Faʻafefea ona Faʻasaʻo le Error BOOTMGR

O se faafitauli taatele e tupu pe a faʻapipiʻiina le Windows 7 (atonu o le a le puipuia le Windows 8 mai lenei mea) - o le feʻau a le BOOTMGR o loʻo misi. Faasolo Ctrl + Alt Del e toe amata. O le mea sese e mafai ona mafua mai i le faʻasalalauga faʻasalalau i le laulau vaeluaina o le disiki, le faʻaaogaina le komepiuta o le komepiuta, faʻapea foʻi ma le leaga o gaoioiga leaga. O lenei tusiga o le a talanoaina pe faapefea ona faaleleia le mea sese oe lava. Faʻafitauli tutusa: BOOTMGR o loʻo faʻapipiʻi (tali).

Faʻaaogaina o le Faʻafouga o le Toe Faʻaleleia o Windows

O le tali sili lea mai Microsoft, lea e manaʻomia ai le i ai o se pusa tufatufaina i le polokalama o le Windows 7. I le tulaga e leai sau tasi, ma e le mafai ona tusia le ata, e mafai ona e alu i le auala e sosoo ai. Peitai, o loʻo faamatalaina iinei, i loʻu manatu, o le faigofie.

Le tamoeina o se laina o le tulafono i le Environment Recovery Recovery

O le mea lea, ina ia mafai ona faʻamautuina le BOOTMGR o loʻo misi sese, taʻavale mai le aufaasālalau o loʻo i ai le faʻasalalauga Windows 7 poʻo le Windows 8, ma e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le komepiuta mai lenei CD poʻo le komepiuta flash flash. O le komepiuta Windows e faʻaoga ai le siosiomaga toe faʻaleleia e le o manaʻomia. Ona mulimuli lea i laasaga nei:

  1. I le gagana fesiligia le mata, filifili le mea e sili ona talafeagai mo oe.
  2. I luga o le isi ata i luga o le pito i lalo, filifili "Toe Faʻafoisia Mea"
  3. A fesiligia oe po o le fea polokalama e te manaʻomia e toe faʻaleleia ai, filifili le mea e te manaʻomia ma kiliki "Next"
  4. I le isi laasaga, filifili le "Command Line", o le BOOTMGR o loʻo misi o le a faʻapipiʻi e faʻaaoga le laina o le laina
  5. Ulufale i lalo tulafono nei: bootrec.Exe /Faʻamau ma bootrec.Exe /Fixboot e ala i le ulu atu i Totonu pe a maeʻa. (I le auala, o nei lava poloaiga e lua e mafai ai ona e faʻamalo se tagavai e aliali mai i luma o le telefoni a Windows)
  6. Toe amata le komepiuta, i le taimi nei mai le puʻupuʻu.

Afai o gaoioiga ua taua i luga e lei taitai atu ai i le taunuuga manaomia ma o loo faaauau pea le mea sese, ona mafai lea ona e taumafai i le poloaiga lea, lea e tatau ona tutusa lelei le taamilosaga i le siosiomaga o le toe faaleleia o Windows:

bcdboot.exe c:  windows

pe a o c: windows o le auala i le faila faatasi ai ma le polokalama faʻaoga. O lenei poloaiga o le a toe faʻafoʻisia le faʻamalama o le Windows i le komepiuta.

Faʻaaogaina bcdboot e faʻafaigofie bootmgr o loo misi

E faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le leai o se faʻamalama o le BOOTMGR e aunoa ma se Windows

E te manaʻomia pea se atigi pulou poʻo se kiliva afi. Ae le o le Windows 7 operating system, ae o loo i ai se CD faapitoa, e pei o le CD o Hiren's Boot, RBCD, ma isi. O ata o nei CD ua maua i luga o le tele o vaitafe ma aofia ai se seti o mea aoga e, faatasi ai ma isi mea, faatagaina i matou e faasaʻo la matou mea sese pe a faʻapipiʻiina faamalama.

O a polokalame mai le puʻe toe faʻaleleia e mafai ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai le faʻailoga a le BOOTMGR:

  • MbrFix
  • Acronis Disk Director
  • Ultimate MBRGui
  • Acronis Recovery Expert
  • Bootice

O le mea sili ona talafeagai mo aʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le MbrFix mea aoga, o loʻo maua i le CD o Hiren's Boot. Ina ia mafai ona toe faʻafouina le faʻamalama o le Windows (manatu o Windows 7, ma o loʻo faʻapipiʻi i luga o se vaega se tasi i luga o se puʻupuʻu se tasi), ia ulufale i le poloaiga:

MbrFix.exe / drive 0 fixmbr / win7

A maeʻa lena, faʻamaonia suiga i le vaevaega a le Windows. A e momoʻe i le MbrFix.exe e aunoa ma ni faʻaiʻuga, o le ae maua se lisi atoa o gaioiga talafeagai e faʻaaoga ai lenei aoga.

O loʻo i ai le aofaʻiga o nei 'auʻaunaga, ae ui i lea, ou te le fautuaina e faʻaogaina i latou e faʻaogaina ai tagata faʻaoga - o latou faʻaoga e manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa ma i nisi tulaga e mafai ona taʻitaʻia ai le leiloa o faʻamaumauga ma le manaʻomia e toe faʻaleleia le faiga faʻaoga i le lumanaʻi. O le mea lea, afai e te le o mautinoa i lou iloa ma o le metotia muamua e le fesoasoani ia te oe, ona sili atu lea ona lelei le valaau atu i se tagata tomai faapitoa mo le faaleleia o komepiuta.