Auala e suia ai le faatulagaga o musika i le polokalame EZ CD Audio Converter

O le mauaina o aʻa-aia tatau i le Android e aunoa ma le faʻaogaina o se PC ma le manaʻomia e teu i le faʻaaogaina o meafaigaluega e faigata ona aʻoaʻoina, o se mea taugofie. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona maua le aia a le Superuser i na o le lua laasaga faigofie e faʻaaoga ai le Framaroot mo le Android.

O le faʻaaogaina sili o le auala na faʻamatalaina e maua mai ai aʻa-aia, muamua lava, o lona faigofie, faʻapea foi ma se taimi puupuu e mafai ai ona faʻatinoina lenei faagasologa. Matou te mulimuli i faatonuga, ae muamua - o se lapataiga taua.

E taua! O manipulations o loʻo faʻamatalaina i lalo e iai ni tulaga lamatia! Gaioiga taitasi, e aofia ai faatonuga nei, o le tagata faʻaaoga e faia i lou lava tulaga lamatia. O le faʻafoega o le punaoa mo taunuuga lē lelei o le aʻafiaga o tiute e le o se mea e fai.

Laasaga 1: Faʻasaʻo Framaroot

O le Framarut talosaga pe a uma ona e sii mai pe kopi i le mafaufau o le masini poo le kalama o se faila apk atoa. O le faʻatulagaina e le manaʻomia ai ni gaioiga faʻapitoa, o mea uma e faʻataʻitaʻiina.

  1. Taʻu le faila download framaroot.apk mai soʻo se faila faila mo le telefoni.
  2. Afai e leʻi faatagaina muamua le masini e faʻapipiʻi talosaga mai punaoa e le mailoa, ia tuʻuina atu le polokalama i lenei uiga. Menu "Puipuiga o le a matala pe a uma le kiliki "Faʻatonu" o pupuni "Faʻamauina le faʻapipiʻiina", lea e ono aliali mai i le maea ai o le faʻalauiloaina o le faʻatulagaina o le Framarut.
  3. I le faaopoopo atu i le faatagaina o le faapipiiina o se tusi mai se punaoa e le mailoa, atonu e manaomia le tuuina atu e le Android o le maliega e faapipii ai se polokalama e aofia ai le code ina ia aloese ai le puipuiga o le Android. O se lapataiga e uiga i lenei mea e mafai ona aliali mai i le faamalama faʻasaga talafeagai.

    Ina ia mafai ona faʻapipiʻi Framaroot e tusa lava pe ono lamatia, tape le mea "Faamatalaga Faaopopo" i le faamalama o loʻo i luga ma kiliki le faʻamatalaga "Faʻaaogaina (le saogalemu)".

  4. Ma le isi, a uma ona e faitauina le lisi o faʻatagaga o le a tuʻuina atu i le talosaga, kiliki "Faʻamau".
  5. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi e vave tele ma o se taunuuga matou te maua ai se laupepa e faʻamaonia ai le manuia o le taʻaloga, faʻapea foʻi ma le ata faʻatalama Framaroot i le lisi o polokalama o le Android.

Laasaga 2: Maua o Aia Tatau

E pei o le faʻapipiʻi, o le mauaina o aʻa-aia tatau e faʻaaogaina ai le Framarut o le a le manaʻomia ai ni mea se tele. Tau lava o mea nei:

  1. Tatala Framaroot ma ia mautinoa o le lisi pa'ū "Filifili se talosaga mo le puleaina o aʻa-aia tatau" filifilia mea "Faʻatu le SuperSU".
  2. Lalo o se lisi o metotia mo le mauaina o aia tatau Superuser, lea o le a faʻaaogaina e le talosaga i se taumafaiga e maua ai aʻa i luga o le masini. Kiliki muamua i luga o le lisi.
  3. I le tulaga o se savali le manuia, tataʻi le faamau. "Lelei".
  4. Ona alu loa lea i le isi mea e faʻaaoga. Ma o lea ao lei mauaina le savali "Success 🙂 ..."
  5. A maeʻa ona toe fai, o le a amata le masini i aʻa-aia tatau.

I se auala faigofie ma faigofie e mafai ai ona e maua le avanoa e faʻaaogaina ai manipisi ogaoga ma le polokalama telefoni o le masini Android. Aua nei galo e uiga i mea lamatia ma faia mea uma ma le faaeteete!