Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le polokalama Windows

E toetoe lava o tagata Windows uma e iloa le auala e ave ai se faʻamalama i totonu o le siosiomaga o lenei masini komepiuta. Ae le o tagata uma e iloa e uiga i le pueina o vitiō, e ui o le a vave ona oʻo i se taimi mulimuli ane se manaʻoga faapena. O le asō o le a matou taʻuina atu ia te oe auala e foia ai lenei faafitauli i le pito lata mai, o le sefulu o vaega o le polokalama faʻaogaina mai Microsoft.

Vaʻai foi: Faʻasalalau Mataʻitusi i le Windows 10

Matou te tusia le vitio mai le laupepa i le Windows 10

"Sefulu", e le pei o ona uluai lomiga o le OS, o loʻo i ai i totonu o lona faʻaogaina meafaigaluega faʻapipiʻi mata, e le gata i le na ona faia o screenshots - faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e pueina le vitio. Ae ui i lea, matou te mananao e amata i se polokalame lona tolu, talu ai e maua ai avanoa sili atu.

Metotia 1: Captura

E faigofie ma faigofie ona faʻaoga, e ese mai i se talosaga e leai se totogi mo le pueina o se vitio mai le komepiuta komepiuta, ua maua i le taimi e tatau ai le tele o tulaga ma le tele o auala faʻapipiʻi. I le isi itu, tatou te mafaufau e le gata i lona faʻaaogaina mo le foiaina o tatou faafitauli i le aso i le Windows 10, ae faʻapea foi le faʻagasologa o le faʻavaeina i le faʻaopoopoina o le faʻatulagaga, e pei ona i ai ni faʻaaliga.

Download Captura mai le ofisa aloaia.

  1. I le taimi o le itulau download, filifili le fetaui talafeagai o le talosaga - seti faʻatulagaina poʻo feaveaʻi. Matou te fautuaina e nofo i le filifiliga muamua - Faʻapipiʻi, i luma e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Download".
  2. O le download o le a na o ni nai sekone, o le a mafai ai ona e alu i le faʻatulagaga. Ina ia faia lenei mea, taʻavale le faila faila a le Captura i le kiliki faʻalua. Faʻamaloga le lapataiga a le SmartScreen, lea o le a foliga mai e ala i le kiliki i lona faamalama. "Tamoe".
  3. O isi gaioiga e faia e tusa ai ma le fua faʻatatau:
    • Filifili le faʻatulagaina o le gagana.
    • Faʻamatala le pusa e tuu ai faila faila.
    • Faʻaopoopoina se alalaupapa i luga o le komepiuta (filifiliga).
    • O le amataina o le faʻapipiʻi ma lona maeʻa,

      a maeʻa e mafai ona e vave amata Captura.
  4. Afai o loʻo i ai sau faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le tolu-vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta ma faʻaaogā ki vevela e pulea ai, o le a faʻaalia le faʻaaliga lenei:

    Captura o le a le faatagaina ni gaioiga lisiina i le faamalama e faʻaaogaina e pulea ai, ae i la tatou tulaga e le taua tele. E mafai ona e faʻaopoopoina mea uma mo oe lava ia. O le a amata le tusi, ae o lona gagana faʻafeagaiga o le Igilisi.
  5. Ina ia suia le localization, kiliki le ki. "Faʻatonu" ma filifili mea e tutusa i le lisi pa'ū "Gagana" - Rusia (Rusia).

    Talu ai oi matou i le vaega o le faatulagaga, e mafai foi ona e suia le faila faaletonu mo vitio faasaoina, ona toe foi atu lea i le mata o le Captura (o le ki muamua i luga o le itu).
  6. O le talosaga e mafai ai ona pueina i ni auala, o nei mea uma o loʻo tuʻuina atu i lalo o le laina. "Punaoa Vitio".
    • Leo lava;
    • Laulau atoa;
    • Mata;
    • Fale;
    • Matafaga;
    • Faaluaina o le komepiuta.

    Manatua: O le aitema lona lua e ese mai le lona tolu i totonu o lea mea ua mamanuina e puʻeina ai le tele o lau, o lona uiga, mo mataupu pe a sili atu i le tasi le mataʻitipi e fesootai i le PC.

  7. I le faʻamoemoeina o le faʻatulagaina o le puʻupuʻu, kiliki i luga o le tali tutusa ma filifili le vaega poʻo le faamalama e te fuafua e pueina i luga o le vitio. I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le faʻatalamalaina lea o le matapiuta.
  8. A uma ona faia lenei mea, kiliki le ki "Faamaumauga"faailogaina i le ata i lalo.

    Atonu, nai lo le pueina o le lau, o le a uunaia oe e faʻapipiʻi le FFmpeg codec, lea e tatau mo Captura e galue ai. E tatau ona faia lenei mea.

    Pe a uma ona kiliki se ki "Download FFmpeg" faʻamaonia le download - "Amata le Talosaga" i le faamalama e tatala.

    Faatali seiloga ua maeʻa le download ma le faʻatulagaga o le codec.


    ona kiliki lea o le ki "Faauma".

  9. O lenei ua mafai nei ona matou amata amataina le pueina o le vitio,


    ae leʻi faia lena mea, e mafai ona e filifilia lona uiga mulimuli e ala i le filifilia mai le lisi pa'ū lisi le faatulagaga e manaʻomia, faʻamaonia le fua o le taʻaloga manaomia ma le uiga moni.

  10. O le taimi lava e amata ai ona e faamaumauina le lau, e mafai e le antivirus ona faalavelaveina lenei faagasologa. Mo nisi mafuaʻaga, o le galuega a le codec ua faʻapipiʻiina o loʻo iloa e latou o se taufaʻatau, e ui lava e leai. O le mea lea, i lenei tulaga, e tatau ona e kiliki "Talia le app" pe tutusa ma ia (e faalagolago i le antivirus sa faʻaaogaina).

    E le gata i lea, e tatau ona e tapunia le faamalama i se mea sese o Captura lava ia, mulimuli ane o le a amataina le pueina (i nisi tulaga e ono tatau ona toe amataina).
  11. E mafai ona e mataituina le alualu i luma o le faagasologa o le pueina o ata i le faamalama autu o le talosaga - o le a faaalia ai le taimi e faamaumauina ai. E mafai foi ona taofi le faagasologa pe taofi.
  12. A maeʻa le faʻatautaia o le vevela ma o faʻataʻitaʻiga uma na e fuafuaina e faʻamaumau, maeʻa ona faʻaalia:

    Ina ia alu i le faila faatasi ma le vitio, kiliki i luga le faamau o loʻo i le vaega pito i lalo o Captura.

    I le tasi taimi i le saʻo saʻo,

    E mafai ona e tamoe i le vitio i le faila le lelei po o le faila vitio.
  13. Tagai foi:
    Polokalame mo le matamata i ata vitio i luga o se PC
    Polokalama mo le teuteuina ma le faasaʻoina o vitio

    O le polokalama Captura ua matou iloiloina e manaʻomia se muaʻi faatulagaina ma le faʻatulagaina o codecs, ae a uma ona e faia lenei mea, o le pueina o le vitio mai le komepiuta i luga o le Windows 10 o le a avea ma se galuega faigofie, e foia i ni nai kiliki.

    Vaʻai foi: Isi polokalama mo le pueina o se vitio mai le komepiuta komepiuta

Metotia 2: Fofo faʻasologa

I le lomiga lona sefulu o le Windows, o loʻo i ai foi se meafaigaluega na fausia mo le pueina o le vitio mai le mata. E tusa ai ma lona faʻatinoga, e le maualalo i polokalama o isi vaega, e itiiti lava faʻatulagaga, ae e fetaui lelei mo le taʻalo ata vitio ma, i se tulaga lautele, mo le tusia o taaloga. O le mea moni, o lona faamoemoega autu lenei.

Manatua: E le mafai e le meafaigaluega faʻapipiʻi matala ona faʻatagaina oe e filifili se nofoaga mo le pueina ma e le galue i elemene uma o le faiga faʻaoga, ae e "malamalama" ia lava ia mea o loʻo e fuafua e faamaumauina. O le mea lea, afai e te taʻua le faamalama o lenei meafaigaluega i luga o le komepiuta, o le a puʻeina, e faʻaaogaina lava i tusi patino, aemaise lava i taʻaloga.

  1. I le saunia o le eleele mo le pueina, tataʻi ki "VA + G" - o lenei gaioiga o le a faʻalauiloaina le tusi faʻamaumauga mai le komepiuta. Filifili pe o fea o le a maua ai le leo mai ma pe afai o le a faia lava. O faʻalauiloa ala e le na o failauga poʻo le pulou e fesoʻotaʻi ma le PC, ae faʻapea foi leo, e pei foi o leo mai le faʻaaogaina o talosaga.
  2. A maeʻa le faʻasologa, e ui lava e tau le mafai ona valaʻau i le mea e avanoa ai, amata le pueina o se vitio. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e kiliki i le ki o loʻo faʻaalia ile ata o loʻo i lalo pe faʻaaoga foi ki "WIN + ALT + R".

    Manatua: E pei ona uma ona faʻamaonia i luga, o faʻamalama o nisi o tusi talosaga ma OS e le mafai ona faamaumauina e faʻaaogaina ai lenei meafaigaluega. I nisi tulaga, o lenei tapulaa e mafai ona faʻasalaga - pe a fai o le faʻamatalaga e oʻo mai aʻo lei tusia. "E le maua avanoa o taʻaloga" ma se faʻamatalaga o le mafai ona aofia ai, ia faia lenei mea e ala i le siakiina o le pusa talafeagai.

  3. O le a faʻaititia le faʻamaumauga o le faʻamaumauga, nai lo lena, o le a faʻaalia se laulau laʻititi i le itu o le mata ma le faʻaaogaina ma le mafai ona taofi le pueina. E mafai ona faʻanoanoa.
  4. Fai taga na e manaʻo e faʻaalia i luga o le vitio, ona kiliki lea o le ki. "Taofi".
  5. I totonu "Nofoaga Faʻamatalaga" Windows 10 o le a faʻaalia se feʻau e uiga i le lavea manuia o le faamaumauga, ma kiliki i luga o le a tatalaina le tusi faʻatasi ma faila faila. O se faila lenei "Ata pue"lea o loʻo i totonu o le tusi faʻasologa "Vitio" i luga o le masini o le masini, i le auala lenei:

    C: Tagata faʻakamahi Faʻameoga_Vasega Ataata Atagata

  6. O le meafaigaluega mo le pueina o vitio mai le komepiuta PC i luga o le Windows 10 e le o se tali talafeagai. O nisi vaega o lana galuega e le o faʻatinoina, ma e le o manino i le taimi muamua le faʻamalama poo le vaega e mafai ona faamaumauina, ma le tasi e le o. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e faʻaogaina le masini faʻatasi ma isi polokalama tʻatolu, e te manao e vave faamaumauina se vitio e faʻaalia ai le faʻaogaina o nisi talosaga poʻo, sili atu, le taʻaloga, e le tatau ona tulaʻi faafitauli.

    Vaʻai foi: Faʻasalaga faʻamatalaga i le Windows 10

Faaiuga

Mai la matou tusiga i aso nei na e iloa ai e mafai ona e pueina le vitio mai se komepiuta po o se komepiuta komepiuta i luga o le Windows 10 e le gata i le fesoasoani a le polokalama faʻapitoa, ae faʻaaogaina foi se meafaigaluega faʻapitoa mo lenei OS, ae o nisi o faʻafitauli. O le fea o fofo tatou te fautuaina e faʻaaogaina, o lau filifiliga lea, o le a matou faʻamutaina lenei mea.