Faʻafoʻi faafitauli i le suia o le gagana keyboard ile Windows 7

VKfox plugin mo VKontakte o se faʻaopoopoga lona tolu mo soʻo se 'oloʻaga faʻaonapo nei ma tuʻuina atu le tele o meafaigaluega e matuā faʻatupulaia ai gafatia o le' upega tafaʻilagi. E le gata i lea i le tusiga o le a tatou auiliiliina auiliiliga galuega o loʻo tuʻuina atu e lenei faʻaopoopoga.

O le faʻalauteleina o le fesili e faʻamuamua i le faʻatagaina o le faʻaaogaina o galuega faʻafesoʻotaʻi lautele e aunoa ma le asiasi atu i le 'upega tafaʻilagi. E le gata i lea, o le masini e sili atu le lelei o le faʻaalia o faʻamatalaga ma le tele o isi galuega e mafai ona e aʻoaʻoina e uiga i le saʻo i luga o le itulau autū o le faʻaopoopoga pe a sii mai.

Manatua: I le taimi nei, faʻaaogaina VKfox e mafai ona faʻalavelaveina i luga o faʻatautaia uma vagana ai Mozilla Firefox.

Tuuina atu o savali

O le faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona matamata ma fegalegaleai ma talanoaga uma lava i luga o se itulau fesootai. Mo lenei, o le atunuʻu ei ai se faʻapitoa faapitoa. Talimalo.

I le faʻaopoopoga i tulaga masani, VKfox o loʻo maua ai faʻamatalaga e aliali mai pe ae faʻafefe lau kiota i luga o nisi mea.

E mafai ona e faamasani i le talafaasolopito o soʻo se faʻasalalauga avanoa.

Leomi le ki "Savali Patino" E mafai ona e tatalaina le faʻailoga o le feau. E ui o le anotusi mataupu e le faatapulaaina e soo se mea, e le mafai ona faʻaaogaina imoticons poʻo tagata laupepa i le taimi nei o le faʻaopoopoga.

Faʻaaliga: E mafai ona e faʻaaoga faʻamatalaga tusitusia.

O le faʻaopoopoga e mafai ai ona e alu saʻo i le atoaga o le talanoaga. O le avanoa tutusa e mafai ona maua i le tele o vaega o VKfox.

A iai se feʻau e le faʻasalalau i fetusiaiga na e tusia, o le a faʻaalia le faʻasalalauga talafeagai.

Tala Fou

O le faʻalautelega o mafaufauga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi saʻo i lau fafaga i luga o le site o le VKontakte, faʻasolo faʻamatalaga faʻamatalaga i le tab "Talafou". I lenei tulaga, faʻamatalaga patino, e pei o valaaulia i faauoga poʻo tali i faʻamatalaga, o le a tuʻuina i totonu o le vaega "Oʻu".

I luga o le itulau "Uo" E mafai ona e faamasani i le lipine o la latou gaioiga, mo se faataitaiga, pe a fai e se tasi se faila fou pe faaopoopo iai faila o le aufaasālalau ia i latou. O le a faʻaalia ai foi mea na tusia e oe i luga o lau puipui poʻo totonu o nuʻu.

I le vaega "Vaega" E iai faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma tagata lautele o oe o se tagata o le ekalesia. E le gata i lea, e le gata i faʻamatalaga i itulau lautele a tagata lautele, ae faʻapea foi i luga o mea e patino ia oe.

I luga o nisi nusipepa, e mafai ona e faʻamaonia faʻamatalaga e ala i le faʻamaloina o le lisi.

Faailoga ma uo

VKfox extension e maua ai le gafatia e matamata i le lisi o uo i se isi faʻamau. "Tagata". O loʻo i ai foi se faʻaoga mo le faʻaaogaina o tagata faʻapipiʻi ma se lisi laiti o faʻaaliga faʻaaliga.

Faatasi ai ma tagata faaaoga, i le faaopoopoga i uo, o loo faailogaina foi tagata.

Faʻamatalaga mai lenei vaega, e mafai ona e tusia se feʻau.

E le gata i lea, o le faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona suʻe le tulaga faʻainitaneti o le tagata faaaoga, pe a talafeagai, ma tuʻuina atu ia te oe se logo lelei.

Fiafia ma faamatalaga

I nisi vaega o lenei faʻaopoopoga, e mafai ona e fuaina au pou i le kilikiina o le ata. E pei lava.

E ala i le kilikiina o se ki "Faʻamatalaga" O le a tuʻuina atu ia te oe se faʻailoga masani mo le fatuina o se savali i lalo o le meli.

O le maua o le mafai e tuʻu ai faʻamatalaga e faʻamoemoeina e ala i le faalilolilo o faʻasalalauga o le vaega poʻo le ulufale.

Faʻaaliga faʻapitoa

I le tulaga o soʻo se faʻamatalaga fou, o le faʻaopoopoga e taina se leo faʻasalalau ma faaopoopo faʻamatalaga i le itulau talafeagai. Mo le tele lava o lenei mea e faatatau i mea taua na tutupu, e pei o le au fai saofaga fou, ae o le ae le mauaina ni faʻasalalauga lelei e uiga i mea e fiafia i ai po o faʻamaumauga fou.

E mafai ona e faʻaogaina lenei faiga faʻaoga e faʻaaoga ai le faʻailoga ua fausia.

Polokalame Faateleina

E pei o le tele o isi faʻaopoopoga tutusa, VKfox ua faʻapipiʻiina i se lisi laiti o faʻamaumauga e aʻafia ai lana taotoga. E mafai ona e alu i le itulau manaomia e ala i le kiliki o le faamau i le afi.

I se tulaga lautele, o le atinaʻeina o lenei vaega, faapea foi ma avanoa mo le faalauteleina, e le tatau ona mafua ai ona faigata.

Mama

  • Faʻasalaga Lumi;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Stable galuega i Firefox;
  • Tele mea e mafai;
  • Fesoasoani faʻapitoa a le atinaʻe.

Faʻafitauli

  • Galuega le lelei i le tele o sailiga;
  • Polokalame faʻasalalau le talafeagai;
  • Faʻailoga faigata i le faʻamaumauga faʻamau.

O le tuʻufaʻatasia, matou te vaʻai VKfox o se faʻaopoopoga lelei mo le faʻaaogaina o tagata VKontakte malosi, lea e mafai ai ona faafaigofie le faʻafaigofieina o le galuega ma lenei fesoʻotaʻiga lautele. E moni, e sili le faʻaaogaina i Mozilla Firefox.

Tikiake VKfox plugin mo VKontakte mo se totogi fua

Faʻalogo i le lomiga aupito lata mai o le plugin mai le kulupu aloaia.