Faʻafefea ona tuʻuina se faʻauluuta i le Google Chrome browser

O le talosaga mo le puleaina o aʻa-aia tatau i luga o le Android - SuperSU ua matua salalau ma ua toetoe lava a tutusa ma le manatu o le mauaina tonu o aia a le Superuser i luga o masini Android. Aisea e le talafeagai ai le tuufaatasia o nei manatu, auala e maua ai aʻa i luga o se masini ma i le taimi lava e tasi e faʻaaogaina ai le SuperSU i le tele o auala, sei o tatou vaʻai i le tusiga.

O le mea lea, SuperSU o se polokalama mo le puleaina o aia tatau a le Superuser i masini Android, ae le o se auala e maua ai.

Talosaga, faʻapipiʻi

O le mea lea, e faʻaaoga ai le SuperSu, o aʻa-aia tatau e tatau ona maua i le masini e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, e faʻaaogaina e tagata faʻamaumauga o aʻafiaga-aia tatau ma le faagasologa o le mauaina, muamua, ona o le fegalegaleaiga ma avanoa e fesiligia o loʻo faʻatinoina e ala i le polokalame, ma lona lua, ona o le tele o auala e maua mai ai aʻa SuperSU. Lalo o auala nei e tolu e maua ai se SuperSu faigaluega i se masini Android.

Metotia 1: Aloaia

O le auala pito sili ona faigofie e maua ai SuperSU i lau masini o le sii mai ma faʻapipiʻi se talosaga mai le Google Play.

O le faʻatulagaina o SuperSU mai le Maketi Taʻaloga o se faʻataʻitaʻiga atoatoa, e faʻaalia ai le tutusa o taga e pei o isi lava polokalama Android pe a faʻatauina ma faʻapipiʻi.

Manatua o lenei auala faʻapipiʻi o le ai ai se uiga aoga pe afai o le masini ua i ai le aia a Superuser i le masini!

Metotia 2: Faaleleia le Toefuataiga

O lenei metotia e ono aʻafia ai e le gata o le faʻatulagaga o le SuperSU, ae faʻapea foi le muamua faʻatulagaga o le pule i le mauaina o aʻa-aia i le masini. O le mea sili ona taua mo le manuia o le faʻaaogaina o le auala o le sailia lea o se faila e talafeagai mo se masini faapitoa. * .zipe sosoʻo e ala i le toe faʻaleleia, faʻamaoni e aofia ai se faʻamaumauga e mafai ai ona maua aʻa-aia tatau. I le faaopoopo atu, e faʻaaogaina le metotia, o le ae manaʻomia se toe faʻaleleia o le faʻaleleia. O le mea sili ona faʻaaogaina o le TWRP poʻo le CWM Recovery.

  1. Tikia le faila talafeagai * .zip mo lau masini i luga o faʻamatalaga faʻapitoa i le firmware o se masini faapitoa poʻo mai le upega tafailagi aloaia a le SuperSU:
  2. Tikiake SuperSU.zip mai le ofisa aloaia

  3. E faʻafefea ona faʻaolaina isi vaega ole vaega ole vaega o loʻo faʻamatalaina i mataupu nei:

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

Metotia 3: Polokalama e maua aʻa

E pei ona taua i le amataga, o le tele o metotia o le mauaina o aia tatau a Superuser, ua tuuina mai i le faiga o talosaga mo le Windows ma le Android, manatu e faapea a maeʻa ona faatinoina, o le faapipiiina o le SuperSU e vave. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sea talosaga o Framaroot.

O se faʻamatalaga o le faagasologa o le mauaina o aʻa-aia tatau ma le faʻatulagaina o le SuperSU e ala i Framarut e mafai ona maua i le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo:

Vaʻai foi: Maua aʻafiaga i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC

Galulue ma le SuperSU

I le avea ai o se Superuser rights manager, o le SuperSU e matua faigofie lava ona faʻaaogaina.

  1. E faʻatinoina le pulega o le tulaga aloaia pe a aliali mai se talosaga mai se talosaga i le tulaga o se faʻasalalauga fou. E na o le tagata e faaaogaina e kiliki se tasi o kulini: "Saunia" ia faatagaina le faaaogaina o aia tatau,

    a le "Teʻena" e faasa ai le tuuina atu o avanoa.

  2. I le lumanai, e mafai ona e suia lau filifiliga e uiga i le tuʻuina atu o aʻa o se polokalama patino e faʻaaoga ai le lisi "Talosaga" i luga o supersu. O le lisi o loʻo i ai se lisi o talosaga uma ua maua mai aʻa-aia tatau e ala i SuperSu pe tuʻuina atu se talosaga mo latou faʻaaogaina. O le laina lanumeamata i tafatafa o le igoa o le polokalame o lona uiga o le aʻa-aia tatau ua tuʻuina mai, ma o le uila o lona uiga o le faʻasaina o le faʻaaogaina o avanoa. O le faailoga o le uati e taʻu mai ai o le polokalama o le a tuʻuina atu se talosaga e faʻaaoga ai aʻa-aia tatau i taimi uma e manaʻomia ai.
  3. A maeʻa le igoa o se polokalama, e tatalaina se faamalama lea e mafai ai ona e suia le maualuga o le avanoa i luga o aia tatau a Superuser.

O le mea lea, i le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo i luga, e faigofie lava ona le gata i aia a le Superuser, ae faʻapea foi, e aunoa ma le faʻateleina, auala sili ona faigofie, lelei ma lauiloa e pulea ai aʻa-aia tatau - SuperSU telefoni.