polokalama faʻapipiʻi i lau komepiuta poʻo le siiina o se avetaʻavale mai punaoa lona tolu, ona avea lea o le filifiliga sili mo oe.

Taʻavale Suʻe Suʻe

  1. Alu i le itulau o le avetaʻavale NVIDIA.
  2. Faʻamatala mai le ituaiga o oloa, o lona faasologa, aiga, OS OS, o lona loloto ma lona faʻatusaina i totonu o fanua talafeagai. E tatau ona e mauaina e pei ona faaalia i le ata i lalo (e ese le gagana ma le OS).
  3. Ia mautinoa ua sao uma faʻamatalaga ma kiliki le ki. "Saili".
  4. I luga o le itulau tatala i le faamalama tutusa e alu i le lisi "Mea Lagolagoina". O iina e tatau ona e mautinoa o le avetaʻavale e fetaui ma le kata vitio. Saili lona igoa i le lisi.
  5. Afai e fetaui mea uma, taomi "Download Now".
  6. O lea e tatau ona e faitau i aiaiga laisene ma talia. Ina ia maimoa, kiliki fesoʻotaʻiga (1)ma talia "Talia ma Download" (2).

O le avetaavale o le a amata ona sii mai i le PC. Faʻalagolago i le saoasaoa o lau Initaneti, o lenei faagasologa e mafai ona umi se taimi. A maeʻa, alu i le faila faatasi ma le faila faila ma tafe (sili atu o se pule). I le isi itu, e tatalaina le faamalama o le installer lea e mafai ai ona e faia laasaga nei:

  1. Faʻamatala le lisi lea o le a faʻapipiʻi ai le avetaavale. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua: e ala i le taina o le auala mai le piano poʻo le filifiliina o le tusi e manaʻo i ai e ala i le Explorer, e ala i le kilikiina o le ki ma le ata o se faletupe e tatala ai. A maeʻa le faia o taga kiliki "Lelei".
  2. Faatali seiloga ua maeʻa le tolopoina o faila avetaʻavale i le pusa ua maeʻa.
  3. O le a faʻaalia se faamalama fou - "NVIDIA Installer". O le a faʻaalia ai le faagasologa o le suʻesuʻeina o le polokalama mo lona fetaui ma le avetaavale.
  4. A maeʻa sina taimi, o le polokalama o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga ma se ripoti. Afai na mafua mai ni mafuaaga sese, ona mafai lea ona e taumafai e faasaʻo i latou e faʻaaoga ai fautuaga mai le tusiga talafeagai i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faitau atili: Faʻasalalau Metotia Metotia mo le faʻatulagaina o le NVIDIA Driver

  5. A maeʻa le suʻesuʻega, e aliali mai le faʻamatalaga o le laisene licensed. A maea ona faitauina, e tatau ona e kiliki "Talia." Faʻaauau ".
  6. O lea e tatau ona e filifili i mea e faʻatulagaina ai. Afai e te leʻi faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le kata vitio i le faiga faʻaogaina i luma atu, e fautuaina e filifili "Faʻaalia" ma lolomiina "Lisi"ona mulimuli ai lea i faatonuga faigofie a le faʻapipiuta. A leai, filifili "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu". O le mea lena tatou te le faʻaaoga nei.
  7. E tatau ona e filifilia vaega o avetaavale o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. E fautuaina e siaki mea uma e maua. Faʻasaga foi le pusa "Tao se mea faʻapii mama", o le a aveesea ai faila uma o le avetaʻavale muamua, lea o le a aʻafia ai le faʻapipiʻiina o le mea fou. A maeʻa ona faʻatumu uma tulaga, kiliki "Lisi".
  8. O le faʻapipiʻiina o vaega na e filifilia e amata. I lenei laasaga, ua fautuaina e le faʻalauiloaina soʻo se talosaga.
  9. O se savali e faʻamalosia ai oe e toe faʻaaoga le komepiuta. Matau pe afai e te le kiliki Toe Toe Maua Nei, o le polokalama o le a otometi ona faia pe a uma le minute.
  10. A maeʻa toe toe faʻafou, o le a toe amata le faʻapipiʻi, o le a faʻaauau pea le faʻatulagaga. A maeʻa, o le a faʻaalia le faʻamatalaga talafeagai. Na pau le mea e tatau ona e faia o leomi le ki. "Katia".

A uma le faia o taga, o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale mo le GeForce GTX 460 o le a maeʻa.

Metotia 2: NVIDIA Online Service

O le 'upega tafaʻilagi a le NVIDIA e iai se auaunaga faapitoa e mafai ona maua se avetaʻavale mo lau kata vitio. Ae muamua e taua le taʻu atu e manaʻomia le lomiga lata mai o Java e galue ai.

Ina ia faia uma taga o loʻo faʻamatalaina i faatonuga o loʻo i lalo, soʻo se masini komepiuta e talafeagai, seivagana Google Chrome ma tutusa Chromium applications. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina le masini masani a Internet Explorer ile faiga faʻaogaina uma o Windows.

NVIDIA Online Service

  1. Alu i le itulau manaʻomia i le fesoʻotaiga i luga.
  2. O le taimi lava e te faia ai lenei mea, o le faagasologa o le suʻesuʻeina o au komepiuta PC o le a otometi lava ona amata.
  3. I nisi o tulaga, e ono i ai se savali i luga o le lau, lea o loʻo faʻaalia i le sikipiʻi ata i lalo. Ole talosaga saʻo mai Java. E tatau ona e kiliki "Tamoe"e tuʻuina atu le faʻatagaga e faʻatautaia lau polokalama.
  4. O le a uunaia oe e sii mai le avetaavale kata vitio. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Download".
  5. A uma ona e kiliki oe o le a alu i le itulau ua masani ma le maliega laisene. Mai lenei taimi i luga, o gaioiga uma o le a le ese mai na o loʻo faamatalaina i le auala muamua. E tatau ona e siiina le mea e teu ai, taʻe ma faʻapipiʻi. A e feagai ma faʻafitauli, toe faitau faʻasalalauga o loʻo tuʻuina atu i le auala muamua.

Afai i le faagasologa o le suʻeina o loʻo i ai se mea sese e faatatau i Java, ona toe faaleleia lea o le ae manaomia le faʻapipiʻiina o lenei polokalama.

Java download site

  1. Kiliki i luga o le Java icon e alu ai i le upega tafaʻilagi o oloa gaosi. E mafai ona e faia tutusa ma le sootaga i lalo.
  2. I luga o lea mea e tatau ona e kiliki i le ki. "Download Java mo le saoloto".
  3. O le a tuʻuina atu oe i le itulau lona lua o le 'upega tafailagi, lea e tatau ona e malilie i tuutuuga o le laisene. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Malilie ma amata se free download".
  4. A maeʻa le download, alu i le tusi faʻatasi ma le faʻapipiʻi ma taʻavale. O le a tatalaina se faamalama lea e te kiliki ai. "Faʻatonu>".
  5. O le faagasologa o le faʻaofiina o se fou fou o Java i lau komepiuta o le a amata.
  6. A maeʻa, o le a faʻaalia le faamalama talafeagai. I totonu, kiliki "Katia"e tapunia ai le faʻapipiʻi, ma faʻamaeʻaina le faʻapipiʻi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou Java i luga o Windows

O lenei ua faʻapipiʻiina le masini Java ma e mafai ona e alu saʻo i le mataʻituina o le komepiuta.

Metotia 3: NVIDIA GeForce Experience

Ua amataina e le NVIDIA se tusi faʻapitoa lea e mafai ai ona e suia faʻamaʻi o ata vitio saʻo, ae sili ona taua, e mafai ona e siiina se avetaʻavale mo le GTX 460.

Talia le lomiga lata mai o le NVIDIA GeForce Experience

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. Na te taitaia le itulau o le download o le NVIDIA GeForce Experience.
  2. Ina ia amata le download, talia le aiaiga o laisene e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai.
  3. A maeʻa le download, tatala le faʻapipiʻi e ala i "Saili" (E fautuaina e fai lenei mea e fai ma sui ole pule).
  4. Talia le aiaiga o laisene.
  5. O le a amataina le faagasologa o le polokalama, lea e mafai ona umi.

A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a tatalaina le faamalama o polokalama. Afai ua uma ona e faʻaogaina, e mafai ona e amata i le lisi "Amata" pe tuusaʻo mai le tusi faʻasologa o loʻo i ai le faila faila. O le ala agai i ai e pei ona taua i lalo:

C: Polokalame Polokalama NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience NVIDIA GeForce Experience.exe

I le tusi talosaga lava, fai mea nei:

  1. Alu i le vaega "Avetaavale"o lana icon i luga o le pito i luga.
  2. Kiliki i le sooga "Siaki mo faʻamatalaga".
  3. A maeʻa le faʻamaoniga, kiliki "Download".
  4. Faatali mo le faafouga e ave.
  5. O paʻu o le a faʻaalia i le tulaga o le alualu i luma. "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" ma "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu", tutusa e pei ona i ai i le auala muamua. E tatau ona e kiliki i se tasi oi latou.
  6. Tusa lava pe o le a le filifiliga, o le a amata sauni mo le faʻatulagaga.

A maea uma mea o loʻo i luga, o le a tatala le faamalama o le avetaavale, o le faagaoioiga lea na faamatalaina i le auala muamua. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a e vaʻaia le faamalama e fetaui i ai le mea o le ai ai le faamau. "Katia". Kiliki e faʻamumu ai le faʻatulagaga.

Faʻaaliga: faʻaaogaina lenei metotia, toe faʻafouina le komepiuta pe a uma ona faʻapipiʻi le avetaʻavale e le talafeagai, ae mo galuega lelei o loʻo fautuaina pea.

Metotia 4: polokalame mo le faʻaleleia o le avetaʻavale aunoa

I le faʻaopoopoga i le komipiuta mai le kamupanī o le kata vitio GeForce GTX 460, e mafai foi ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa mai isi tagata atiaʻe. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se lisi o ia polokalame faʻatasi ai ma se aotelega puupuu.

Faitau atili: O polokalama sili mo faʻaleleia faʻaleleia faʻaleleia.

E maitauina e faʻapea, faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le a mafai ona faʻafouina le avetaavale e le gata i le kata vitio, ae o isi mea uma o le komepiuta o le komepiuta. O polokalame uma e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, na o le seti o isi avanoa faaopoopo e eseese. Ioe, e mafai ona e filifilia le lauiloa - DriverPack Solution, i luga o la tatou upega tafaʻilagi o loʻo i ai se taʻiala mo lona faʻaaogaina. Ae e le o lona uiga e naʻo oe e manaʻomia ona faʻaaogaina, o loʻo ia te oe le aia tatau e filifili ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafouina le avetaʻavale i luga o se PC e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution

Metotia 5: Suʻe se avetaʻavale ile ID

Soʻo se masini komepiuta lea e faʻapipiʻiina i le masini komepiuta o se komepiuta po o le komepiuta ei ai lana lava faʻamatalaga - ID. Faatasi ai ma lana fesoasoani e mafai ona e mauaina le avetaʻavale o le lomiga lata mai. E mafai ona e aʻoaʻoina ID i se auala faʻasolo - auala "Pule Sili". O le kata vitio GTX 460 o loʻo i lalo:

PCI VEN_10DE & DEV_1D10 & SUBSYS_157E1043

I le iloaina o lenei tulaga faatauaina, e mafai ona e alu sao i le sailiga mo avetaavale talafeagai. Ina ia faia lenei mea, o le upega tafailagi o loʻo i ai auaunaga faapitoa i le initaneti, lea e matua faigofie lava ona galulue faatasi. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se tusiga na faʻamaoni i lenei autu, lea e faʻamatalaina auiliili uma ai mea.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 6: Pule Faʻatonu

Ua uma ona taʻua i luga "Pule Sili", ae le gata i le mafai ona maua le ID o le kata vitio, e mafai ai e oe ona faʻafou le avetaʻavale. O le faiga lava ia o le a filifilia le polokalama sili ona lelei, ae atonu e le o faʻaogaina le Jifers Experience.

  1. Taumafai "Pule Sili". E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le faamalama Taumafai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tatalaina muamua: lolomi le autū autu Manumalo + Rona ulufale atu lea i le taua i le tulaga talafeagai:

    devmgmt.msc

    Kiliki Ulufale poʻo le faamau "Lelei".

    Faitau atili: Auala e tatalaina ai le "Pule Faʻatonu" i Windows

  2. I le faamalama e tatala, o le ai ai se lisi o mea uma e fesootai i le komepiuta. Matou te fiafia i le kata vitio, faʻalautele lau lālā e ala i le kiliki i luga o le fusi tutusa.
  3. Mai le lisi, filifili lau ata vitio ma kiliki i luga RMB. Mai le lisi autu, filifili "Faʻatonu le Avetaavale".
  4. I le faamalama e aliali, kiliki le mea "Suʻega aunoa".
  5. Faatali mo le komepiuta e faaumaina le suʻesuʻe mo le avetaʻavale manaʻomia.

Afai e maua le avetaʻavale, o le a faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi e le faigamalo se savali e uiga i le maeʻa o le faʻapipiʻiina, mulimuli ane e mafai ona e tapuni le faʻamalama "Pule Sili".

Faaiuga

I luga, o auala uma mo le faafouina o le avetaavale mo le NVIDIA GeForce GTX 460 kata vitio ua uma ona solo. Ae paga lea, o le a le mafai ona latou faatinoina pe afai e leai se Initaneti. O le mafuaaga lea ua fautuaina ai e teuina le avetaavale i luga o se fafo fafo, mo se faataitaiga, i luga o se taavale eletise.