Matou faia se ata i Photoshop

O auaunaga faʻaauau ua tafe ai le maketi musika mo le tele o tausaga i le taimi nei, ma o loʻo i ai se faʻamatalaga manino. O nei fofo nei, po o ai lava na atiina ae, ua ofoina atu e le au faʻaaogaina le tomai e vave vave ma sailigofie mo au musika e sili ona e fiafia i ai, faʻalogo i ai ma sii mai. O nei auaunaga e mafai, e pei ona fai mai Steve Jobs, ia maua uma musika o le lalolagi i lau taga. Naʻo le faʻamalosia o lana kamupani - o le Apple Music application mo Android - o le a tatou talanoa i le aso.

Fautuaga a le tagata lava ia

O le faʻamafaʻailoga o le faʻaaogaina o auaunaga faʻafefe mo le faalogologo i musika o se vaega o fautuaga a le tagata lava ia. Ma i Apple, latou te matua patino ma e fetaui lelei i manatu taʻitasi o le tagata e faʻaaogaina, ona e faʻavae i luga o le tala faʻalogo, kiliki "Faʻapei" / "E le fiafia", fesuiaiga, taʻavale ala ma isi mea. Fautuaga e faafouina i aso uma, ae o le tele o ofo e matua taugata pe a faatusatusa i le Spotify ma le Google Play Music. O le mea mulimuli, i le ala, o ofo a le tagata lava ia e faʻafouina i le tele o taimi i le aso, ma mafaufau i le taimi o le aso ma le nofoaga o le tagata faʻaaogaina.

Ae ui i lea, e uiga i fautuaga i le Apple Music, e le mafai ona taʻu uma mea o loʻo aofia ai. I le vaega "Mo oe" E mafai ona e suʻe lisi o le lisi ma faʻamaumauga o se aso faapitoa. O le lona lua ua vaevaeina i ni vaega na faʻavae e faavae i luga o suʻega muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aso na e leʻi maeʻa na e faʻalogo ai ia Jamie XX, ma o lea ua ofo atu e Apple ia te oe e faamasani i tusi o tusiata e tutusa ma ia. E faʻapena tutusa ma ituaiga musika: faʻalogo i se mea mai le isi mea - taofi tele ni ata o lenei ituaiga poʻo ituaiga e tutusa. E le gata i lea, e ala i le tatalaina o le itulau o soʻo se tusiata, i lona pito maualalo o le a e vaʻai i se lisi oi latou o loʻo galulue i le tulaga e tasi poʻo le latalata.

Lisi o lisi ma le aoina

E pei ona taʻua i luga, o fautuaga o loʻo aofia i le lisi "Mo oe", e aofia ai lisi o lisi o loʻo faʻafouina i aso taʻitasi. E masani lava, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua - faʻasalalauga poʻo faʻalapotopotoga o lisi ma lisi o lisi mo tagata taʻitoʻatasi. O le muamua e mafai ona aofia uma ia fautuaga mo se ituaiga faapitoa / tausaga (faataitaiga: "Indie hit 2010") ma nisi "hodgepodge" (faataitaiga: "Faʻafiafiaga o lagona," o loʻo aofia ai musika e faʻatulaga ai le lagona talafeagai).

Lisi o le lisi o tusiata e tagata tusiata, i le isi itu, e mafai ona vaeluaina i ni vaega laiti.

  • "... o le mea autu" i le galuega a se tagata fai;
  • "... auiliili" - suʻesuʻeina ma le faʻaeteete o le fatufatuʻi, ae le na o na auala atonu ua i ai i le taliga;
  • "... sili atu" - o se laasaga fou i le galuega musika, mo se faataitaiga, pese pe a uma ona suia le itu o le fuga o le foafoaga;
  • "... Punavai o Musumusuga" - o na tagata taaalo ma musika, e mafai ona fai mai se tasi, na ola ae se tusiata;
  • "I le agaga o ..." - tutusa musika ma pese;
  • "... Valaaulia le Star" - auala ma le auai o le tusiata.

O mea autu ia, ae le naʻo le laʻititi. "Tagata tusiata taʻaloga", latou te fesuiaʻi uma i luga o le mea ma pe ae faʻalogo. Tatalaina o nei lisi o playlist, e mafai ona e mauaina se isi mea tutusa ma ia o se tusiata faapitoa, ma i se tulaga lautele i le itu. O se isi lava taunuuga e mafai ona maua mai i le pusa sailiili e ala i le alu i le itulau a se tagata tusitala faapitoa ma filifilia se vaega. Lisi Taaloga.

O loʻo i ai se faʻatulagaga eseʻese o lisi o playlist - o lisi ia na fatuina e sui o le Apple po o tagata tutoatasi musika. I le vaega talafeagai o le vaega "Iloiloga" mafai ona maua "Lisi o Taaloga Filifilia" (mo se faʻataʻitaʻiga, ma tala fou), aoina i lalo "Vasega ma le Mood", "Lisi o Taaloga tusiata" (e pei ona i ai i fautuaga, na o se tele tele). Tuʻu tuʻuina atu tuʻufaʻatasiga lisi mo ituaiga musika faapitoa ma i latou na fatuina e le au faila. Ioe, e mafai ona e faia ni lisi o oe lava ia. E mafai foi ona fefaasoaai ma isi tagata faaaoga, e pei ona e mafai ma faʻalogo i mea na fatuina e isi.

Talafou musika

"Musika Fou" - Apple Music application section, lea e mafai ona e faamasani i mea fou uma. O iinei e mafai ona e maua ai e le gata o faila ma tamaʻitaʻi, ae o isi vitio fou, faʻapea foi ma lisi, e aofia ai musika fou. Faatasi ai ma le vaega mulimuli e le gata e masani ai "Fou Fou", ae o lisi foi ma ni fou fou i totonu o ituaiga musika patino / galuega faatino.

Tops ma Siata

Le tausisia o le le gata o oloa fou, ae i se tulaga lautele o mea o loʻo tutupu i le maketi musika ma o ai poʻo le a foi le mea e sili ona lauiloa, ua ofoina atu e Apple i ana tagata le tele o faʻalautusi i le vaega "Laupapa Sili". O pese sili ona lauiloa e faʻalogologo / download / faʻatau i le tele ma sili atu i mea uma, musika musika (tulaga tutusa filifiliga), faʻapea foi lisi ma vitio e sili atu le tele o suʻega ma manatu, i le faasologa.

Ata vitio

I luga, tatou te taʻua pea lava pea le i ai o vitio i se tasi po o se isi vaega o le Apple Music, ma ioe, i le talosaga latou te i ai faatasi ai ma lipine leo.

E le o auaunaga uma e tafe mai ai e mafai ona mitamita ai le auai o ia mataupu. O le a fai mai se tasi e sili atu le faigofie ma sili atu ona masani e matamata i ata vitio i luga o le YouTube, ma e moni lenei mea, talu ai e le maua e le tagata fai ataata iinei le avanoa, ae i le Apple Music o se faʻaopoopoga, ae le o le galuega autu. Ae ui i lea, e leai se uiga fiafia - o latou maualalo.

Faʻasalalauga uma mai tusiata ma Apple

O le tele o tagata taaalo musika latou te maua o latou ala, tusi ma puʻupuʻu faapitoa i le Apple Music, ma o nisi oi latou e le sili atu i tala atu o le auaunaga o loʻo fesiligia. I le faaopoopo atu i vitio mo pese, e mafai ona e mauaina konaseti o le tele o tusiata, pepa o tala (mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le fatuina o se puʻupuʻu patino poʻo le sauniuni mo se faʻatinoga) i le talosaga.

Talu ai nei, ua i ai ia Apple le aia tatau i le lauiloa Amerika e faʻaalia ai le "Carpool Karaoke", faatoa mafai ona e maua ma matamata ai i lenei tulaga. O le isi Musika Apple faapitoa o le Ata o Applications e faʻaalia (e pei o le X-Factor mai le lalolagi o tekinolosi), lea e fesoasoani ai le au fai musika ma sui o le IT IT e amataina ni amataga e faaliliu ai o latou manatu ile mea moni.

Fesootai

Fesoʻotai o se ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻasalalau e taulai atu i tusiata ma a latou tagata fiafia. E pei ona fuafuaina e Apple, e faʻaaogaina lenei ata, e mafai e faifaʻaloga ma tagata faʻalogologo ona fefaʻatalanoa ma le tasi ma le isi, lolomi faʻasalalauga talafeagai, tala fou, talanoa e uiga ia latou gaoioiga, o galuega faʻatino ma faʻatinoga o lumanaʻi.

Fesoʻotaʻiga e leʻi maua tele le lauiloa i le au fai musika poʻo a latou tagata fiafia. Ae o lenei "fesoʻotaʻiga faʻasalalau faʻatasi ma se faʻalautelega" o loʻo i ai i le telefoni o loʻo fesiligia, o loʻo i ai ni tagata faʻapitoa, ma o Apple lava ia e masani ona faʻaputuina pese o pese ile faavae.

Radio eletise

I le faaopoopo atu i musika musika, pese pese, pese a le tagata lava ia, lisi o pese ma filifiliga, Apple Music ei ai lona lava leitio. I luga o le faʻavae o le tautua, o loʻo i ai se leitio televise Beats 1, o loʻo i ai se atinaʻe moni, au, ana lava polokalama ma faʻaaliga. I le auala, o le tele o tusiata "muamua" oa latou oloa fou e ola. I le faaopoopo i le leitio i le aganuu, malamalama masani o lenei tautua, e mafai ona e mauaina tulaga masani, leitio ituaiga i le polokalama a Apple, ma e mafai foi ona e faalogo lelei i le Bits 1 i le pueina.

Apple Music, faatasi ai ma isi mea, e mafai ai e ona tagata ona faʻalogo e le gata i la latou lava leitio ma fatuga na fatuina i luga o lona faavae, ae ia "amata" foi a latou lava leitio. Afai e te fiafia i se tasi pe o se isi musika, e mafai ona e faia moni i ni lipine se lua i luga o le lau o se masini feaveaʻi e faʻaagaoioia se leitio e faʻavaeina, lea e na o pese talitutusa o le a taʻalo, ma o le ae fiafia foi ia i latou.

Pailate a le aufaasālalau ma le sailiga

I le auupega a le Apple streaming service, e 45 miliona pese mai tusiata mai le salafa o le lalolagi, ma o lenei numera faagaeetia o loo tupu pea. Soo se auala, lipine, lisi po o se vitio o loʻo tuʻuina atu i luga o lenei avanoa e mafai ona faʻaopopo i lau potutusi ina ia vave ona maua le mea e te fiafia i ai.

O le mea moni, e le o taimi uma, aemaise lava pe a oʻo i le amataga o le faʻaaogaina o le Apple Music, i le lisi o pese fautuaina, e mafai ona e maua le mea e te manaʻo e faʻalogo ai i le taimi nei. Faʻatasi i ia tulaga, faʻapea foi ma le taimi na e manao ai e te lagona se mea patino, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega suʻesuʻe. Ua lava le ulufale atu i le talosaga talafeagai i totonu o le pusa sailiili e mafai ona maua mai soʻo se vaega o le talosaga, ma o le a vave ona e maua le mea e te fiafia i ai. Mo nisi faʻamaoniaga, o suʻega suʻega ua vaevaeina i vaega - tusiata, pese, faʻasologa, lisi.

Taʻitaʻia ma le siiina mai

O loʻo faʻatulagaina auaunaga uma e fesoʻotai ma se fesoʻotaiga vavave faʻasinomaga, ae afai tatou te talanoa e uiga i le au maketi o loʻo galulue e ala i le faʻasalaga, ona mafai lea ona maua mai soʻo se faʻamatalaga i luga oo latou avanoa avanoa e faʻalogo ai i le tuimotu. Soo se musika musika, o se isi pese poʻo se lisi uma e te faaopoopoina i lau potutusi e mafai ona faʻaola i lau masini feaveaʻi ma faʻalogo i ai e aunoa ma se initaneti. Manatua o mea e sii mai i luga o le a na o le polokalama faʻapitoa e taʻalo ai, o taʻavale lona tolu e le lagolagoina.

I le polokalama o le Apple Music, e mafai ona e faʻamaonia se nofoaga e teu ai faila - i totonu poʻo fafo (SD cards) o se mea atamai poʻo se papa. O iina e mafai foʻi ona e faʻamaonia le tele o le faʻaoga, mai le 0 i le 1 GB. Faʻafetai i le taʻavale, o se vaega o musika na e faʻalogo i ai i le talosaga mulimuli o loʻo teu i le mafaufau o le masini. O ia, foi, ua pau i totonu o le vaega "Taofiofia" ma o loʻo i ai iina seia oʻo ina faʻafouina le faʻaoga.

Laiseneina

Apple Music, e pei o ana taʻutaʻu taʻutaʻua uma, o se tautua faʻafeʻaloaʻi totogi. O ia faʻatulagaga uma e galulue e tusa ai ma le polokalame lava e tasi - masina ma / poo le tausaga faʻaletupe. O le faʻatulagaga tatou te mafaufauina e ofoina atu ni filifiliga se tolu:

  • Tagata taitoatasi mo 169 ruʻu / masina;
  • Aiga mo 269 ruʻu / masina;
  • Tamaiti aoga mo 75 ruʻu / masina.

O isi faʻamatalaga mo faʻasalafaga taitasi e mafai ona maua i le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo i le vaega tutusa o le telefoni feaveaʻi. O tau e mo Rusia, i isi atunuu latou te mafaia ma o le a eseese.

Mama

  • O se tasi o faletusi musika tetele i le maketi;
  • E moni lava fautuaga faʻavae;
  • Maua o vitio, konaseti ma pepa faʻamau;
  • Faʻasalalauga uma mai tusiata, lea e na o totonu o le faʻavae o lenei auaunaga e lomia;
  • Uiga faigofie ma faigofie o le faaaogaina, maualuga le saoasaoa;
  • Faʻasalaga Lumi.

Faʻafitauli

  • O le faʻamalosia o le tuufaatasia o le talosaga i le Android OS (mo se faʻataʻitaʻiga, o fesoʻotaʻiga i playlists e mafai ona tatalaina i le masini, ae le o le tagata feaveaʻi o le auaunaga; faʻaopopo atu, o le "Listen to Apple Music" atonu e leʻo galue);
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻafeiloaʻi, faʻalavelave, e oʻo lava i luga o masini fuʻa;
  • O le le mafaia ona taʻalo taʻavale o loʻo i ai i le mafaufauga o le masini feaveaʻi;
  • Mo nisi, e foliga mai o se faʻafitauli le manaʻomia ona lesitala.

Apple Music o se tasi o le uii, ae i le taimi lava e tasi o se tasi o taʻiala taufetuli i le maketi. O loʻo faʻaauau pea lona faʻalauteleina o masini komepiuta, faʻamalosia e aofia ai mea uma e aofia ai, ma o le tusi lava ia o loʻo faʻapuʻupuʻu ma galuega fou ma foliga. Afai e te le iloa pe o le a le ituaiga auaunaga, o le a matou fautuaina malosi e faʻataʻitaʻi, aemaise lava talu ai e iai se avanoa e maua mai ai se faʻasalaga saoloto mo le tolu masina.

Download Apple Musika mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Faleoloa Taaloga