Faʻapefea ona lolomi se ata i le AutoCAD

Pe a suia mai le tasi Android telefoni i le isi, o loʻo faʻaauau pea i luga o le OS tutusa, e le tatau ona i ai ni faafitauli i le fesiitaiga o faʻamatalaga. Ae faʻapefea pe afai o le faʻamatalaga o loʻo faʻafefe i le va o masini i luga o faiga eseese o faiga, mo se faataitaiga, mai i Android i iOS? E mafai ona gaoioi i latou e aunoa ma ni faafitauli matuia?

Tuuina atu o faamatalaga mai le Android i iOS

O le mea e lelei ai, o le au atinaʻe o auala faʻapitoa na tuʻuina atu le mafai gafatia e faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i le va o masini Ua faia ni talosaga faʻapitoa mo lenei, ae e mafai ona e faʻaaogaina ni metotia faʻa-tolu.

Metotia 1: Alu i iOS

Movea i iOS o se faʻapitoa faʻapitoa na atiaeina e Apple lea ua mamanuina e fesiitaʻi ai faʻamaumauga mai le Android i le iOS. E mafai ona e sii maia i Google Play mo Android ma i le AppStore mo iOS. I tulaga uma e lua, o le siiina mai ma le faʻaaogaina o le talosaga mo le leai o se totogi.

Tulei Alu i iOS mai Market Market

Ina ia e tuʻufaʻatasia uma faʻamatalaga taua o le tagata faʻaogaina i lenei auala, e manaʻomia ona e faʻamalieina ni mea e manaʻomia:

  • I luga o masini e lua, e tatau ona e faʻaogaina lenei talosaga;
  • O le lomiga Android e tatau ona le itiiti ifo ma le 4.0;
  • IOS version - a itiiti mai e 9;
  • E tatau ona i ai le avanoa avanoa e maua ai le avanoa avanoa e talia ai au faʻamatalaga uma;
  • E fautuaina e te faʻamatuʻu atoa ia maʻa i masini uma e lua pe tausia foi i luga o le tau. A leai, ei ai se tulaga lamatia e le lava le malosi o le gaosiga. E matua le fautuaina le faalavelave i le faagasologa o le fesiitaiga o faamatalaga;
  • Ina ia aloese mai le tele o avega i luga o fefaʻatauaiga i luga o Initaneti, e fautuaina e faʻaaogaina se fesootaiga Wi-Fi. Mo se fesoʻotaʻiga sili atu ona sao, e manaʻomia foi ona faʻavevesi isi polokalama e mafai ona faʻaogaina le Wi-Fi;
  • E fautuaina ina ia mafai ai le faiga "I le vaalele" i luga o masini e lua, talu ai e mafai ona faʻaveveveina faʻamatalaga faʻamatalaga e tusa lava pe i ai se telefoni poʻo se feʻau faʻafeiloai.

A maeʻa le tapenaga sauniuni, e mafai ona e agai saʻo atu i le fesiitaiga o tagata faʻapitoa:

  1. Fesoʻotaʻi uma masini i Wi-Fi.
  2. I luga o le iPhone, afai e te suʻeina mo le taimi muamua, filifili le filifiliga "Faʻaliliuina faʻamaumauga mai le Android". Afai e le o iai le lisi o mea e toe faʻaleleia ai, o lona uiga atonu o le masini sa masani ona faʻaaogaina ma e manaʻomia ona toe faʻafoʻi le faatulagaga. Na o le taimi lena e aliali mai ai le lisi o manaʻoga.
  3. Faʻamatalaga faʻaoso i le iOS i le masini Android. O le talosaga o le a talosagaina le faʻaogaina o mea faʻataʻitaʻi ma le avanoa i le faila. Tuuina atu ia i latou.
  4. O le taimi nei e te manaʻo e faʻamaonia lau maliega ma le maliega o laisene o le talosaga i se isi faamalama.
  5. O le a tatalaina se faamalama "Saili le numera"lea e te manaʻomia e kiliki ai "Lisi". A maeʻa lena mea, o le a amata le sailiga o le Android i le sailiga o le iPhone.
  6. A maua e le polokalama le iPhone, o le a aliali mai se faʻamatalaga faʻamaonia i luga o lona lau. I luga o le telefoni feaveaʻi, o le a tatala ai se faamalama matala i le mea e te manaʻomia e toe tusia ai lenei tuufaatasiga o fuainumera.
  7. O lea ua tumau pea e na o fuainumera faʻamaumauga e tatau ona faʻasalalau. E mafai ona e faʻafeiloaʻi toetoe lava o faʻamatalaga uma e faʻaaoga ai tagata, sei vagana ai tusi talosaga mai le Play Market ma faʻamaumauga oi ai.

O lenei metotia o le faʻaliliuga o fesoʻotaiga e sili ona taliaina ma sao, ae e le masani ona galue masani. O nisi faʻamatalaga i luga o le iPhone e le mafai ona faʻaalia.

Metotia 2: Google Drive

Google Drive o se faʻavavega malulu mai Google lea e mafai ai ona kopiina faʻamatalaga uma mai se masini Android. O nei teuina e mafai foi ona maua mai i polokalama a Apple. O le autu o le metotia o le faia lea o kopi kopi i luga o le telefoni ma tuu i totonu o le Google store storage, ona faʻafeiloaʻi lea i le iPhone.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Android o loʻo i ai se mea aoga e mafai ai ona e faia kopi kopi o fesoʻotaʻiga i lau telefoni. Afai o nisi mafuaaga e le mafai ai ona e faʻaaogaina le mafai gafatia o le polokalama, e mafai ona e faʻaaogaina tusi-tolu poʻo le faʻaaogaina o se komepiuta.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu fesoʻotaʻiga mai le Android i komepiuta

O le mea e lelei ai, i lomiga fou o iOS, e mafai ona e faʻafeiloaia i le fesoʻotaiina o lau Google Account i lau telefoni. Ae muamua e te manaʻomia le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga i lau masini Android:

  1. Alu i "Faʻatonu".
  2. Ona alu lea "Faamatalaga". Nai lo o se isi itu, e ono iai sou poloka faapitoa ma tala faʻatasi. Lenei e tatau ona e filifilia le meataitasi "Google" a le "Faʻatasi". Afai o le mea mulimuli, ona filifili lea.
  3. Seti le fesuiaiga i le tulaga e mafai ona mafai i le parakalafa "Faʻatonu sync".
  4. Kiliki le ki "Faʻatasi" i le pito i lalo o le lau.

I le taimi nei ua na ona e faafesootai lau Google i lau iPhone:

  1. I le iOS, alu i "Faʻatonu".
  2. Suʻe se mea oi ai "Meli, tuatusi, kalena". Alu i totonu.
  3. I le vaega "Faamatalaga" kiliki "Faaopoopo le Teugatupe".
  4. I le taimi nei e tatau lava ona e ulu atu i faamaumauga o lau Google-account, lea e fesoʻotaʻi i le telefoni. A maeʻa ona faʻafetaui le masini, faʻafesoʻotaʻi, faʻamaumauga o kalena, faʻamatalaga, ma nisi faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona vaʻaia i totonu oa latou iOS.

Musika, ata, tusi talosaga, ma isi. e tatau ona faʻafeiloaʻi ma le lima. Ae peitai, ina ia faafaigofie le faagasologa, e mafai ona e faaaogaina ni tusi faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Google Photos. O le ae manaomia e sii i luga i masini uma e lua, ona faʻafetaui lea e ala i le taina i totonu o le teugatupe lava e tasi.

Metotia 3: Faʻaliliuina e ala ile komepiuta

O lenei metotia e aofia ai le tuʻuina atu o faʻamatalaga mai tagata mai le Android i se komepiuta ona faʻafefe atu ai lea i le iPhone e faʻaaoga ai le iTunes.

Afai o le fesiitaiga o ata, musika ma pepa mai le Android i le komepiuta e masani lava ona le tulai mai ni faafitauli, latou te tulai mai ma le fesiitaiga o fesootaiga. O le mea e lelei ai, e mafai foi ona faia lenei mea i le tele o auala ma vave vave.

A maeʻa ona faʻafeiloaʻi saogalemu uma faamatalaga faʻamatalaga i le komepiuta, e mafai ona e amata faʻafeiloaʻi i le iPhone:

  1. Matou te faafesootaia le iPhone i le komepiuta. O telefoni feaveaʻi ua mafai ona momotu ese mai le komepiuta.
  2. I luga o le komepiuta e tatau ona faʻaoga iTunes. Afai e leai, ona e sii mai ma faapipii mai le ofisa aloaia a Apple. Afai o lea, amata ma faatalitali ao amataina le masini e le polokalama.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau pe faapefea ona e faʻafeiloaʻi ata mai lau komepiuta i le iPhone. Ina ia amata, alu i "Ata"o loʻo i le pito i luga o le lisi.
  4. Togi le vaega e manaʻomia ma filifili ia ata i totonu "Saili".
  5. Ina ia faʻagaoioia le kopi kopi, kiliki i le ki. "Faaaoga".

E leai se mea faigata i le fesiitaiga o faʻamatalaga mai tagata mai le Android i le iPhone. Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻufaʻatasia metotia ua fuafuaina.