Hamachi 2.2.0.579

O le faitauina o loʻo i ai se nofoaga taua i olaga o le tele o tagata, ae o le nofoaga mo se tusi pepa masani e le masani ona maua i tafatafa o se tagata. Pepa pepa e mautinoa lava lelei, ae o tusi eletoroni e sili atu ona talafeagai. Ae ui i lea, a leai ni polokalama mo le faitau * .fb2, o le a le mafai e le komepiuta ona iloa lenei faatulagaga.

O nei polokalama o le a mafai ai ona e tatalaina tusi i le .fb2 faatulagaga, faitau ma suia ai foi. O nisi oi latou e tele atu galuega tauave nai lo le na o le faitau ma le faasaʻoina, ma o nisi e le i faitauina le * .fb2, ae na aofia ai i lenei lisi aua e mafai ona latou tatalaina ia faila.

Sili

E sili atu le faigofie o faʻataʻitaʻiga o le aufaitau e mafai ona mafai. E leai se mea e sili ona lelei i totonu, ma ei ai se mea e faʻatumu ai - o faletusi fesoʻotaiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a latou, e mafai ona e siiina saʻo ia tusi i le polokalama. O lenei polokalame mo le faitauina o tusi i le fb2 format e toetoe lava a mafai ona suia, ae ui i lea, o tulaga o loʻo i ai e laʻititi nai lo Caliber.

Faʻasalalau FBReader

AlReader

O lenei polokalame mo le faitau fb2 e sili atu le faigata nai lo le taimi muamua ma e le manaʻomia le faʻatulagaga, e aunoa ma se masalosalo ma se isi. Ae e le o mea uma e ese mai ai mai le Epikopo, ei ai foi se faaliliu upu, faailoga tusi, ma e oo lava i se suiga i le faatulagaga o le tusi. I le faʻaopoopoga, e tele atu faʻalapotopotoga.

Tatalo AlReader

Caliber

O Caliber e le o se tagata faitau faigofie, ae o se falefaitautusi moni e tele galuega. I totonu, e mafai ona e fatuina ma fefaasoaai o faletusi e pei ona e fiafia i ai. Faataga isi tagata faaaoga e avanoa i au faletusi pe fesoʻotaʻi atu i isi e ala i le fesoʻotaiga. I le faaopoopo atu i le galuega faitau, o loʻo tuʻufaʻatasia ai isi galuega aoga, e pei o le siiina mai o tala fou mai le salafa o le lalolagi, siiina ma le teuteuina o tusi.

Download Caliber

Lesona: Faitauina o tusi fb2 i Caliber

ICE Tusi le Faitautusi

O se faletusi faigofie, autoscrolling, sailiili, faasaoina ma faʻataʻitaʻia - mea uma o loʻo i totonu o lenei polokalama. Faʻamatalaga faigofie, itiiti le aoga ma malamalama mo tagata uma, ma, i le taimi e tasi, aoga tele.

Tusia le Lisi Tusi Tusi

Balabolka

O lenei polokalama i lenei lisi o se faaaliga tulaga ese. Afai o Caliber e le o se faitauga faigofie, ae o se faletusi, ona avea lea o Balablołka ma polokalama e mafai ona faʻamatalaina soʻo se tusitusiga lolomi leotele. Ua uma ona tupu o le polokalama e mafai ona faitau faila i le format * .fb2, ma o le mea lea na i luga o lenei lisi. O Palabolka e iai nisi o isi galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻasoa subtitles i le leo poʻo le faʻatusatusaina o faila e lua.

Download Balabolka

STDU Viewer

O lenei polokalame e lei fuafuaina foi mo le faitauina o tusi faaeletonika, ae o loo i ai lenei galuega, aemaise lava talu ona faaopoopo e le au atinaʻe lenei faatulagaga i le polokalama mo se mafuaaga. E mafai e le polokalama ona faʻasaʻo faila ma liliu i latou i ni tusitusiga manino.

Faʻalogo STDU Viewer

WinDjView

WinDjView ua mamanuina e faitau faila i le format DjVu, ae iai foi le mafai ona tatala faila i le format .fb2. O se polokalama faigofie ma le faigofie e mafai ona avea ma sui sili ona lelei mo le e-book reader. E moni lava, e itiiti lava le aoga, aemaise pe a faʻatusatusa i le Balabolka poʻo le Caliber.

Faʻaola WinDjView

I lenei tusiga na matou tilotilo ai i polokalama sili ona faigofie ma lauiloa e mafai ona tatalaina tusi i le .fb2 format. E le o polokalama uma o loʻo i luga ua mamanuina faapitoa mo lenei mea, ma o lea o la latou galuega e ese. O nei polokalama uma e ese mai le tasi ma le isi, ma o le a le polokalame e tatala ai le fb2 i luga o lau PC?