Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

Faʻavavevave solo vave o laulaau o le tagata e toʻafilemu, e ui lava e faʻaleleia le malulu, ae ui i lea, e tuʻuina atu lenei mea i le leo tele, lea e faalavelaveina i nisi taimi mai le galue i le komepiuta. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e faʻaitiitia le saoasaoa o le tagata e mālūlūina, lea o le a itiiti lava lona aʻafiaga i le lelei o le mafanafana, ae o le a fesoasoani e faʻaititia le maualuga o le leo. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le tele o auala e faʻaitiitia ai le saoasaoa o le rotate o le CPU cooler.

Faʻaitiitia le saoasaoa o le rotate o le CPU faʻamafanafana

O nisi o faiga faʻaonapo nei e faʻatonutonuina ai le saoasaoa o le rotation o laʻau, e fuafua i le maualuga o le CPU, ae o lenei faiga e le faʻaaogaina i soo se mea ma e le o taimi uma e galue ai saʻo. O le mea lea, afai e manaʻomia lou faʻaitiitia o le saoasaoa, e sili ona lelei le faia ma le lima e faʻaaoga ai nai auala faigofie.

Metotia 1: AMD OverDrive

Afai e te faʻaaogaina le polokalama AMD i lau masini, ona faia lea o le faʻatulagaga e ala i se polokalama faʻapitoa, o lona uiga o loʻo taulai atu i le galue faʻatasi ma faʻamatalaga o le KPU. AMD OverDrive e mafai ai e oe ona sui le saoasaoa o le suiga o le tagata e māmā, ma o le galuega e faigofie tele:

  1. I le itu tauagavale e te manaʻomia e faʻalautele le lisi. "Pulea o Galuega".
  2. Filifili se mea "Pule o Fanua".
  3. O le taimi nei o loʻo faʻaalia i le faamalama tagata uma e faʻaleleia mea e faʻaleleia, ma ua fetuunai le faʻavasegaina e ala i le faʻaogaina o tagata taʻavale. Manatua e faʻaaoga suiga aʻo leʻi alu atu le polokalama.

Metotia 2: SpeedFan

SpeedFan functionality e mafai ai e oe ona suia le saoasaoa o le suiga o laula o le manava malosi o le gaioiga i na o nai kiliki. E manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi le faʻaogaina o le polokalama, faʻataʻitaʻiina ma faʻaaoga ia mea e tatau ai. O le polokalame e le tele se avanoa i luga o le komepiuta ma e faigofie lava ona puleaina.

Faitau atili: Suia le saoasaoa o le tagata e mālōlōina e ala i le Speedfan

Metotia 3: Faʻaliliuina ia tulaga BIOS

Afai e le fesoasoani le fofo o le polokalama i oe pe e le fetaui ma oe, ona o le filifiliga mulimuli o le suia lea o nisi ala mai le BIOS. Mai le faʻaaogaina e le manaʻomia ai nisi faʻalauiloa poʻo tomai, mulimuli i faatonuga:

  1. Liliu le komepiuta ma alu i le BIOS.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona e ulu atu i le BIOS i luga o se komepiuta

  3. Toeitiiti o lomiga uma e talitutusa ma le tasi ma e tutusa lava igoa o le lisi. I le faamalama e tatala, sue le lisi "Mana" ma alu i "Mataʻituina Meafaigaluega".
  4. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatulagaina se saoasaoa vave o le liliu o tagata taʻalo pe faʻapipiʻi se fetuunaiga vave, lea e faʻalagolago i le vevela o le gaosiga.

I lenei tulaga ua maeʻa. E tumau pea e teu ai suiga ma toe faʻafou le polokalama.

I le taimi nei, ua tatou iloiloina auiliiliga auala e tolu e faia ai le faaitiitia o le saoasaoa o le tagata i le faagasologa. E na o le pau le mea e tatau ai pe a fai o le PC e manaia. Aua le faʻavaveina le fuli - ona o lenei mea, o nisi taimi e vevela ai.

Vaʻai foi: Faateleina le saoasaoa o le tagata e toʻafilemu i luga o le gaosiga