Samsung Flow - fesoʻotaʻi smartphones smart i Windows 10

Samsung Flow o le talosaga aloaia mo Samsung Galaxy smartphones e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi lau masini feaveai i se komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10 e ala i le Wi-Fi poʻo le Bluetooth e faʻafefe ai faila i le va o se PC ma se telefoni, maua ma auina atu SMS feau, e pulea le telefoni mai se komepiuta ma isi. galuega. O lenei mea o le a talanoaina i lenei iloiloga.

I le taimi muamua, e tele mea na lolomiina i luga o le laupepa e uiga i polokalame e mafai ai ona e faafesootai lau telefoni feaveai i se komepiuta e ala i le Wi-Fi mo galuega eseese, masalo o le a aoga ia te oe: mamao ese i le telefoni mai lau komepiuta e faaaoga ai le AirDroid ma le AirMore, Polokalama SMS mai se komepiuta e faaaoga ai Microsoft Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi se ata mai se telefoni feaveai i se komepiuta ma le mafai ona pulea ApowerMirror.

O fea e download ai le Samsung Flow ma pe faapefea ona faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau Samsung Galaxy ma le Windows 10, e tatau muamua ona e suʻeina le talosaga Samsung Flow mo latou taʻitasi:

  • Mo le Android, mai le Store store app store //play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.galaxycontinuity
  • Mo Windows 10 - mai le Faleoloa Windows http://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5gb0m

A maeʻa ona sii mai ma faʻapipiʻi talosaga, faʻafetaui i luga o masini e lua, ma ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafailagi e tasi (o lona uiga, i le lava telefoni Wi-Fi, e mafai ona fesoʻotaʻi le PC e ala i le telefoni) pe fetaui e ala i le Bluetooth.

O isi laasaga o laasaga e aofia ai laasaga nei:

  1. I le talosaga i luga o lau telefoni, kiliki le Amata, ona talia lea o tuutuuga o le maliega o laisene.
  2. Afai e le o seti le PIN code mo le teugatupe i luga o lau komepiuta, o le a uunaia oe e fai lenei mea i le polokalama Windows 10 (i le kilikiina o le kuliga oe alu i le faatulagaga o le faatulagaga mo le setiina o le PIN code). Mo galuega masani, o le filifiliga lea, e mafai ona e kiliki "Skip". Afai e te manaʻo e mafai ona tatala le komepiuta i le faʻaogaina o le telefoni, faʻapipiʻi le PIN code, ma a maeʻa ona faʻapipiʻi, kiliki "OK" i le faamalama ma se fautuaga e mafai ai ona tatala le faʻaaogaina o le Samsung Flow.
  3. O le talosaga i luga o le komepiuta o le a suʻeina masini ma Galaxy Flow faʻapipiʻi, kiliki i luga o lau masini.
  4. O se ki o le a gaosia e resitara le masini. Ia mautinoa e tutusa lava i lau telefoni ma komepiuta, kiliki "OK" i luga o masini e lua.
  5. A maeʻa sina taimi puupuu, o le a saunia mea uma, ma i luga o le telefoni o le ae manaʻomia le tuʻuina atu o faʻatagaga i le talosaga.

I lenei tulaga faavae ua maeʻa, e mafai ona e amata faʻaaoga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Samsung Flow ma faʻaaogaina mea e faʻaaoga

I le taimi lava e uma ai le tatalaina, o le talosaga i luga o le telefoni ma le komepiuta e foliga tutusa lava: e foliga mai o se matala matala lea e mafai ai ona e lafoina feau tusitusia i le va o masini (leai, i loʻu manatu) poo faila (sili atu ona aoga).

Faaliliuina atu o faila

Ina ia fesiitai se faila mai le komepiuta i le atamai, faigofie ona toso atu i le faamalama o le talosaga. Ina ia mafai ona auina atu se faila mai le telefoni i le komepiuta, kiliki i luga o le "pepa pepa" ma filifili le faila manaʻomia.

Ona ou tamoe ai lea i se faafitauli: i loʻu tulaga, o le failaina o le faila e leʻi galue i so o se itu, e tusa lava pe na ou faatuina le PIN i le laasaga lona lua, o le auala tonu na ou fesootai ai (e ala i se router poo le Wi-Fi Direct). Saili le faʻaiʻuga. Masalo o le leai o Bluetooth i le PC lea na tofotofoina ai le talosaga.

Faʻamatalaga, auina atu SMS ma feau i avefeʻau

O faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga (faʻatasi ai ma a latou tusitusiga), tusi, valaau ma faʻamatalaga o le telefoni a le Android o le a oʻo mai foi i le nofoaga faʻamatalaga i le Windows 10. I le taimi lava e tasi, afai e te maua se SMS poo se savali i le avefeau, e mafai ona e tuʻu saʻo se tali i le faʻasalalauga.

E le gata i lea, i le tatalaina o le vaega "Notifications" i le Samsung Flow application i luga o lau komipiuta ma kiliki i le faʻamatalaga faʻatasi ai ma se feau, e mafai ona e tatalaina se talanoaga ma se tagata patino ma tusi au lava savali. Ae ui i lea, e le mafai ona lagolagoina uma avefeʻau vave. O le mea e leaga ai, e le mafai ona amata se talanoaga muamua mai se komepiuta (e manaʻomia e le itiiti ifo ma le tasi le savali mai le faʻafesoʻotaʻiga e tatau ona oʻo mai i le Samsung Flow application i le Windows 10).

Pulea Android mai se komepiuta i Samsung Flow

O le Samsung Flow application e mafai ai ona e faʻaalia le lau o lau telefoni i lau komepiuta ma le mafai ona pulea i se kiore, o loʻo faʻapipiʻiina foi le mea ole komepiuta. Ina ia amataina le galuega, kiliki i le "View View" icon

I le taimi lava e tasi, e mafai ona faia ni faʻataʻitaʻetaʻi ma le faʻapipiʻiina vave i luga o se komepiuta, faʻatulagaina le iugafono (o lalo ifo o le iugafono, vave le galuega), le lisi o talosaga filifilia mo le faʻavave vave.

Tatala lau komepiuta i se telefoni ma tamatamailima, faafesagaʻi ata po o le iris

Afai i le laasaga lona lua o tulaga na e faia ai se PIN ma mafai ai ona tatala lau komepiuta e faʻaaoga ai le Samsung Flow, ona mafai lea ona e tatalaina lau komepiuta e faʻaaoga lau telefoni. Ina ia faia lenei, i se faaopoopoga, o le ae manaomia le tatalaina o le Samsung Flow application settings, filifili "Puleaina o Meafaigaluega", kiliki i luga o le ata o le komepiuta fesoʻotaʻi po o le komepiuta, ona faʻamaonia ai lea o metotia faʻamaonia: afai e te "tatalaina faigofie," o le a faʻapipiʻiina le polokalama. Ae vagana ai ua tatala le telefoni i soo se auala. Afai e fesuiaʻi le Samsung Pass, ona tatala lea o le tatalaina e ala i le faʻaaogaina o faʻamatalaga biometric (tamatamai lima, irises, foliga).

E foliga mai lenei mea mo aʻu: Ou te liliuina le komepiuta, aveese le mata ma laufanua, vaai lau loka (le mea e masani ona ulufale i ai le upu moni po o le PIN code), afai e tatala le telefoni, vave tatala le komepiuta (ma afai e lokaina le telefoni, ).

I le lautele, o le galuega e galue, ae: pe a faʻaaogaina le komipiuta, e le maua i taimi uma se fesoʻotaʻiga i le komipiuta, e ui lava o le masini e fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafailagi Wiva (atonu, pe a fetaui e ala i le Bluetooth, o mea uma e faigofie ma sili atu ona lelei) e le galue ma tatala, e tumau e pei ona masani ai ona ulufale ai i se PIN po o se upu faʻaulu.

Faamatalaga faaopoopo

O mea sili ona taua i le faʻaaogaina o le Samsung Flow e foliga mai e lauiloa. O nisi mea faaopoopo atonu e aoga:

  • Afai o le fesoʻotaʻiga e faia e ala i le Bluetooth, ma e te faʻavaeina se nofoaga o fesoʻotaʻiga (nofoaga vevela) i luga o au Galaxy, ona mafai lea ona e fesoʻotaʻi atu i ai e aunoa ma le ulufaleina o se faʻaupuga e ala i le kilikiina o le ki i le Samsung Flow application i luga o lau komepiuta (le tasi e le o galue i luga o lau screenshots).
  • I totonu o le tusi talosaga i luga o le komepiuta ma luga o le telefoni, e mafai ona e faʻamaonia le nofoaga lea e teu ai faila ua faʻafeiloaʻiina.
  • I le tusi talosaga i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻaogaina le laupapa laupapa faʻatasi ma lau masini Android e ala i le faʻafetaʻiina o le kuluma pito i luga.

Ou te faʻamoemoe mo se tasi mai tagata e ona le telefoni o le ituaiga o loʻo fesiligia, o le a aoga le faʻatonuga, ma o le a faʻaoga lelei le faila.