DAEMON Meafaigaluega Pro 8.2.1.0709

E i ai le tele o polokalame mo le galulue i faʻataʻitaʻiga o ata. Ae na o ni nai mea e mafai ona taʻua o le maualuga maualuga, lelei ma le aoga. Daimon Tuls Pro o se tasi o na.

O le polokalama a le DAEMON Tools Pro na faʻaalia i le amataga o le 2000, ma e mafai ona manatu saʻo o se faʻalauiloa o le polokalama. Atonu o le tali sili lea ona lauiloa mo le galue ai i ata puʻe. O lenei oloa e mafai ona taʻua o se tasi o mea pito sili i le fanua, faatasi ai ma le ava malosi 120%.

O le faʻaonapo nei faʻaonaponei o le a manino i soo se tagata faʻaaoga, ma o le numera o galuega o le a fiafia e oʻo lava i le sili ona atamamai. E le gata i lea, o le talosaga e iai se faaliliuga i le gagana Rusia.

E manaia lava e ui lava o le tusi talosaga o loʻo avea ma faʻamaumauga matutua o le DAEMON Tools Lite, o le faʻatulagaga o galuega i totonu e toetoe lava ogatasi ma le sui laʻititi. Masalo, ou te faʻaauau pea ona lagolagoina lenei lomiga mo le manuia oi latou e masani i le fetuunaiga masani o le polokalama.

Faʻaputuina o ata

Daimon Tuls e mafai ai ona e faʻauʻuina se ata puʻe o le disk i ni kuki se lua.

O loʻo i ai i le polokalama se faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o le tele o ata lauiloa

Fausia o ata

E mafai ona e tusia lau lava ata. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le tomai e fatuina ai se ata mai se mea moni, masini faaletino i totonu o se komepiuta komepiuta, ma mai se seti o faila i luga o se masini malo.

Fausia lau ata puʻe ma tufatufa atu i isi!

Pe a fatuina se ata, e mafai ona e puipuia i se upega tafailautusi e puipuia ai tagata e le faʻatagaina mai le mauaina o faʻamatalaga.

Liliuina o ata

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona suia le ata i se isi faatulagaga ma faapipii lona tele.

Fatuina masini mataʻuta ma faʻamalosi malosi

O le isi filifiliga o le fatuina o masini komepiuta ma taʻavale malosi. O lenei mea e mafai ai e oe ona liua se puʻupuʻu moni i totonu ole tele o faʻataʻitaʻiga teu malu.

Fuʻu CD

E ui lava i lo tatou taimi e toalaiti tagata e faʻaaoga puʻe vaʻaia, o le mea atoa e manaʻomia mo a latou faʻamaumauga o nisi taimi e tulaʻi mai. DAEMON Tools Pro o le a taulimaina lenei galuega.

E le gata ina e faamaumauina, ae e solo ma kopi kopi filifilia ma DVD.

Faʻapitoa:

1. Uiga matagofie ma le faʻaoga-faʻafeiloaʻi;
2. Maua o le faaliliuga;
3. Se numera tele o galuega faaopoopo.

Faʻafitauli:

1. Ua totogi le talosaga. Taimi o le faamasinoga - 20 aso mai le amataga.

Afai e te manaʻomia le pueina o se ata, ona avea lea o Diamon Tools Pro ma filifiliga silisili. Lua sekone - ma ua saunia le ata.

Faʻatau le DAEMON Meafaigaluega Pro Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faaaogaina o Meafaigaluega a le DAEMON Faʻapefea ona e faʻatutusa se ata i le DAEMON Tools Lite DAEMON Tools Lite DAEMON Tools Ultra

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DAEMON Tools Pro o se tasi o mea aupito sili ona lelei mo masini komepiuta mo le galue ai i ata o foliga, faataitaiina o taʻaloga mamanu ma faʻamauina i le OS OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Disc Soft Ltd.
Tau: $ 58
Toa: 31 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.2.1.0709